S.A KARDEŞİM BÜKEMMEL BİR FİKİR BENİDE YAZARMISINIZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ALLAH RADIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH A.E.O.B)B)B)B)
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

10.052 görüntülenme · 135 yanıt

RECEB-I KAMER yazdı:A.S.Kardeşim isminizi not ladım hakkınızda hayırlı olur inş
S.ALEYKÜM BEN DE VARIM İNŞAALLAH..BENİ DE EKLERSENİZ SEVİNİRİM..ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN
Zinnire yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun isminizi aldım kardeşim hakkınızda hayırlı olur inş
s.a. ablam allah razı olsun ii düşünmüşsün ben de varım Allahın izniyle...
meftun61 yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Rabbim kolaylıklar versin dua ile
SELAMUN ALEYKÜM ABLAM ALLAH RAZI OLSUN BENİ DE YAZ LİSTEYE.ÇOK YORGUNUM ÖLMEK ÜZEREYİM BEYNİM DURDUUU..:(:(:(
CEVDET-71 yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.İsminiz not edildi kardeşim hakkınızda hayırlı olur inş
S.A KARDEŞİM BÜKEMMEL BİR FİKİR BENİDE YAZARMISINIZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ALLAH RADIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH A.E.O.B)B)B)B)
evindar yazdı:A.S.Kardeşim inş evindar kardeşim isminiz not edildi hakkınızda hayırlı olur inş dua ile
selamünaleyküm ablacım,
inşaALLAH yine dua gecemizde beraber olabilmek duası ile ...
selamünaleyküm
serkan25 yazdı:A.S.Kardeşim Rabbim sizdende razı olsun isminiz eklenmiştir hakkınızda hayırlı olur inş
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ABLAM BENİDE BU KERVANA EKLERMİSİNİZ? BENDE KATILMAK İSTİYORUM. RABBİM ŞİMDİDEN YAPACAGIMIZ İBADETLERİ KABUL BUYURSUN. ALLAH(CC) RAZI OLSUN...
SELAMÜN ALEYKÜM...
m_muaz yazdı:A.S.iKardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun isminizi yazdım hakkınızda hayırlı olur inş
SELAMUN ALEYKUM
ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABLA BENIDE YAZARMISINIZ SELAMETLE..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18717-bu-kur-ada-sende-varmisin-regaip-kandili · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.