Hadi sizlerde paylaşın burda engellerinizi neden olamadıgını...
Birbirimize yardım edelim konuşalım anlatalım çözümler arayalım...
Birbirimiz için dua edelim çok geç kalmadan bu harika duyguyu yaşamak için...
Katılımlarınızı bekliyorum....
847.756 görüntülenme · 10.011 yanıt
>AYLİN<canım paylaşimini görünce yazmadan gecemdım..zorluklar inan gözume gelmıyo guru yapmadım kibir yapmadım suna baglıyorum ama rabbım o karardan sonra hıdayetını verıyor.gözume hiçbişey gelmedı sıu bunu dedi bu boylke baktı vs vs ama bak hamdolsun 3 sene olcak ki hala bile ne zaman acılacksın diye sorar kişiler var yada abartıyorsun diyenler.ve artık pardesumuda giyiyirom cok ama cok mutluyummm hamdolsun nasip oldu banada inşa-ALLAH tam anlamıyla hakkını verırız canım rabbım bizi saliha hanımlardan eylesın evımız yuvamız takva dogrultusunda olsun..artık hacca gitmeyı o kadar cok isityorum ki yavs yavas o d olcak inşa-ALLAH kapanmak isteyen tum tumm kardeşlerimizin yardımcısı olsun rahman rahım olan ALLAH inşa-ALLAH kapanırlar.senınde yuzunu gulşdrusun heer daim yaradan inşa-ALLAH bu huzuru her zamn yasarsın...
selam ve dua ile.
tevbeYA-HAKcanım kardeşim konu çok güzel gerçekten.ben de yaklaşık olarak 7 yıldır kapalıyım çok da memnunum hiç eskiye dönmeyi düşünmedim.ayrıca üzerimde bi baba baskısı vardı benim.babamın çok büyük tepkisini aldım ama çok şükür bu baskı beni kararımdan vazgeçiremedi.ayrıca kapandığım gün kendimi ALLAH'a tam anlamıyla teslim etmiştim.ve o gün gerçekten sır dolu bi olay yaşadım.şimdi burada olaya pek girmek istemiyorum ama RABB'im gerçekten teslimiyetimi gördü ve bana kapanmam hususunda yardım etti diye düşünüyorum.şu gün oldu üstünden 7 koskoca yıl geçti ben hala o ilk günün heyecanıyla bağlıyorum başörtümü.her bağlayışımda da iyi ki tesettürüm var diye şükrediyorum.bi tanıdık başörtün senin kalkanın demişti.gerçekten de çok haklıydı.kalkanım başörtüm.ALLAH tüm engeli olanlara o engelleri yenebilmeyi nasip eder inşaallah.çok ama çok lezzet dolu bir farz tesettür.ALLAH hAKKıylA KAPANANLARDAN ETSİN.amin...
bm-7884merhaba kardeşim konuyu görünce içim cız etti ne kadar güzel kapanmıssın bende içim içimi yiyiyor ama bir türlü faaliyete geçiremiyorum kapanma işini ailem yüzünden :( sadece dua edebiliyorum bütün kalbimle Rabbim tez zamanda banada nasip eder inşallah senin adına çok sevindim Allah her daim yar ve yardımcımız olsun inşallah..selam ve dua ile...
bm-7884evet gerçekten çok istiyorum böyle kapananları duyuncada cok heveslenıyorum bende annem yüzünden kapanamıyorum içim içimi yiyiyor ama bir türlü cesaretimi toplayamıyorum duaya cok ıhtıyacım var benim içinde dua edersen sevınırım annem beni kurtarmıcak bılıyorum ama bır turlu olmuyor ne yapacagımı şaşırdım sen nasıl başardın banada anlatırmısın kardeşim
bm-7884çok teşekkür ederim canım kardeşim içime su serptin inşallah bende başarabilirim benim annemde aynı seninki gibi benim beynimin yıkandığını düşünüyor evlenmeyi düşündüğüm biri var kısmet olursa inşallah şuan askerde gelmesine de az kaldı üzerimde onun baskısının olduğunu düşünüyor onu ikna edemiyorum buzamana kadar hep evlenınce daha kolay olur dıye düşünüyordum ama artık böyle açık gezmek kanıma dokunuyor bıran once olsun istiyorum kararımı coktan verdim Rabbim banada yardım edıcek inşallah biliyorum bol bol dua edıyorum bide anneme acılabılsem cok rahat edıcem
bm-7884inşallah bunu bende çok istiyorum tez zamanda açıklarım inşallah doğru söylüyorsun yarınımızın garantisi yok Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah selam ve dua ile...
bm-7884Allah razı olsun kardeşim inşallah şimdi daha da umutluyum Rabbim yardımcımız olsun guzel haberler verırım bende burdan inşallah Allah'a emanet olun
gunes_denizİnşallah Rabbim bizlere de nasip eder. Ben de okadar çok istiyorum ki, inşallah tüm isteyenlerle beraber yanısıra bana da nasip eder inşallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.