Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.518 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

maşallah ne kadar guzel olmuş kapalıykende cok begendım RABBİM daim etsin inşallah.diğeride kalbun kesir herhalde demi
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

REPSOL takiptesin yıne ama ınanıyorumkı yakında sende yazıcaksın bıze boyle bır haber.
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

inşallah güzel kardeşim inşallah arzumuzunda güzel haberini duyacağız yakında.. kuzum üzülme sen.. doğru zamanda gelecek inşallah haberin,....
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

setenay_eslemmaşallah ne kadar guzel olmuş kapalıykende cok begendım rabbim daim etsin inşallah.diğeride kalbun kesir herhalde demi

ya ben neden görmüyorum sizi:(
buket_zeynep

buket_zeynep

görelim kuzum mail adresim var profilimde.. ekle canım..
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

buket_zeynepgörelim kuzum mail adresim var profilimde.. Ekle canım..

ok ekliyorum...
buket_zeynep

buket_zeynep

bide mesaj at canım benim
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

buketten benım adresıde alıp ekleyebılırsın canım
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

attım kardeşim
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

setenay_eslem, post: 1524155, member: 42919buketten benım adresıde alıp ekleyebılırsın canım

ok buket bekleniyorsun canım
buket_zeynep

buket_zeynep

cane yolladım sanada mesaj.. tamam yollayım canım benim
duyggu

duyggu

Kıdemli Üye · 108 mesaj

hicran abla maşAllah sende katıldın aramıza :) Allah tesettürünü daim eylesin yüzün nurlansın inşAllah...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

duygguhicran abla maşAllah sende katıldın aramıza :) Allah tesettürünü daim eylesin yüzün nurlansın inşAllah...

aminnn canım allah razı olsun rabbim hakkıyla örtmeyi nasip etsin hepimize inşaallah... amin...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
ayşe137

ayşe137

Üye · 45 mesaj

bende kap ı mı aldım :) onu giyiyorum sadece..bi tek eşarbım kaldı basıma örtecek .. ama böyle cok rahatım kapalı gibi.. cok az kaldı hissedebiliyorum .. cok huzurlu hissettim bugün kendimii .. bu sıcakta elbisemi giymeyi düşünürken ,dün tesadüfen içime sindi ve aldım :) bugünden itibarende onu giyiyorum ... herkes sasırdı :) kapalı gibi oldum cünküü.. tek kafamı örtmek kaldı ... rabbim onu da nasip etsin böyle sabredecegim ..sabırla kalbimin en derinlerine kadar sindirecegim tesettürü öyle örtecegim basımı :).:)
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

ayşe137bende kap ı mı aldım :) onu giyiyorum sadece..bi tek eşarbım kaldı basıma örtecek .. ama böyle cok rahatım kapalı gibi.. cok az kaldı hissedebiliyorum .. cok huzurlu hissettim bugün kendimii .. bu sıcakta elbisemi giymeyi düşünürken ,dün tesadüfen içime sindi ve aldım :) bugünden itibarende onu giyiyorum ... herkes sasırdı :) kapalı gibi oldum cünküü.. tek kafamı örtmek kaldı ... rabbim onu da nasip etsin böyle sabredecegim ..sabırla kalbimin en derinlerine kadar sindirecegim tesettürü öyle örtecegim basımı :).:)

Tüm konya'da ikamet edenlere söylüyorum kardeşim siz de bahsedeyim inşaallahu teala..Konya'da ikamet eden çok büyük bir Allah dostu evliyaullah vardır konya meram'da sivilhavalimanına çok yakında reyhani camiiinde yaklaşık 19 senedir insanlara Allahu zülcelal'in emir ve nehiylerini anlatarak hidayetlerine vesile olmaktadır yolunuz düşerse bir duasını alın inşaallah..Ama önceden belirteyim mübarek, hanım kardeşlerimizle yüz yüze görüşmüyor kapı arkasından yahut perde arkasından konuşmaktadır..
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

tesettür özgürlüktür !!!
ayşe137

ayşe137

Üye · 45 mesaj

Reyhani_konyeviTüm konya'da ikamet edenlere söylüyorum kardeşim siz de bahsedeyim inşaallahu teala..Konya'da ikamet eden çok büyük bir Allah dostu evliyaullah vardır konya meram'da sivilhavalimanına çok yakında reyhani camiiinde yaklaşık 19 senedir insanlara Allahu zülcelal'in emir ve nehiylerini anlatarak hidayetlerine vesile olmaktadır yolunuz düşerse bir duasını alın inşaallah..Ama önceden belirteyim mübarek, hanım kardeşlerimizle yüz yüze görüşmüyor kapı arkasından yahut perde arkasından konuşmaktadır..

konyada mı bulunmaktasınız siz?
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

ayşe137konyada mı bulunmaktasınız siz?

Hayır efendim ben hacettepe üniversitesinde maden mühendisliği okuyorum ikamet yerim bu yüzden ankara'dır ama sıklıkla konya'ya O(k.s) zatı ziyaret etmeye çalışırım..yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa bu zat ile ilgili biz kardeşinize sorabilirsiniz inşaallah..
ayşe137

ayşe137

Üye · 45 mesaj

yani tam net bi fikrim yok o konuda o yüzden bişey diyemeyecegim :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.