S.A. ABLAM NE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN.ALLAH RAZI OLSUN.BİZDE VARIZ İNŞAALLAH...B)
BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?
7.634 görüntülenme · 118 yanıt
RE: BU KUR'A DA SENDE VARMISIN?
mavi22 yazdı:A.S.Kardeşim,Rabbim tüm kardeşlerimden razı olsun.Ogüne erişelim bir inş bir program hazırlayacağız elbette siz merak etmeyin şimdilik isimleri alığ numaralandırıyorum.Bu formu takip ederseniz bilgilendireceğim inş,SELAM VE DUA İLE
s.a hayırlı cumalar zerda abla,
mevlid kandili günü, sevablarımızı bir kardeşimizle paylaşıp ona dua edeceğimze göre,o günkü ibadetler biraz farklı olmalı değilmi? duaların kabulu için belki bir kere içden edilen bir dua yeterlidir ama, ben elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum. mesela perşembe ve cuma günü oruçlu geçirmek gibi, allah(c.c) o günleri bize gösterirse.bize önerebileceklerin var mı?
Benide yazarmısınızB)
Benide yazarmısınızB)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
ewet abla kura çektim..ondan katılma gereği duydum..B)
Ravza_Nur yazdı:
resul acer yazdı:evet kardeşim siz zaten kuranızıda çektiniz değilmi?dua ile
Benide yazarmısınızB)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
resul acer yazdı:tamam kardeşimm
Ravza_Nur yazdı:
resul acer yazdı:evet kardeşim siz zaten kuranızıda çektiniz değilmi?dua ile
Benide yazarmısınızB)
Esselamu Aleikum vr,vb
Ravza kardes bende Allah izin verirse eger gec sayilmazsa araniza katilmak isterim.
Ayrica Allah C.C böyle bir hasene baslattigin icin senden Razi olsun insaAllah !
Esselamu Aleikum vr,vb
Ravza kardes bende Allah izin verirse eger gec sayilmazsa araniza katilmak isterim.
Ayrica Allah C.C böyle bir hasene baslattigin icin senden Razi olsun insaAllah !
Muslima yazdı:A.S.Kardeşim elbette katılabilirsiniz,isminizi alıyorum.Sizde diğer forumdan numaranızı seçin olurmu?dua ile
Esselamu Aleikum vr,vb
selamün aleyküm,Allah razı olsun ravzanur kardeşim.halen devam ediyormu isim almanız.ismim sonay,dualarınıza çok ihtiyacım var.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Allah'a emanet olun
selamün aleyküm,Allah razı olsun ravzanur kardeşim.halen devam ediyormu isim almanız.ismim sonay,dualarınıza çok ihtiyacım var.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Allah'a emanet olun
lastmoon yazdı:A.S.Kardeşim evet devam ediyor numaranızı seçerseniz sizide aramıza katarız dua ile
BU HARİKA KESİNLİKLE BENDE VARRIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM O GÜNÜ GÖRMEYİ NASİP EDERSEN ELİMDEN GELEİNDE FAZLASINI YAPARIM İNŞALLAH B)B)B)B)B)
BU HARİKA KESİNLİKLE BENDE VARRIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM O GÜNÜ GÖRMEYİ NASİP EDERSEN ELİMDEN GELEİNDE FAZLASINI YAPARIM İNŞALLAH B)B)B)B)B)
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13219-bu-kur-a-da-sende-varmisin · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.