BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?
7.688 görüntülenme · 118 yanıt
Değerli kardeşler,düşünürken düşünürken aklıma bir fikir geldi.Bu fikrin bir parçasıda sizlersinizzz,şimdi kardeşlerim malumunuz olduğu üzere MEVLÜT KANDİLİ yaklaşmakta,biz okurken mübarek günlerde,arkadaşlarla aramızda kura çeker,bu kura sonucunda,o mübarek gecede birbirimize hediye alırdık..Bu bizi memnun ederdi aklıma şöyle bir fikir geldi,burda kura çekmemiz imkansız,ama bu programa katılmak isteyen kardeşlerim,isimlerini yazsınlar,bende acizane bu isimlere numara koyacağım,sizlerde seçtiğiniz numarayı yazacaksınız,bir tek ben bileceğim kimin kime çıktığını,MEVLÜT KANDİLİ günü hepimiz tüm ibadetlerimizin sevabına o kardeşimizi dahil edeceğiz.O kardeşimizin dualarının kabulu için bizlerde dua edeceğiz,eğer mümkün ise o günde ,Allah rızası için sadaka verip Kuran okuyup,kardeşimizle birlikte tüm islam alemi ve kendi şahsımız için dualar edeceğiz.Tıpkı ensar ile mühacirin kardeşliği gibi o gün bize çıkan kardeşimize o günümüzü yarı yarıya böleceğiz.Kabul ediyormusunuz,öyle ise hadi bakalım başlıyoruz isimlerimizi yazmaya..Kandilin ertesi günü bende sizlere kim kime dua etmiş,kim kiminle kardeş gibi ibadetini paylaşmış yazacağım olurmu?SELAM VE DUA İLE
RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?
selamünaleyküm ablacım,
ne güzel düşünmüşsünüz ALLAH - Ü TEALA (C.C) sizden razı olsun. Ben bu yolda herşeye varım ALLAH-Ü TEALA dualarımızı kabul eder inşaALLAH. Şu sıkıntılı dönemimde sizlerin dualarınızda da olabilmek duası ile.
selamünaleyküm
selamünaleyküm ablacım,
ne güzel düşünmüşsünüz ALLAH - Ü TEALA (C.C) sizden razı olsun. Ben bu yolda herşeye varım ALLAH-Ü TEALA dualarımızı kabul eder inşaALLAH. Şu sıkıntılı dönemimde sizlerin dualarınızda da olabilmek duası ile.
selamünaleyküm
evindar yazdı:Aleyküm Selam kardeşim,Rabbim cümlemizden razı olsun.Sıkıntılarımız dertlerimiz bir olsun..
selamünaleyküm ablacım,
selamünaleyküm
çorbada benimde tuzum bulunsun;)
abla ilk ben adımı yazabilirsin...B)B)B)B)B)B)B)B)
sehidearzu yazdı:Tamam kardeşim ben isimlerinizi alıyorum zaten numaralayacağım sonrada yazacağım o kandile yakın bu formu kontrol etmenizde fayda var dua ile
SLM .ALYK. ALLAH RAZI OLSUN YA ..BENDE VARIM ABLACIM ..İNŞALLAH RABBİM O GÜNE KAVUŞMAYI NASİP EDERDE BİZDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA ACİZANE DUALARIMIZLA O GECEYİ GEÇİRİRİZ ..SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ..ALLAHA EMANET OLUN RAVZA NUR ABLA
SLM .ALYK. ALLAH RAZI OLSUN YA ..BENDE VARIM ABLACIM ..İNŞALLAH RABBİM O GÜNE KAVUŞMAYI NASİP EDERDE BİZDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA ACİZANE DUALARIMIZLA O GECEYİ GEÇİRİRİZ ..SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ..ALLAHA EMANET OLUN RAVZA NUR ABLA
S.A.
ABLACIM
ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BENDE VARIM
SEN BENİDE EKLE LİSTENE A.E.O.
SELAMETLE
S.A.
ABLACIM
ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BENDE VARIM
SEN BENİDE EKLE LİSTENE A.E.O.
SELAMETLE
nohco yazdı:Kardeşim Rabbim razı olsun inanıyorumki çok özel bir paylaşım olacak dua ile
ABLACIM BENDE VARIM COK GUZEL DUSUNMUSSUNUZ MUMIN KARDESLER GIYABINDA ETTIKLERI DUA KADAR DEGERLI BIR HEDIYE VARMI ALLAH IYI NIYETLERIMIZI KABUL EDER INSALLAH
deren75 yazdı:A.S.Kardeşim,Rabbim cümlemizden razı olsun.Ne güzel işte kardeşim bizde ogün bir günlüğüne dahi olsa ensar ile muhacir gibi olacağız şimdiden çok heyecanlıyım dua ile
s.a. ne güzel bir düşünce ALLAH RAZI OLSUN ."Tıpkı ensar ile muhacirin kardeşliği gibi" demişsiniz bu söz beni titretmeye yetti rabbim izin verirse katılmak isterim.selam ve dua ile.
RAVZA NUR ABLA FORUMLARA BAKARKEN NAMAZI SEVIYORMUYUZ DIYE BIR FORUM VARDI BEN O ZAMAN YOKTUM BIRSEY SORUCAM NAMAZLA ALAKALI SIMDI SECDEDE YAPILAN DUA LAR NASIL YAPICAZ HANI SECDEDE EDILEN DUALAR KABUL OLUR DENIYOR ONUN ICIN SORUYORUM RUKUDA UZUN DURURKEN SUBHANE RABBIYEL AZIMI 3 KERE SOYLEDIKTEN SONRADA HIC BIRSEY DEMEDENMI BEKLICEZ KUSURA BAKMA ABLA BURDA SORACAK KIMSEM YOK
RAVZA NUR ABLA FORUMLARA BAKARKEN NAMAZI SEVIYORMUYUZ DIYE BIR FORUM VARDI BEN O ZAMAN YOKTUM BIRSEY SORUCAM NAMAZLA ALAKALI SIMDI SECDEDE YAPILAN DUA LAR NASIL YAPICAZ HANI SECDEDE EDILEN DUALAR KABUL OLUR DENIYOR ONUN ICIN SORUYORUM RUKUDA UZUN DURURKEN SUBHANE RABBIYEL AZIMI 3 KERE SOYLEDIKTEN SONRADA HIC BIRSEY DEMEDENMI BEKLICEZ KUSURA BAKMA ABLA BURDA SORACAK KIMSEM YOK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13219-bu-kur-a-da-sende-varmisin · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.