Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili
10.052 görüntülenme · 135 yanıt
RE: Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili
Kalb-i selim yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümle mümin kardeşlerden razı olsun isminizi aldım kardeşim hakkınızda hayırlı olur inş
Selamun Aleykum
Bunu Mevlit Kandili'ndede uygulaşımıştık Ravza_nur ablamızın sayesindede. Regaib kandili içinde uyguluyoruz. Allah (cc) dualarımızı kabul buyursun İnşAllah.Zaten mümin kulun mümin'e yaptığı kabul olurmuş. İnşAllah. Kur'ada Sende Varmısın? sorusununa Tabikide evet diyorum. Allah (cc) razı olsun İnşAllah. Bunu diğer kandiller içinde uygulayalım. Önümüzdeki Mi'raç kandili için.
DUALARDA BULUŞALIM
Allahaısmarladık... B)
umeyye yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.İsmini aldım hakkınızda hayırlı olur inş
s.a kartdeşim ALLAH razı olsun çok güzel düşünmüsün Bende varım A.E.O.
RE: ben de varım
inşaallah ben de katılmak isterim siteye bugün katıldım sizlerle de henüz tanışma fırsatım olmadı gerçi.ama önemli değil.hepimiz kardeşiz demi?Elhamdülillah aynı dine mensubuz. kurraya benim adımı da yazarsanız çok sevinirim
inşaallah ben de katılmak isterim siteye bugün katıldım sizlerle de henüz tanışma fırsatım olmadı gerçi.ama önemli değil.hepimiz kardeşiz demi?Elhamdülillah aynı dine mensubuz. kurraya benim adımı da yazarsanız çok sevinirim
Selamünaleyküm.
Eğer, Kabül Görülürse Bende Var"ım.
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
Selamünaleyküm.
Eğer, Kabül Görülürse Bende Var"ım.
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
zeynoli yazdı:Tmam kardeşim sizinde ismini aldık kura çekebilirsiniz
Ravza abla çok güzel bi fikir.. Beni de ekleyebilir misin ?Allah razı olsun şimdiden ...B)
Ravza abla çok güzel bi fikir.. Beni de ekleyebilir misin ?Allah razı olsun şimdiden ...B)
selamün aleyküm bende dahil olmak istiyorum çok güzel bir düşünce Rabbim sizin gibi insanlardan razı olsun Allah'a emanet olun.
selamün aleyküm bende dahil olmak istiyorum çok güzel bir düşünce Rabbim sizin gibi insanlardan razı olsun Allah'a emanet olun.
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
beynelmilel yazdı:Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim tamam inş ekledim diğer forumdan kuranızı çekebilirmisiniz
EFSUN-C yazdı:A.S.Kardeşim isminizi aldım hakkınızda hayırlı olur inş
Canan38 yazdı:A.S.Kardeşim hayır geç kalmadınız kuranızı çekebilirsiniz
SELAMUN ALEYKUM:kardeslerim benide listeye alin demek icin gecmi kaldim acaba saygilar.
serife07 yazdı:CEVAP YAZMAMIŞSINIZ SANIRIM BENİ LİSTEYE ALMADINIZ...YANLIŞ ANLAMAYIN LİSTEYE ALIP ALMADIĞINIZI MERAK ETTİM...DİĞER FORMDA NUMARA VERİYORUZ YA ONUN İÇİN SORMA GEREĞİ HİSSETTİM...AEO...
SELAMÜN ALEYKÜM
BEN DE VARIM RABBİM KABUL EYLESİN İNŞ...
Bende inşallah varım...Selamün aleyküm... B)
Bende inşallah varım...Selamün aleyküm... B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18717-bu-kur-ada-sende-varmisin-regaip-kandili · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.