bugün benim doğum günüm
6.966 görüntülenme · 97 yanıt
emanet55, post: 728913, member: 83864
ablam iyiki doğdun doğumun hayırlı olsun...RABBİM gönlüne göre versin..bak benden de pasta hediyesi sana afiyetle ye ama banada versene bi dilim:COLOR]
sağol canım ALLAH razı olsun
bak ya hem hediye ediyo hem bi dilim istiyo
canavar nolcakkkkkkkkkk:a39:
Selamün Aleyküm Kardeşim
Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu Nice Yıllara...
Allah'a Emanet Olunuz
Allah'a Emanet Olunuz
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
ResulaydinSelamün Aleyküm Kardeşim
Allah'a Emanet Olunuz
aleyküm selam
ALLAH RAZI OLSUN
SAĞOLUN
selametle............
aleyküm selam
inşallah geç kaldım dediğiniz şeylerin asıl zamanı şimdi geliyodur.ve inşallah hayatınız yaptığınız pastalar gibi tatlı keyfli olur.28 yaş çok güzel bi yaş tadını çıkarın kıymetini bilin içiniz hiiç hüzün dolmasın.hayat her yaşta yeni fırsatlar getirsin size gönlünüzce hayırlı yıllarB)B)B)
inşallah geç kaldım dediğiniz şeylerin asıl zamanı şimdi geliyodur.ve inşallah hayatınız yaptığınız pastalar gibi tatlı keyfli olur.28 yaş çok güzel bi yaş tadını çıkarın kıymetini bilin içiniz hiiç hüzün dolmasın.hayat her yaşta yeni fırsatlar getirsin size gönlünüzce hayırlı yıllarB)B)B)
AFRA_NURaleyküm selam
çok teşekkür ederim
ilginiz için ve yorumuz için sağolun
çok mutlu oldum ALLAH razı olsun
selametle kalın.........
Selamun aleyküm ablacım Rabbim size ve tüm din kardeşlerimize mutlu , huzurlu , sevdiklerinizle birlikte hayırlı , uzun ömürler versin ( Amin!)
Selametle kalın.
Selametle kalın.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
roses_death88, post: 728971, member: 83674Selamun aleyküm ablacım Rabbim size ve tüm din kardeşlerimize mutlu , huzurlu , sevdiklerinizle birlikte hayırlı , uzun ömürler versin ( Amin!)
Selametle kalın.
aleyküm selam ablacım
ALLAH razı olsun
amin inşallah
selametle kal........
ehlisünnet, post: 728978, member: 80327ve aleyküm selam kardeşim....rabbim sana ALLAHCC yolunda hayırlı işler yapacağın ömür nasip etsin...selametle...
amin inşallah ALLAH RAZI OLSUN
selametle kardeşim
aminenuryeni yaşın hayırlı olsun neslihancım...
:)
sağol canım ALLAH razı olsun
selametle.......
paptya ya bayılırım eline sağlıkkkkkkkk.
meltem
aleyküm selam
canım benim sağol
ne biliyim üzülüyo insan zaman çabuk geçiyo diye
selametle canım......
pasta için teşekkür ederimmmmmmmm
Aleykümselam doğum gününüz kutlu olsun...
Unutmayalımki heryaşın ayrı bir güzelliği vardır derler.Ama Önemli olan güzel değerlendirebilmektir. İnşallah sizde en güzel şekilde dinimizin gerektirdiklerini yerine getiren hayırlı bir kul olarak nice mutlu, huzurlu yaşlar görürsünüz..:) B)
Unutmayalımki heryaşın ayrı bir güzelliği vardır derler.Ama Önemli olan güzel değerlendirebilmektir. İnşallah sizde en güzel şekilde dinimizin gerektirdiklerini yerine getiren hayırlı bir kul olarak nice mutlu, huzurlu yaşlar görürsünüz..:) B)
minougSelamün Aleyküm güzel kardeşim,Allah(C.C)nice uzun iman,nur dolu yıllar nasib Eylesin Seni ve cümlemizi yolundan hiç Ayırmasın ve o ettiğin yemin verdiğin sözü bozdurmak için şeytana hiç fırsat vermesin.Amin!
aleyküm selam
amin ALLAH razı olsun
çok teşekkür edrim inşallah rabbim hepimizi yolundan ayırmasın
selametle kardeşim
ZüleyhaaAleykümselam doğum gününüz kutlu olsun...
doğru söylüyosun kardeşim
teşekkür ederim ALLAH razı olsun
inşallah hayırlı bi kul olabilirim
selametle kardeşim......
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38180-bugun-benim-dogum-gunum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.