BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

7.634 görüntülenme · 118 yanıt

Paylaş:
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

zeynep1111 yazdı:
BU HARİKA KESİNLİKLE BENDE VARRIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM O GÜNÜ GÖRMEYİ NASİP EDERSEN ELİMDEN GELEİNDE FAZLASINI YAPARIM İNŞALLAH B)B)B)B)B)
Tamam kardeşim o zaman diğer foruma bir numara seçip yazarsanız kardeşinizi seçin inş dua ile
koyunlulu

koyunlulu

Aktif Üye · 69 mesaj

S.A Ben de katılmak istiyorum inşaallah...Beni de ekler misiniz???
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

ben linki tıkladım ama bi şey anlamadım
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Ravza_Nur

Ravza_Nur

koyunlulu yazdı:
S.A Ben de katılmak istiyorum inşaallah...Beni de ekler misiniz???
A.S.Kardeşim elbetteki diğer forumdan bir numara seçin kandil günü sizinde bir manevi kardeşiniz olsun dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

hafize yazdı:
ben linki tıkladım ama bi şey anlamadım
Hafize annem kopyala yapıştır yapacaktınız benim hatam olmuş bu konuda kusura bakmayın olurmu dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

zeynep1111 yazdı:
BU HARİKA KESİNLİKLE BENDE VARRIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM O GÜNÜ GÖRMEYİ NASİP EDERSEN ELİMDEN GELEİNDE FAZLASINI YAPARIM İNŞALLAH B)B)B)B)B)
tamam kardeşim diğer forumdan numaranızı seçin olurmu
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM ABLACIĞIM....:(:(:( ABLACIĞIM YA HALA İSİM ALIYOSUNUZ DEĞİLMİ...BEN ÇOK GEÇ KALDIM BENİ AFFEDİN NOLUR..DÜN VE BUGÜN GİREMEDİM NETE ONDAN OLSA GEREK FARKETMEMİŞİM...ABLACIĞIM BU ACİZANE KARDEŞİNİZİ DE EKLEYİN İNŞAALLAH...BENSİZ BU KERVAN KALKMASIN NOLUR...:(:(..ABLACIĞIM DİĞER FORMDAN NUMARAMI ALACAĞIM...BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...SELAM VE DUA İLE ABLACIĞIM..B)
nurrumeysa

nurrumeysa

Kıdemli Üye · 243 mesaj

selamünaleyküm kaedeşim bende katılmak istiyorum inşallah benide eklersiniz
bican

bican

Üye · 20 mesaj

selamün aleyküm kardeşim en sona kalan numara benim olsun allah niyetinizi halis kılsın
Ravza_Nur

Ravza_Nur

ireme yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLACIĞIM....:(:(:( ABLACIĞIM YA HALA İSİM ALIYOSUNUZ DEĞİLMİ...BEN ÇOK GEÇ KALDIM BENİ AFFEDİN NOLUR..DÜN VE BUGÜN GİREMEDİM NETE ONDAN OLSA GEREK FARKETMEMİŞİM...ABLACIĞIM BU ACİZANE KARDEŞİNİZİ DE EKLEYİN İNŞAALLAH...BENSİZ BU KERVAN KALKMASIN NOLUR...:(:(..ABLACIĞIM DİĞER FORMDAN NUMARAMI ALACAĞIM...BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...SELAM VE DUA İLE ABLACIĞIM..B)
A.S.Kardeşim,elbette devam ediyoruz diğer forumdan bir numara seçerseniz kendinize kesinleşmiş olur dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

bican yazdı:
selamün aleyküm kardeşim en sona kalan numara benim olsun allah niyetinizi halis kılsın
A.S.Kardeşim o halde 57 numara sizin olsun dua ile
ruzgar_17

ruzgar_17

Kıdemli Üye · 274 mesaj

selamunn elyykummm ravzanurr kardesımm nasılısnıozz basınızz cok kalbalıkk galıbaa allah kolayylık versınn bende alşınmamıssa 18 alımmm bu sene 18 olcazzz mubarek gun hayırlı gelsınn ıns eger alınmamıssa haber verırsenıuzzz zsevınırımmm

maasselame
Ravza_Nur

Ravza_Nur

ruzgar_17 yazdı:
selamunn elyykummm ravzanurr kardesımm nasılısnıozz basınızz cok kalbalıkk galıbaa allah kolayylık versınn bende alşınmamıssa 18 alımmm bu sene 18 olcazzz mubarek gun hayırlı gelsınn ıns eger alınmamıssa haber verırsenıuzzz zsevınırımmm

maasselame
A.S.Kardeşim diğer forumu takip ederseniz alınmamış numaraları yazdım oradan bir numara seçip yazın lütfen dua ile
hizbin_gaddar

hizbin_gaddar

Yeni Üye · 1 mesaj

Ravza_Nur

Ravza_Nur

hizbin_gaddar yazdı:
biraz açıklarsanız daha iyi anlayacağız kardeşim
feyza85252

feyza85252

Kıdemli Üye · 223 mesaj

s.a. benide nacizane bu paylaşımda aranıza alırmısınız....diğer forum durumu sözkonusuu nasıl numara seçeceğiz ve hangi forumdan acaba...şimdiden Allah razı olsun
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
Ravza_Nur

Ravza_Nur

feyza85252 yazdı:
s.a. benide nacizane bu paylaşımda aranıza alırmısınız....diğer forum durumu sözkonusuu nasıl numara seçeceğiz ve hangi forumdan acaba...şimdiden Allah razı olsun
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
A.S.Kardeşim elbette alırız..KURALARI ÇEKİYORUZ başlığı altında bir forum var,oa dikkat ederseniz numaralar oaradan seçiyoruz dua ile
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.KAYDIMI YAPTIRMAYA GELDİM.EEEE KAYIT MASASINDA KİMSE YOK MU?BİR DE BANA TAM OLARAK NE YAPACAĞIMIZI ANLATSANIZ.A.E.O.B)KAYIT ÜCRETİ VAR MI?B)
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

Avukat yazdı:
S.A.KAYDIMI YAPTIRMAYA GELDİM.EEEE KAYIT MASASINDA KİMSE YOK MU?BİR DE BANA TAM OLARAK NE YAPACAĞIMIZI ANLATSANIZ.A.E.O.B)KAYIT ÜCRETİ VAR MI?B)

BEN DİĞER FORUMDA 38 İ SEÇMİŞTİM.DE KİME DUA EDECEĞİMİZİ ÖĞRENECEK MİYİZ?KAYIT MASASINDAKİ ARKADAŞ NEREDE?:D:D:D
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

Avukat yazdı:
Avukat yazdı:

BEN DİĞER FORUMDA 38 İ SEÇMİŞTİM.DE KİME DUA EDECEĞİMİZİ ÖĞRENECEK MİYİZ?KAYIT MASASINDAKİ ARKADAŞ NEREDE?:D:D:D

selamünaleyküm ablacım,

kimin için dua edeceğimizi Mevlid Kandilinden sonra öğreneceğiz ALLAH-Ü TEALA'nın izni ile.

selamünaleyküm
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.