Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili
10.052 görüntülenme · 135 yanıt
Değerli kardeşler,düşünürken düşünürken aklıma bir fikir geldi.Bu fikrin bir parçasıda sizlersinizzz,şimdi kardeşlerim malumunuz olduğu üzere REGAİP KANDİLİ yaklaşmakta,biz okurken mübarek günlerde,arkadaşlarla aramızda kura çeker,bu kura sonucunda,o mübarek gecede birbirimize hediye alırdık..Bu bizi memnun ederdi aklıma şöyle bir fikir geldi,burda kura çekmemiz imkansız,ama bu programa katılmak isteyen kardeşlerim,isimlerini yazsınlar,bende acizane bu isimlere numara koyacağım,sizlerde seçtiğiniz numarayı yazacaksınız,bir tek ben bileceğim kimin kime çıktığını,REGAİP KANDİLİ günü hepimiz tüm ibadetlerimizin sevabına o kardeşimizi dahil edeceğiz.O kardeşimizin dualarının kabulu için bizlerde dua edeceğiz,eğer mümkün ise o günde ,Allah rızası için sadaka verip Kuran okuyup,kardeşimizle birlikte tüm islam alemi ve kendi şahsımız için dualar edeceğiz.Tıpkı ensar ile mühacirin kardeşliği gibi o gün bize çıkan kardeşimize o günümüzü yarı yarıya böleceğiz.Kabul ediyormusunuz,öyle ise hadi bakalım başlıyoruz isimlerimizi yazmaya..Kandilin ertesi günü bende sizlere kim kime dua etmiş,kim kiminle kardeş gibi ibadetini paylaşmış yazacağım olurmu?SELAM VE DUA İLE
RE: Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili
BENDE VARIM BU KURADA KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH...B)
BENDE VARIM BU KURADA KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH...B)
selamun aleyküm ablacım..ben de size bunu hatırlatacaktım bugün..
Allah c.c razı olsun..sevabınız yazılsın inş..beni de ekleyin inşaAllah ablacım kur'aya..selam ve dua ile..B)
Allah c.c razı olsun..sevabınız yazılsın inş..beni de ekleyin inşaAllah ablacım kur'aya..selam ve dua ile..B)
nigdeli yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Sizin isminizide yazdım kardeşim hakkınızda hayırlısı
S.A.KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN.GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR.İNŞAALLAH BEN DE VARIM.A.E.O.
S.A.KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN.GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR.İNŞAALLAH BEN DE VARIM.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ADALETIMAHZA yazdı:A.S.Kardeşim tamam inş isminizi yazıyorum hakkınızda hayırlısı olur inş
S.A. BEN VARIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE . KİM OLDUĞUNU BİLMEDEN HİÇ BİR KARŞILIK BEKLEMEDEN ALLAH RIZASI İÇİN SEVMEK DUA ETMEK .RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN A.E.O.
S.A. BEN VARIM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE . KİM OLDUĞUNU BİLMEDEN HİÇ BİR KARŞILIK BEKLEMEDEN ALLAH RIZASI İÇİN SEVMEK DUA ETMEK .RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN A.E.O.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm ablam, çok güzel bir fikir.. çok güzel düşünmüşsünüz. Allah razı olsun. Beni de eklerseniz sevinirim. selam ve dua ile.B)
selamün aleyküm ablam, çok güzel bir fikir.. çok güzel düşünmüşsünüz. Allah razı olsun. Beni de eklerseniz sevinirim. selam ve dua ile.B)
fatma_tuba yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun isminizi not aldım kardeşim hakkınızda hayırlısı olur inş
S.ALEYKÜM BEN DE VARIM İNŞAALLAH..BENİ DE EKLERSENİZ SEVİNİRİM..ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN
S.ALEYKÜM BEN DE VARIM İNŞAALLAH..BENİ DE EKLERSENİZ SEVİNİRİM..ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
s.a.
lütfen listeye koskun kardeşinizide ilave edin ...
a.e.o. ...
s.a.
lütfen listeye koskun kardeşinizide ilave edin ...
a.e.o. ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18717-bu-kur-ada-sende-varmisin-regaip-kandili · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.