ama unutmamak lazım
BULANLAR ANCAK ARAYANLARDIR...
844.516 görüntülenme · 10.011 yanıt
reyhani_konyeviemcankel abla antalya'da bir abimizle iletişime geçtim bugün yahut yarın bayanlar için sohbet yerini öğreneceğim inşaallah..
emcankelallah razı olsun kardeşim...bekliyorum.yukarıdaki videolara takıldım kaldım; devam izleyip öğrenelim.....
berat05AHİRETİ KAZANMAK
kolay mı sanıyorsunuz?
Reyhani_konyeviAblacım hakkınızı helal edin abimiz ben alanya merkezdeyim nerde olsa daha rahat gider hanım ablamız demişti yoksa antalya içerisinde çok kıyı köşe olmadıktan sonra gidebilir misiniz her ilçeye acaba? sonra gerçekten üzülürüm eğer uzakta olupta gidemezseniz :(
emcankelantalya merkez deyim ama çalıştığım için her ilçeye kolay gidemiyorum.yani biraz zaman sıkıntısı var.....
muratpaşa-kepez-konyaaltı.......
Reyhani_konyevitamam ablacım ben soruşturayım inşaallah rabbim azminizi makbul eylesin..Siz şimdi Allahu zülcelal'i aramaya başladınız inşaallahu teala atalarımız ne güzel demiş arayan mevlasını da belasını da diye inşaallah bulmak nasip olacaktır sizlere..
buket_zeynepcanım benim inan aynı durumdayız.. bende içimdeki boşluğu doldurmak için çok uğraştım.. şükürler olsun dolmaya başladı... RABBİM SANADA YARDIM ETSİN ama görmeye başlayınca insan tedirgin oluyor şeytan vesveseler veriyor sen güven ALLAHA OLURMU
berat05Sevgiyi hisseden yüreklere....Rabbimden Hidayet Gelmiş...
Gönül çiçekleri açmak için hali hazırda beklemekte...
Sadece içinizden gelerek vereceğiniz damla damla su taneciklerini bekliyorlar...
Hayatta kaç kişiye kendimizi beğendirebiliriz ki ? Düşünün...
Lütfen gayet açık düşünün...
Herşeyi son moda olarak yapsanızda....giyiminiz dört dörtlük olsa da..
Siz sanıyormusunuz ki herkesi memnun edeceksiniz?
Kalbinizi dinleyin...
ALLAH ALLAH diye heyecanla atarken....böyle bir şevk varken....kapanmak için yanıp tutuşurken...
Bu geri çekiliş niye ? Korkularınız ? ümitsizlikleriniz ?
Tam adım atarken...kararsızlığınız niye?
RAHMAN Celle Celaluhu yanınızda...kalbinizin atışında...
Annenizin eleştirisi,eltinizin yada arkadaşlarınızın giyinişi sizi ürkütmesin....
Hayatın en güzel giysisine alıştırın kendinizi
İnsanların eleştirisine ,bakışlarına alıştırın...
Dışarda hiç tanımadığınız hemcinslerinize selam vermeye alıştırın kendinizi...
Daha bir adım atmışken....BU CESARETSİZLİĞİNİZ NİYE ?
Henüz yürümeye alışmadan Bu kaçar gibi koşmanız niye ???
Biz buradayız...
Gönül bahçelerinde...
Tüm kapanmak isteyen kardeşlerime sesleniyorum...
ÖLÜMÜN VAKTİ BELLİ DEĞİL....
Hiç bir yakınımız bizi kurtaramayacak.....
Kimseyi dinlemeyin bu konuda.. RABBİMİZİN RIZASIDIR önemli olan...
Siz edebinizle ,duruşunuzla ,ağırlığınızla ,
yaşamınızla.....
iSLAMI TEBLİĞ EDECEKSİNİZ ZATEN
KORKMAYIN
İçinizde ki NEFSİNİZE DUR DEMENİN vakti geldi....
HAYDİ HEP BİRLİKTE
TEBLİĞ VE DESTEĞE DEVAM
İNŞALLAH
buket_zeynep, post: 1525277, member: 96287AYNEN kardeşim ne yapsam az geliyor.. sanki tek başıma korkuyorum herşeyden..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
berat05Hep Birlikte Tebliğ ve Desteğe Devam....
Kalbur kesir kardeşim...benim mesajlarımı benden önce buluyor...hatırlatıyorsunuz..ALLAH celle celaluhu razı olsun..
bense yazdıklarımı arasam bulamam :)
Desteğiniz , ilginiz , ömür boyu sürsün inşaallah..
Hep güzelliklerde buluşalım inşallah
buket_zeynepnuraycım canım uilaşamadım akşam bir daha arayacam inşallah.. eşi akşam çalışıyordu bu günde bakalım.. inşallah iyi haberler verir..
mehmet kardeşim saat 4 te bakarım inşallah....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.