Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.516 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

buket_zeynepaaman allahım hayalim hep halkla ilişkiler uzmanı olmaktı nasip oldu...:)
bursa... Müthis bir şehir.. Yani bir şehirde hem tarih hem modern hayat hem sakinlik hem hareket olurmu olur..
mehmet kardeşim inşallah sen bana ilet bende iletirim kardeşime..
emriyecim görüşürüz inşallah kimbilir...

inşallah kardeşim biz 7 kızdık burda hergün bir fazlalaşıyor:)
allah hepinizden razı olsun
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

7 kız kardeşmisiniz ALLAHIM NE GÜZEL

BİZ iki kız kardeşiz çok şanslıyım ama keşke çok olsaydık
buket_zeynep

buket_zeynep

bende az önce dilek kardeşime dedim ki insanın bazen kendi gibi düşünen hayata aynı bakabildiği gerçek dostlara ihtiyacı oluyor.. şükürler olsun biz buluyoruz o dostları artık birsürü var:)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

buket_zeynepbende az önce dilek kardeşime dedim ki insanın bazen kendi gibi düşünen hayata aynı bakabildiği gerçek dostlara ihtiyacı oluyor.. şükürler olsun biz buluyoruz o dostları artık birsürü var:)

7kız kardeşiz çok şükür hiç birini bir abiye değişmem....allahha şükürler olsun.....
buket_zeynep

buket_zeynep

ne güzel çok şanslısın bence çok hemde.. bende kardeşimi dünyaya değişmem...
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

emcankel7kız kardeşiz çok şükür hiç birini bir abiye değişmem....allahha şükürler olsun.....

öle deme kız erkek olsaydılar ozamanda ablaya değişmem derdın oda candan sonucta.benım abım varda:)hatta bır abım daha olsun ıstemişimdir hep hiç ablam olsun ıstemedım bende:):):)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Alah yokluklarını göstermesin kardeşim :)
huzur kalabaık olmak
huzur kalabalığın olduğu yerde bereket olması
huzur aynı pencereden bakabilmek
huzur bazen konuşmasan anlaşılmak
huzur burda olmak .......................:)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

setenay_eslemöle deme kız erkek olsaydılar ozamanda ablaya değişmem derdın oda candan sonucta.benım abım varda:)hatta bır abım daha olsun ıstemişimdir hep hiç ablam olsun ıstemedım bende:):):)

yok tabiki bi abi şart çünkü baba yaşlanınca herşeye yetişemiyo.....o zamanabi olmalı....ben 6. Yım buarada:)
buket_zeynep

buket_zeynep

aslında kardeş.. tek kelime bu en güzeli en değerlisi...
kız erkek farketmez keşke bi kaç tane kardeşim daha olsun istemişimdirr.......
canları sağ olsunda ..
bide dostlarımız var işte hiç bir çıkarımızın olmadığı.. sadece gönülden sevdiğimiz.. dua ettiğimiz ALLAH rızası için
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

setenay_eslemee yolunuz düşerse bursayada bekleriz:)evlıyalar şehrine

bursadamısın sen canım hafta sonu kısmetse gidicez bursaya
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

ben ayın 11ınden sonra ordayım canım kısmetse yaa tuh keşke orda olaydım bulurdum benseni
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

B)B)B)
hepiniz çok seviyorummm canlar,iyiki varsınız....
B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

melissa26Ne güzel bir haber... Rabbim Yar ve yardımcın olsun ...

sağol ablacım allah razı olsun,rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.... B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR
BEKLENEN HABER GELDİİİ !
Rabbim mübarek eylesin canım benim.. Hayırlı olsun..
Rabbim utandırmasın.. Haakkıyla örtünenlerden eylesin..
Örtüyü başımızla birlikte ruhumuzda da yaşatsın RABBİM..

sağol kuzummmm allah razı olsun.en az benim kadar istediğiniz biliyordum bu durumu.çok şükür rabbim nasip etti...
darısı diğer kardeşlerimin başına inşaALLAH....
B)B)B)
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

arkadaslar nıjerde ılk defa beyaz müsluman goren nıjerlıler yazıp ızlermısınız.benı her deferınde aglatan bır vıdeodur.beyazlardan hep kotuluk gorduklerınden beyazlara guvenmıyorlar ama bakın muslumanlar heryerde kardes lutfen ızleyın
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

açtım şimdi izlicem selam filminde de öyle bi sahne vardı seyrettinizmi çok beğenmiştim o filmi

keşke denk gelseydik bayağıdır istiyoruz gitmeyi iki aile gidicez kısmetse
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

repsolaçtım şimdi izlicem selam filminde de öyle bi sahne vardı seyrettinizmi çok beğenmiştim o filmi

keşke denk gelseydik bayağıdır istiyoruz gitmeyi iki aile gidicez kısmetse

ben cıktıgı gıbı gıtmiştım selam fılmındede cok aglamıştım hızmetı cok guzel anlatan bır fılm tabıkı sadece bır kısmını
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

çok güzel bir videoydu sağol canım
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

bende son gününe gidebildim çok güzeldi sınırlıda olsa hayatımızda öyle fgedakar insanlarında var olduğunu bilmek güzel insanlık dersi veren bir filmdi bence
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

setenay_eslemarkadaslar nıjerde ılk defa beyaz müsluman goren nıjerlıler yazıp ızlermısınız.benı her deferınde aglatan bır vıdeodur.beyazlardan hep kotuluk gorduklerınden beyazlara guvenmıyorlar ama bakın muslumanlar heryerde kardes lutfen ızleyın

Selam filminde de öyle bir sahne vaardı ve ben çok şaşırmıştım..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.