bugün benim doğum günüm :))
3.042 görüntülenme · 33 yanıt
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
iyiki doğdun ÖZLEMMMMM....canım adaşım daha nice mutlu,umutlu,sağlıklı,hayırlı yıllara inşaALLAH.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN:):):)
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN:):):)
selamün aleyküm özlem abla kendimece kırılmıştım ama gerçek müslümana yakışmaz yaptıgım kusurumu affet inşa-ALLAH...

yeni yaşın hayırlı bereketli huzurlu mutluluk dolu ve hak rızasında sabit olsun inşa-ALLAH...
böyle cennetten bir köşe olsun nasibin...

hak yolunda yavrular nasip etsin mevlam...

kalp sadece ALLAH C.C için atsın...

selam ve dua ile...

yeni yaşın hayırlı bereketli huzurlu mutluluk dolu ve hak rızasında sabit olsun inşa-ALLAH...
böyle cennetten bir köşe olsun nasibin...

hak yolunda yavrular nasip etsin mevlam...

kalp sadece ALLAH C.C için atsın...

selam ve dua ile...
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Selamun aleyküm özlemcim.Doğum günün kutlu olsun canım.Rabbim sana; sağlık, huzur, mutluluk dolu, hayırlı bir ömür nasip eder inşaallah..Yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim.. Hayırlısıyla sevdiğine kavuşmanı, hayırlı bir işe girmeni Rabbim sana nasip etsin inşaallah... NİCE YILLARA...
canım ben açacaktım bu konuyu sen benden önce davranmışsın ;)
dogum günün kutlu olsun dostum Rabbimden dilerimki bu yeni yaşında o guzel yüreğinden neiçin dua ediyorsan kabul eylesin Ailenle ve sevdiklerinle (bende dahilim değilmi :) ) huzurlu iman dolu sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin
Seni cok seviyorum canım
dogum günün kutlu olsun dostum Rabbimden dilerimki bu yeni yaşında o guzel yüreğinden neiçin dua ediyorsan kabul eylesin Ailenle ve sevdiklerinle (bende dahilim değilmi :) ) huzurlu iman dolu sağlıklı bir ömür yaşamayı nasip etsin
Seni cok seviyorum canım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56296-bugun-benim-dogum-gunum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.