bugün benim doğum günüm
6.966 görüntülenme · 97 yanıt
nevin2007Neslihan kardeşim iyiki dogdun.DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.dilerimki yeni yaşında herşey istedigince olur.daha nice nice hayırlı yaşlara......
sağol canım ALLAH razı olsun
amin inşallah kardeşim
teşekkür ederim
Bahar_58, post: 729572, member: 73443Selamun Aleyküm
Dogum Günün kutlu Olsun Abla Nice Saglikli Mutlu Senelere insALLAH
ve aleyküm selam ablacım sağolasın
selametle
amin
nigdeli
Selamün Aleyküm Neslihan ablacım
Rabbimiz c.c yeni yaşınızı hayırlı eylesin.. imanlı, mutlu ve huzurlu bir ömür bahşeylesin size..hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşaAllah.
Allah'a emanet olunuz..dualar ile...
aleyküm selam ablacım
teşekkür ederim sağol
amin inşallah ablacım ALLAH razı olsun
selametle........
mervenur1dogum gunun kutlu olsun ablacım allahım saglıklı huzurlu mutlu yıllar gecırmenı nasıp etsın
canım benim sağol ablacım.........
selametle
amin......
isranurraleyküm selam kardeşim
Nice mutlu ,sağlıklı,hayırlı sevdiklerinizle beraber yıllar dilerim inşallah
İyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun.
Allaha emanet olun
ALLAH razı olsun çok sağol kardeşim
amin
selametle.........
nurukübra, post: 729691, member: 60957ablacigim rabbim sana saglikli huzurlu mutluluk dolu uzun ömürler versin
dogum günün kutlu olsun...
canım benim sağol ablacım
amin inşallah
selametle......
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü gönül prensesi ablacım..
İyi ki tanımışım sizi, iyi ki hemhal olmuşum o değerli ablalığınızla...Benim için çok kıymetli olan muhabbetinizle ve uhuvvetinizle tanış olmuşum iyi ki..Sizi tanıdığım için çok mutluyum gönül prensesi ablacım..Yeni yaşınız, yeni miladınız hayırlı, kutlu ve mutlu olsun..Rahman c.c iman muktederatı ile mühürlenmiş, sevgi ve güzelliklere rehin kalmış bir ömür nasip eylesin o güzel, ''abla'' sıcaklığı taşıyan gönlünüze inşallah..Her şeyin en güzelini hak eden prenses ablacım! Birlikte kardeşlik dolu nice yaşlara inşallah...Baki muhabbetimizle güzel ablam..B)B)
İyi ki tanımışım sizi, iyi ki hemhal olmuşum o değerli ablalığınızla...Benim için çok kıymetli olan muhabbetinizle ve uhuvvetinizle tanış olmuşum iyi ki..Sizi tanıdığım için çok mutluyum gönül prensesi ablacım..Yeni yaşınız, yeni miladınız hayırlı, kutlu ve mutlu olsun..Rahman c.c iman muktederatı ile mühürlenmiş, sevgi ve güzelliklere rehin kalmış bir ömür nasip eylesin o güzel, ''abla'' sıcaklığı taşıyan gönlünüze inşallah..Her şeyin en güzelini hak eden prenses ablacım! Birlikte kardeşlik dolu nice yaşlara inşallah...Baki muhabbetimizle güzel ablam..B)B)

aliye_aliye, post: 730897, member: 62852Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü gönül prensesi ablacım..
İyi ki tanımışım sizi, iyi ki hemhal olmuşum o değerli ablalığınızla...Benim için çok kıymetli olan muhabbetinizle ve uhuvvetinizle tanış olmuşum iyi ki..Sizi tanıdığım için çok mtluyum gönül prensesi ablacım..Yeni yaşınız, yeni miladınız hayırlı, kutlu ve mutlu olsun..Rahman c.c iman muktederatı ile mühürlenmiş, sevgi ve güzelliklere rehin kalmış bir ömür nasip eylesin o güzel, ''abla'' sıcaklığı taşıyan gönlünüze inşallah..Her şeyin en güzelini hak eden prenses ablacım! Birlikte kardeşlik dolu nice yaşlara inşallah...Baki muhabbetimizle güzel ablam..B)B)
aliyecim canım benim ağlattın beni
içim eridi sanki,gerçek bi kızkardeşim olsaydı ancak senin gibi olurdu bana bu sıcaklığı ve sevgiyi yaşattığın için ALLAH RAZI OLSUN
ne söyliycemi biilemedim
sedece çok mutlu oldum ALLAH ta seni mutlu etsin
canım benim
ALLAHA emanet ol canım kardeşim
hem dünya hem ahret kardeşimsin artık
selametle
selamun aleykum. Rabbim hayırlı yıllar, mutlu güzel günler, imanla bezenmiş güzel ameller nasip etsin inşaallah.B)
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
nuresmaselamun aleykum. Rabbim hayırlı yıllar, mutlu güzel günler, imanla bezenmiş güzel ameller nasip etsin inşaallah.B)
aleyküm selam
amin inşallah
ALLAH razı olsun güzel kardeşim
sağol
selametle.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38180-bugun-benim-dogum-gunum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bugün benim doğum günüm :)) Kutlama ve Tebrik Mesajları 33 cevap
- Bugün Benim Doğum Günüm:)))... Kutlama ve Tebrik Mesajları 21 cevap
- Bugün benim doğum günüm :) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Bugün benim doğum günüm Kutlama ve Tebrik Mesajları 95 cevap
- Bugün Doğum Günüm Kutlama ve Tebrik Mesajları 24 cevap
- Arkadaşlar benimde bugün doğum günüm :) Kutlama ve Tebrik Mesajları 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.