bugün benim doğum günüm ve düşündümde hepsikintili anlarimizi paylaşmak kadar önemli olan güzel anlarimizida paylaşalim ben bugün çok mutluyum ve sizleride tanidiğima çok seviniyorum.iyi ve kötü hep birarada olduk ve rabbim hayirlisiyla hep daim etsin inşallah
Bugün benim doğum günüm :)
1.082 görüntülenme · 8 yanıt
Arkadaşlar ,
bugün benim doğum günüm ve düşündümde hepsikintili anlarimizi paylaşmak kadar önemli olan güzel anlarimizida paylaşalim ben bugün çok mutluyum ve sizleride tanidiğima çok seviniyorum.iyi ve kötü hep birarada olduk ve rabbim hayirlisiyla hep daim etsin inşallah
doğum günün kutlu
doğum günün kutlu
Allahim bize öyle güzellikler sunmuşki bunlarin değerini bilen ,şükreden ve dua eden ler imani islami gönülden yaşayanlar kazanacak biliriz rabbimde seni imani tüm olan müminlerden eylesin şahadetle ölüm nasip edinceye kadar hayirli bir ömür versin
doğum günün kutlu
Allahim bize öyle güzellikler sunmuşki bunlarin değerini bilen ,şükreden ve dua eden ler imani islami gönülden yaşayanlar kazanacak biliriz rabbimde seni imani tüm olan müminlerden eylesin şahadetle ölüm nasip edinceye kadar hayirli bir ömür versin
selamun aleyküm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllarda sevdiklerinle beraber olsun kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44005-bugun-benim-dogum-gunum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bugün benim doğum günüm Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 97 cevap
- bugün benim doğum günüm :)) Kutlama ve Tebrik Mesajları 33 cevap
- Bugün Benim Doğum Günüm:)))... Kutlama ve Tebrik Mesajları 21 cevap
- Bugün benim doğum günüm Kutlama ve Tebrik Mesajları 95 cevap
- Arkadaşlar benimde bugün doğum günüm :) Kutlama ve Tebrik Mesajları 7 cevap
- Bugün Doğum Günüm Kutlama ve Tebrik Mesajları 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.