Kardeşlerim bir kaç gün içinde nasıl gerçekleşeceğini ve neler yapacağımızı açıklayacağım inş biraz sabırlı olun lütfen hayırlısıyla şu kura işini bir sonuca bağlayalım inş dua ile
BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?
7.634 görüntülenme · 118 yanıt
RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?
Kardeşlerim bir kaç gün içinde nasıl gerçekleşeceğini ve neler yapacağımızı açıklayacağım inş biraz sabırlı olun lütfen hayırlısıyla şu kura işini bir sonuca bağlayalım inş dua ile
Allah size kolaylık versin B)B)
Allah size kolaylık versin B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Birnur yazdı:A.S.Kardeşim 53 numara seçilmiş eğer mümkünse şu numaralardan birini seçebilirmisiniz kardeşim,64,62,59,58,54 selaam ve dua ile
Selamun Aleyküm abla sanırım ismimizi burayada yazıyoruz. kura çekiminde numaramı seçtim (53 numara)
canım ablacım 53 numarayı ben seçmiştim önceden. bir karışıklık oldu sanırım :(
Ravza_Nur yazdı:
Birnur yazdı:A.S.Kardeşim 53 numara seçilmiş eğer mümkünse şu numaralardan birini seçebilirmisiniz kardeşim,64,62,59,58,54 selaam ve dua ile
Selamun Aleyküm abla sanırım ismimizi burayada yazıyoruz. kura çekiminde numaramı seçtim (53 numara)
Birnur yazdı:kardeeşim o kadar yoğunumki listeler elimde kura çekenler isim verenler karışmış olabilir siz öyle biliyorsanız öyledir dua ile
Ravza_Nur yazdı:
Ravza_Nur yazdı:SA kardeşim.Elinde kalan numaralar sanırım bunlar 64 benim olsunSelam ve dua ile...
Birnur yazdı:kardeeşim o kadar yoğunumki listeler elimde kura çekenler isim verenler karışmış olabilir siz öyle biliyorsanız öyledir dua ile
Ravza_Nur yazdı:
Selamün aleyküm ben muhacir adayı olmak istiyorum ablacım banada bi ensar adayı Dua kardeşi bulursan sevinirim umarım geç kalmamışımdır. yarın dualarımıza o kardeşimizide ekleyelim.Cevabını bekliyorum selam ve dua ile.
Selamün aleyküm ben muhacir adayı olmak istiyorum ablacım banada bi ensar adayı Dua kardeşi bulursan sevinirim umarım geç kalmamışımdır. yarın dualarımıza o kardeşimizide ekleyelim.Cevabını bekliyorum selam ve dua ile.
baba431 yazdı:elbette kardeşim size 62 numaradaki kardeşimi veriyorum hakkınızda hayırlı olur niş dua ile
KİM NE İÇİN GÖZ YAŞI DÖKÜYORSA O'NA AİTTİR.KİM NE İÇİN IZDIRAP DUYUYOR, GAYRET GÖSTERİYORSA O VADİDEDİR...YEŞİL VADİNİN GÜZEL İNSANLARI BENİDE ALIN ARANIZA DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH...KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ALLAH NASİP EDERDE YARINA ÇIKARSAK BENDE BİR DUA KARDEŞİM OLSUN İSTERİM.BU MUTLULUK VEREN BU UMUTLANDIRAN GÜNÜN FEYZİ TÜM KARDEŞLERİMİN ÜZERİNE OLSUN.AMİN...
SELAMUNALEYKÜM...MUTLU VE UMUT VEREN YARINLAR DİLİYORUM...
KİM NE İÇİN GÖZ YAŞI DÖKÜYORSA O'NA AİTTİR.KİM NE İÇİN IZDIRAP DUYUYOR, GAYRET GÖSTERİYORSA O VADİDEDİR...YEŞİL VADİNİN GÜZEL İNSANLARI BENİDE ALIN ARANIZA DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH...KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ALLAH NASİP EDERDE YARINA ÇIKARSAK BENDE BİR DUA KARDEŞİM OLSUN İSTERİM.BU MUTLULUK VEREN BU UMUTLANDIRAN GÜNÜN FEYZİ TÜM KARDEŞLERİMİN ÜZERİNE OLSUN.AMİN...
SELAMUNALEYKÜM...MUTLU VE UMUT VEREN YARINLAR DİLİYORUM...
aleykümselam kardeşim emeğine sağlık bizlein kardeşliğini bu şekilde pekiştirdiğin için
hakını helal et ALLAHA[C.C] emanet olun benimde ismimi alırmısın duaile
aleykümselam kardeşim emeğine sağlık bizlein kardeşliğini bu şekilde pekiştirdiğin için
hakını helal et ALLAHA[C.C] emanet olun benimde ismimi alırmısın duaile
BİR YAR-I SADIK ANLAR HALDEN,ASK DERSİNİ ALIR GÜLDEN,HİC RİYASIZ TAM GÖNÜLDEN,SIRF ALLAH İCİN SEVEN DOSTLARA SELAM OLSUN....A.E.O
BİR YAR-I SADIK ANLAR HALDEN,ASK DERSİNİ ALIR GÜLDEN,HİC RİYASIZ TAM GÖNÜLDEN,SIRF ALLAH İCİN SEVEN DOSTLARA SELAM OLSUN....A.E.O
Selamun Aleykum
Bunu önümüzdeki kandilde tekrar uygulamak için geçmi oldu? Mevlit Kandili için yaptığımızda ben 13 ü seçmiştim. Ben de 39 veya 38 e çıkmıştım tam hatırlayamıyorum.
Vesselam..
Selamun Aleykum
Bunu önümüzdeki kandilde tekrar uygulamak için geçmi oldu? Mevlit Kandili için yaptığımızda ben 13 ü seçmiştim. Ben de 39 veya 38 e çıkmıştım tam hatırlayamıyorum.
Vesselam..
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
B)B)B) NE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN KARDEŞİM ... ALLAH RAZI OLSUN ... B)B)B)
B)B)B) NE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN KARDEŞİM ... ALLAH RAZI OLSUN ... B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13219-bu-kur-a-da-sende-varmisin · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bu Kur'ada Sende Varmısın?Regaip kandili Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 135 cevap
- BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? Fıkıh ve Akaîd 272 cevap
- Hadi Varmısın? (Şevket Okyay) Şiirler 4 cevap
- Varmısın - Yokmusun Nasihatler 4 cevap
- PEygamber efendimiz için salavat zincirine sende katıl Dua Bölümü 5 cevap
- Sitemizde Bayramlaşma Başlıyor..!Bu halkaya sende katılmak istermisin? Kutlama ve Tebrik Mesajları 44 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.