Ravza nur bende katılıyorum şimdi gördüm katılmasaydım üzülürdüm arada bir girdiğim için bazen kaçırıyorum selametle B)
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
10.052 görüntülenme · 135 yanıt
SURMELI_CEYLAN yazdı:Önemli değil kardeşim isminizi aldık inş bu formu takip ederseniz kura çekimine katılmanız gereklidir.Ben sizi yönlendiricem dua ile
SURMELI_CEYLAN yazdı:
YA KUSURA BAKMAYIN AMA ANLAMADIM NE KURASI BİRİ AÇIKLARSA ÇOK SEVİNİRİM AEO
YA ÇOK ÖZÜR DİLERİM İLK SAYFAYI YENİ OKUDUM BENDE VARIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BENİ DE EKLER MİSİNİZ
AEO TEKRAR ÖZÜR DİLERİM
B)B)B)
hafize yazdı:Hafize annem ismini aldım bugünlerde sıkça takip etmelisin formu kura çekeceğiz çünki dua ile
Ravza nur bende katılıyorum şimdi gördüm katılmasaydım üzülürdüm arada bir girdiğim için bazen kaçırıyorum selametle B)
cemile_drn yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razıolsun sizide ekledik inş forumları takip ederseniz kura çekilişine katılırsınız dua ile
selamü n aleyküm,Allah razı olsun,beni de eklerseniz çok sevinrim.Allah'a emanet olun.
hayat87 yazdı:A.S.Kardeşim elbette katılabilirsiniz isminizi yazdım hakkınızda hayırlısı olsun formu taki edebilirseniz yarın yada öbürgün kura çekeceğiz
selamun aleyküm ben de katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz
hayat87 yazdı:A.S.Kardeşim elbette katılabilirsiniz isminizi yazdım hakkınızda hayırlısı olsun formu taki edebilirseniz yarın yada öbürgün kura çekeceğiz
selamun aleyküm ben de katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz
zynp_rukiye yazdı:A.S.Kardeşim sizinde isminizi aldım hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
s.a. kardeşim çok güzel düşünmüşün benide dahil ederseniz sevinirim selam ve dua ile...
evindar yazdı:A.S.Evindar kardeşim tamam kardeşimide ekledim inş dua ile
selamünaleyküm ablacım,
cennet agacı kardeşimizide listeye eklermisin şu sıra özel nedenlerden dolayı sitemize girmiyor.
selamünaleyküm
enise karadeniz yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim sizdende razı olsun isminizi not aldım hakkınızda hayırlı olur inş
s.a
allahın izniyle bende o gece yaptıklarımın sevabını bir kardeşimle paylaşmak istiyorum.allah razı olsun böyle birşeyi düşündüğünüz için.benide listeye ekler misiniz???selametle..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18717-bu-kur-ada-sende-varmisin-regaip-kandili · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.