Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.516 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

ayşe137, post: 1524640, member: 118578yani tam net bi fikrim yok o konuda o yüzden bişey diyemeyecegim :)

=>MCZahitoglu - YouTube bu adresten kendisi hakkında fikir edinebilirsiniz.Kendisi mürşidi kamildir hadisi şerifte efendimiz buyurmuştur alimler peygamberlerin varisleridir varislik her yönüyle olur efendimizin sadece zahiri ilmine değil aynı zamanda batını ilmi de bilmeyle olur bu zevatı muhterem efendimize hakkıyla varistir inşaallahu teala..Gözünün içine bakmaya cesaret edemiyoruz heybetinden düşünün artık :)
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

ayşe kardeşim bukadar yakındayken neden gidip ziyaret etmiyorsun.. belki çok büyük fayda görecek ve hayatını değiştiren kararları alacaksın...
ben kapanmadan önce burda bi arkadaşımızın yazısını okumuştum..
ZOR OLUR SANMIŞTIM; NEYİ KOLAY BİLİYORSANIZ ONDAN DAHA KOLAYDI.. ANLADIMKİ NEFSİM BANA FENA OYUN OYNAMIŞ...
EMİN ol kardeşim nefsinin oyununa geliyorsun..
buket_zeynep

buket_zeynep

mehmet kardeşim yüreğine sağlık
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

buket_zeynepmehmet kardeşim yüreğine sağlık

Allah razı olsun ablacım..Uyumak artık haram oldu diyor şuan yaşıyan Allah dostlarından birisi çünkü ümmeti muhammed ateşe gidiyor efendimizi üzmeye hakkımız yok diyor.bizler hakkı anlatacağız kimin nasibi varsa alacaktır zaten biiznillah biz buradan sesleniyoruz inşaallah rabbimiz ibrahim aleyhisselam'a yaptığı gibi bizim de sesimizi duyuracaktır duyulmayacak yerlere..
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

Reyhani_konyeviAllah razı olsun ablacım..Uyumak artık haram oldu diyor şuan yaşıyan Allah dostlarından birisi çünkü ümmeti muhammed ateşe gidiyor efendimizi üzmeye hakkımız yok diyor.bizler hakkı anlatacağız kimin nasibi varsa alacaktır zaten biiznillah biz buradan sesleniyoruz inşaallah rabbimiz ibrahim aleyhisselam'a yaptığı gibi bizim de sesimizi duyuracaktır duyulmayacak yerlere..

eşimle bırlıkte Konya'ya gitmeye niyetlendik ne zman nasip olur bılmıyorum ama mutlaka ziyaret etmek istiyorum
buket_zeynep

buket_zeynep

sen devam et kardeşim sesini soluğunu yüreğini duyanlar elbette vardır kimbilir birilerine vesile olursun:)
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

hira06eşimle bırlıkte Konya'ya gitmeye niyetlendik ne zman nasip olur bılmıyorum ama mutlaka ziyaret etmek istiyorum

Çok mutlu oldum ablacım bunu duyduğuma ben de geride bıraktığımız haftasonu gitmiştim elhamdülillah öğrenci kafilesi olmuştu ilk defa türkiye geneli,gittik geldik elhamdülillah çok güzel oldu gerçekten..
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Acaba antalya da da varmı gidebileceğimiz zatlar ?
buket_zeynep

buket_zeynep

konya yakın emriyecim oraya gidiverin bi hafta sonu.. ne güzel olur
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

emcankelAcaba antalya da da varmı gidebileceğimiz zatlar ?

Antalya'da hiç işitmedim inanın ki ama sohbetlere gitmek isterseniz size adres verebilirim 1-2gün içerisinde öğrenip..
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

ee yolunuz düşerse bursayada bekleriz:)evlıyalar şehrine
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

setenay_eslemee yolunuz düşerse bursayada bekleriz:)evlıyalar şehrine

Bursa'da cemaatimizin tertiplediği Kutlu doğum gecesi vardı yaklaşık 10bin kişi katıldı işittiniz mi hocam? ya da gittiniz mi :)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

buket_zeynepkonya yakın emriyecim oraya gidiverin bi hafta sonu.. Ne güzel olur

canım benim aslında daha önce konya ya çok gittim ...ama aramadan giden misali....inşaallah bakaım yazın ancak..
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

Reyhani_konyeviBursa'da cemaatimizin tertiplediği Kutlu doğum gecesi vardı yaklaşık 10bin kişi katıldı işittiniz mi hocam? ya da gittiniz mi :)

yok ben bursalıyım ama balıkesırın ılcesınde ıkamet edıyorum
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

reyhani_konyeviantalya'da hiç işitmedim inanın ki ama sohbetlere gitmek isterseniz size adres verebilirim 1-2gün içerisinde öğrenip..

elbette isterim kardeşim.....size zahmet olmassa tabiiii.
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

emcankelelbette isterim kardeşim.....size zahmet olmassa tabiiii.

tamam ben soruşturayım inşaallah bayanlar için sohbet yerini..size buradan haber ulaştırırım inşaallah yahut buket_zeynep ablamıza söylerim sizi gördüğünde iletir..:)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

reyhani_konyevitamam ben soruşturayım inşaallah bayanlar için sohbet yerini..size buradan haber ulaştırırım inşaallah yahut buket_zeynep ablamıza söylerim sizi gördüğünde iletir..:)

inşallah kardeşim beklerim....
Bu arada buket zeynep ablanı ömrümde 1 defa görebilecekmiyim acaba:)allah c.c izin verirse inş....
Mail olarak inşallah o bana döner
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

buket zeynebı bu forumun halkla ilişkiler ve iletişim sorumlusu ılan edıyorum:):):):)
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Bende onaylıyorum :):)
buket_zeynep

buket_zeynep

aaman Allahım hayalim hep halkla ilişkiler uzmanı olmaktı nasip oldu...:)
BURSA... müthis bir şehir.. yani bir şehirde hem tarih hem modern hayat hem sakinlik hem hareket olurmu olur..
mehmet kardeşim inşallah sen bana ilet bende iletirim kardeşime..
emriyecim görüşürüz inşALLAH kimbilir...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.