Bugün Doğum Günüm

1.803 görüntülenme · 24 yanıt

Paylaş:
ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

siz değerli kardeşlerimden dua bekliyorum yeni yaşım için..
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

yeni yaşın hayırlara vesile olsun mutlu huzurlu ve bol ibadetli bir yıl geçirmen dileğiyle....allah cc emanet ol..
ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

AY-YA, post: 935551, member: 73307yeni yaşın hayırlara vesile olsun mutlu huzurlu ve bol ibadetli bir yıl geçirmen dileğiyle....allah cc emanet ol..

çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun. geride bıraktığım yaşımda çok acılar çektim. bu sebeple konuyu açıp dua istedim. yanlış anlaşılma olmasın. farklı ağızlarda yapılan dualar makbuldür diye..
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

esselamu aleyküm kardeşim.hayırlı sağlıklı huzurlu gönlünün dilediği herşeye her iki dünyada da nail olabiliceğin ve hayatı secde tadında yaşayabileceğin sevdiklerinle beraber güzel ömürler nasip etsin rabbimiz inşallah.selametle
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

ufkumun-gunesi, post: 935544, member: 84228siz değerli kardeşlerimden dua bekliyorum yeni yaşım için..

Sağlık, huzur ve mutluluk dolu daha nice hayırlı ve güzel yılların sizin olmasını Cenab-ı Hakk'dan dilerim...
:a15:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Esselamu aleykum,

Değerli kardeşim yeni yaşından sonrası için sana Yüce Mevladan (c.c) rahmet,bereket ve hayırlı bir ömür dilerim,ancak şunada değinmek isterim sanırım geçen sene çektiğin sıkıntıların oldu,herne kadar şikayetci gibi görünmesende sana eziyet olmuş gibi bir izlenim edindim,Allah Teala müslüman kullarına hayrı bazen Şerrin içine saklarda verirmiş ,bizler bunu göremiyoruz,ben mesela 2 yıl kadar zahmetli bir hastalık yaşadım gece gündüz sıkıntılar çektim hatta 6 ay kadarını yatalak yattım amma şerri veren Allah Tealanın sonunda bana hayrı da vereceğini hem ümit ettim ve hep sabrettim hiç isyan etmedim hemde bu hastalıkların yanına dahada üzücü şeyler eklendiği halde,şimdi rabbime çok şükür hem halim iyi oldu,hastalığım geriye seyr etti,hem maddi dururmum düzeldi kimseye muhtaç etmedi,hem dini açıdan ulaşılamaz yerlere geldim,kendimi gerçek manada hissedemesemde Rabbime (c.c) kulluk eder buldum,hamd olsun bu sıkıntıların sonucunda feraha kavuştum,bunları gözüm gönlüm görünce bunlara birebir şahit olunca,senin gibi sıkıntı çeken arkadaşlar birşeyler yazınca onlara hakikati anlatmak geliyor hep içimden,samimiyetle söyleyeyimki sabrın sonu gerçekten selametliktir,Hak Teala herkesi birşeylerle imtihan eder '' İmtihan dünyası'' adına uygun olarak,öyleyse sanki bir sınav salonundaymışız gibi bu imtihanlara sabır ile ve ümit ile ve sığınma ile cevaplar verirsek zaman dolduğunda soru kağıdımızı teslim ettiğimiz zaman ahirette bu kişi verdiği cevaplar ile sınavı geçmiştir,girdirin bunu cennete diye bir cevap alırız.
Allah Teala ona asi olmaktan,sabırsız olmaktan bizleri beri eylesin.AMİN
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim...
Doğum Gününüz Kutlu Olsun...
Şu an kadar ve bundan sonra Yüce RABBİM size ve sevdiklerinize hayır, bereket ve RAHMET kapılarını sonuna kadar açsın, RAHMETini celb edecek amellerle hayatınızı süslesin inşaAllah...

ALLAHa emanet olsun
Yeni yaşınız hayırlı olsun
selam ve dua ile...
ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

ALLAH'ım razı olsun sizden. çok güzel temenide ve dualarda bulunmuşsunuz ne kadar teşekkür etsem azdır.çok sağolun

evet geçen yaşım berbattı, biliyorum imtihandayız ve gerçekten çok zor bir imtahandan geçtim ama şimdi geriye dönüp baktığımda çok hatalar yapmışım. RABBİM'e teslimiyet olmadığı için kalkamamışım verilen sıkıntıların altında.

ERZURUMLİ, size öncelikle çok geçmiş olsun dilemek istiyorum. inanın çok mutlu oldum sizin adınıza atlatmışsınız. MEVLAM yardım etmiş sabrınızı sınamış ne mutlu hiçbirzaman isyanda bulunmamışsınız.

ALLAH razı olsun değerli din kardeşlerim..
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm,

Yeni yaşınız hayırlı olsun, sağlıklı,sıhatli ve sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşaAllah...
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

Allah hayırlı seneler nasip etsin. Amin.
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
ufkumun-gunesi

ufkumun-gunesi

Aktif Üye · 50 mesaj

Rüyam3, post: 935589, member: 73307Selamün Aleyküm,

Yeni yaşınız hayırlı olsun, sağlıklı,sıhatli ve sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşaAllah...
ALLAH razı olsun kardeşim.çok teşekkür ederim..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

Allah seni bütün kötülüklerden korusun.daha nice hayırlı senelere...
ozlemsu

ozlemsu

Üye · 23 mesaj

benimde doğum günüm
ozlemsu

ozlemsu

Üye · 23 mesaj

ufkumun-gunesi hayırlı bi ömür geçirmen dileğyle
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

ozlemsu, post: 935678, member: 84894benimde doğum günüm

Aynen kardeşim...
sizin de...Sağlık, huzur ve mutluluk dolu daha nice hayırlı ve güzel yıllarınız olmasını Cenab-ı Hakk'dan dilerim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
YUSUF38

YUSUF38

Yeni Üye · 1 mesaj

Nice yaşlar olsun allah sevdiklerinle nice nice yaşlar doldurmayı görmeyi nasip etsin
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Yeni yaşınız hayırlı olsun.

Bütün sıkıntıları geride bırakıp, ebedi güzelliklere kavuşmanız dileğiyle...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum kardeşim.yeni yaşınız mübarek ola.dua ile kalın
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

ozlemsu, post: 935678, member: 84894benimde doğum günüm

Esselamu aleykum,

Senin içinde cümle Ümmete dilediğim gibi hayırdan başka ne dileyebilirim ki :) bu arada üyeliğinizde hayırlı olsun,bak yine hayır diledim :D
~Leyfunnur~

~Leyfunnur~

Mübarek Üye · 1.059 mesaj

Yeni ya$iniz hayirli olsun, daha nice hayirli, bereketli yillara in$aALLAH...amin
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.