Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili
10.052 görüntülenme · 135 yanıt
RE: Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili
koyunlulu yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.isminizi yazdım inş hakkınızda hayırlı olur temennisi ile
selamun aleyküm
Allah razı olsun..beni de eklermisiniz..hayırlısı olsun inş.. Allah'a emanet olun..
My Rose yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.İsminizi ekledim kardeşim hayırlısı bakalım
S.A Bende varım. benide eklerseniz listeye çok sevinirim. Çok güzel düşünmüşsünüz. Allah razı olsun. Selametle...
tevbekar yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Elbette kardeşim sizide ekledim hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
selamünaleyküm ablacım,
Allah razı olsun senden ablacım... inşaALLAH benide eklersiniz...
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
s.a.birlik olmak için çok güzel fırsatlar,benide yazarmısınız.
Ayrıca sitenize iki gündür giriyorum,sitede kayboluyorum,muhteşem bir çalışma.
ALLAH (c.c.) emeklerinizin karşılığını hem bu dünyada hem ahiret hayatında fazlasıyla verir inş.
ALLAH (c.c.) emeklerinizin karşılığını hem bu dünyada hem ahiret hayatında fazlasıyla verir inş.
golcuklu yazdı:A.S.Kardeşim Amin inş sizide ekliyoruz hakkınızda hayırlısı olsun,bu formu takibe devam ederseniz yarın yada öbürgün kura çekebiliriz.
Selamun aleykum ablam..
Çok güzel bir düşünce gerçektende Allah c.c. razı olsun..
Benide eklerseniz çok sevinirimB)B)B)B)B)
Selamun aleykum ablam..
desertrose yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Elbette ekleriz kardeşim hakkınızda hayırlı olur inş
Selamun aleykum ablam..
esselamün aleyküm ablacığım bende katılmak istiyorum aranıza allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile
bu arada ablacım ismim sibel
esselamün aleyküm ablacığım bende katılmak istiyorum aranıza allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile
BÖYLE GÜZEL BİR FAALİYETTE OLMAZ OLUR MUYUM ÇOK GÜZEL BİR FİKİR BU HAYIRLI BİR KAPI AÇTIĞINIZ İÇİN BÜTÜN SEVAPLARDAN SİZEDE GELECEK...ALLAHÜ TEALA RAZI OLSUN...
BÖYLE GÜZEL BİR FAALİYETTE OLMAZ OLUR MUYUM ÇOK GÜZEL BİR FİKİR BU HAYIRLI BİR KAPI AÇTIĞINIZ İÇİN BÜTÜN SEVAPLARDAN SİZEDE GELECEK...ALLAHÜ TEALA RAZI OLSUN...
paradise_angel yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.İsminizi yazıyorum kardeşim hayırlı olur inş
YENIDEN DOGUS yazdı:Rabbim cümlemizden razı olsun isminiz yazıldı kardeşim formu takip etmeye devam edin yarın yada öbürgün kuraları çekeriz inş
ferit yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun isminizi yazdım kardeşim hakkınızda hayırlı olur inş
Es Selamü Aleyküm;
Ablam Allah azze ve celle razı olsun sizlerden...bu acizide ekleyin İnşAAllah...
Yâr'a emanet olun...B)B)B
Selam ve Saygılarımla...
hatice_hd yazdı:Rabbim sizdende razı olsun kardeşim isminizi aldık hayırlı olur inş
ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE. ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN . BENİ DE YAZARSANIZ SEVİNİRM . AEO
YA KUSURA BAKMAYIN AMA ANLAMADIM NE KURASI BİRİ AÇIKLARSA ÇOK SEVİNİRİM AEO
YA ÇOK ÖZÜR DİLERİM İLK SAYFAYI YENİ OKUDUM BENDE VARIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BENİ DE EKLER MİSİNİZ
AEO TEKRAR ÖZÜR DİLERİM
B)B)B)
SURMELI_CEYLAN yazdı:
YA ÇOK ÖZÜR DİLERİM İLK SAYFAYI YENİ OKUDUM BENDE VARIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BENİ DE EKLER MİSİNİZ
AEO TEKRAR ÖZÜR DİLERİM
B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18717-bu-kur-ada-sende-varmisin-regaip-kandili · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.