BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

7.634 görüntülenme · 118 yanıt

Paylaş:
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?

Kardeşlerim bir kaç gün içinde nasıl gerçekleşeceğini ve neler yapacağımızı açıklayacağım inş biraz sabırlı olun lütfen hayırlısıyla şu kura işini bir sonuca bağlayalım inş dua ile
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Allah size kolaylık versin B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Ravza_Nur

Ravza_Nur

resul acer yazdı:
Allah size kolaylık versin B)B)
sağolasın kardeşim dua ile
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Selamun Aleyküm abla sanırım ismimizi burayada yazıyoruz. kura çekiminde numaramı seçtim (53 numara)
tugba_m

tugba_m

Mübarek Üye · 606 mesaj

Selamun aleykum
Geç kalmadıysam benide eklermisiniz?Bende numaramı seçmeye geçiyorum hemen...
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm abla sanırım ismimizi burayada yazıyoruz. kura çekiminde numaramı seçtim (53 numara)
A.S.Kardeşim 53 numara seçilmiş eğer mümkünse şu numaralardan birini seçebilirmisiniz kardeşim,64,62,59,58,54 selaam ve dua ile
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Ravza_Nur yazdı:
Birnur yazdı:
A.S.Kardeşim 53 numara seçilmiş eğer mümkünse şu numaralardan birini seçebilirmisiniz kardeşim,64,62,59,58,54 selaam ve dua ile

canım ablacım 53 numarayı ben seçmiştim önceden. bir karışıklık oldu sanırım :(
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Birnur yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Birnur yazdı:

kardeeşim o kadar yoğunumki listeler elimde kura çekenler isim verenler karışmış olabilir siz öyle biliyorsanız öyledir dua ile
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

Ravza_Nur yazdı:
Birnur yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Birnur yazdı:

kardeeşim o kadar yoğunumki listeler elimde kura çekenler isim verenler karışmış olabilir siz öyle biliyorsanız öyledir dua ile
SA kardeşim.Elinde kalan numaralar sanırım bunlar 64 benim olsunSelam ve dua ile...
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Selamün aleyküm ben muhacir adayı olmak istiyorum ablacım banada bi ensar adayı Dua kardeşi bulursan sevinirim umarım geç kalmamışımdır. yarın dualarımıza o kardeşimizide ekleyelim.Cevabını bekliyorum selam ve dua ile.
Ravza_Nur

Ravza_Nur

baba431 yazdı:
Selamün aleyküm ben muhacir adayı olmak istiyorum ablacım banada bi ensar adayı Dua kardeşi bulursan sevinirim umarım geç kalmamışımdır. yarın dualarımıza o kardeşimizide ekleyelim.Cevabını bekliyorum selam ve dua ile.
elbette kardeşim size 62 numaradaki kardeşimi veriyorum hakkınızda hayırlı olur niş dua ile
remi7781

remi7781

Kıdemli Üye · 449 mesaj

AŞK ; Taif' de kanları silmekti
AŞK ; Medine' ye Hicret etmekti
AŞK ; Ölürkende ümmetim ümmetim demekti
VE AŞK ; MUHAMMED' i SEVMEKTİ...
O AŞKLA KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
efexornet

efexornet

Üye · 41 mesaj

KİM NE İÇİN GÖZ YAŞI DÖKÜYORSA O'NA AİTTİR.KİM NE İÇİN IZDIRAP DUYUYOR, GAYRET GÖSTERİYORSA O VADİDEDİR...YEŞİL VADİNİN GÜZEL İNSANLARI BENİDE ALIN ARANIZA DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH...KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ALLAH NASİP EDERDE YARINA ÇIKARSAK BENDE BİR DUA KARDEŞİM OLSUN İSTERİM.BU MUTLULUK VEREN BU UMUTLANDIRAN GÜNÜN FEYZİ TÜM KARDEŞLERİMİN ÜZERİNE OLSUN.AMİN...
SELAMUNALEYKÜM...MUTLU VE UMUT VEREN YARINLAR DİLİYORUM...
Semra-Nida

Semra-Nida

Üye · 43 mesaj

aleykümselam kardeşim emeğine sağlık bizlein kardeşliğini bu şekilde pekiştirdiğin için
hakını helal et ALLAHA[C.C] emanet olun benimde ismimi alırmısın duaile
HAYKIRIS_7

HAYKIRIS_7

Kıdemli Üye · 118 mesaj

BİR YAR-I SADIK ANLAR HALDEN,ASK DERSİNİ ALIR GÜLDEN,HİC RİYASIZ TAM GÖNÜLDEN,SIRF ALLAH İCİN SEVEN DOSTLARA SELAM OLSUN....A.E.O
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

ALLAH cümlemizin Dualarını kabul eylesin.
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Belki çok geç kalmışım ama bu kurada keşke bende olmuş olsaydım. Neyse şükürler olsun inanıyorum ki herkes tüm inananlar için dualarını ortak yapmıştır. Rabbim kabul buyursun.
Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

Selamun Aleykum

Bunu önümüzdeki kandilde tekrar uygulamak için geçmi oldu? Mevlit Kandili için yaptığımızda ben 13 ü seçmiştim. Ben de 39 veya 38 e çıkmıştım tam hatırlayamıyorum.
Vesselam..
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
abdullah usame

abdullah usame

Kıdemli Üye · 104 mesaj

B)B)B) NE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN KARDEŞİM ... ALLAH RAZI OLSUN ... B)B)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.