serife07 yazdı:A.S.Kardeşim yazmazmıyım yazmışım demek size cevap yazamadım kuranızı çekebilirsiniz
serife07 yazdı:CEVAP YAZMAMIŞSINIZ SANIRIM BENİ LİSTEYE ALMADINIZ...YANLIŞ ANLAMAYIN LİSTEYE ALIP ALMADIĞINIZI MERAK ETTİM...DİĞER FORMDA NUMARA VERİYORUZ YA ONUN İÇİN SORMA GEREĞİ HİSSETTİM...AEO...
SELAMÜN ALEYKÜM
BEN DE VARIM RABBİM KABUL EYLESİN İNŞ...
Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili
10.052 görüntülenme · 135 yanıt
RE: Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili
gurbetten yazdı:Değerli kardeşim site çok ağır bir kardeşimin ismini yazıp gönderene kadar uzun zaman geçiyor sizinde isminizi aldım kuranızı çekebilirsiniz
bende ismimi yazdirmak istedim ama mj gelmedi sanirim ismimi göremiyorum.bi daha deniyeyim dedim bende varim yazarsaniz cok sevinirim selametle
s.a. ablam çok geç olmadıysa benide kabul edermisiniz aranıza....B)
s.a. ablam çok geç olmadıysa benide kabul edermisiniz aranıza....B)
semos yazdı:A.S.Kardeşim tamam sizinde isminizi yazdım kuranızı çekebilirsiniz
SELAMUNALEYKÜM
UZUN ZAMAN OLDU SİTEYE GİRMEYELİ.YENİ GÖRDÜM YAZINIZI GEÇ OLMADIYSA ARANIZA ALIRMISINIZ BENİDE. SELAMETLE KALIN İNŞ.
SABAH IN DAĞILAN SERİNLİĞİ SELAMIN HAYAT VEREN VARLIĞI İLE KURAMI ÇEKSENİZ BANA SADECE NE YAPMALIYIM KİME NE DUA OKUMALIYIM YAZSANIZ ANCAK ANLAYABİLİRİM.
ÖRNEĞİN 1DEN 46 YA DEK RAKAMLAR ARASINDAN BİR RAKAMIN MI KURASINI ÇEKMELİYİM ?
^RAVZA-NUR İDİ BİR ÇOCUĞUN ADI
BİRİ DÜŞÜNMÜŞTÜ İŞTE HİKMETİNDE İDİ ANNESİNİN CANI...
İSMİNİZİ KOYAN KİMDİ BİLMEK İSTERDİM..
SABAH IN DAĞILAN SERİNLİĞİ SELAMIN HAYAT VEREN VARLIĞI İLE KURAMI ÇEKSENİZ BANA SADECE NE YAPMALIYIM KİME NE DUA OKUMALIYIM YAZSANIZ ANCAK ANLAYABİLİRİM.
seyasla yazdı:Tamam kardeşim sizin için ben çekebilirim.Ayrıntıları yazacağım inş
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18717-bu-kur-ada-sende-varmisin-regaip-kandili · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.