yaş pasta isteyen varmı
9.173 görüntülenme · 109 yanıt
tanışma bölümünde delete kardeşim resim ekleme yardımı forumu açmıştı ordan yararlanabilirsin ben ordan öğrendim şimdi rahatlıkla ekliyorum slm ve dua ile
tufan_78s.a arkadaşlar hayırlı akşamlar..
ve aleyküm selam hoşgeldiniz bu arada neden adını sevmiyosun zeynebin forumunu okudum da korkma o tufanla senin alakan yok kardeşim hayırlı akşamlar slm ve dua ile
neslihantozanve aleyküm selam hoşgeldiniz bu arada neden adını sevmiyosun zeynebin forumunu okudum da korkma o tufanla senin alakan yok kardeşim hayırlı akşamlar slm ve dua ile
adımın anlamı çok kötü o yuzden sevmıyorum.
bu arada nasılsınız ?
tufan_78adımın anlamı çok kötü o yuzden sevmıyorum.
bu arada nasılsınız ?
rabbime şükür iiiiiiiii :H
emanet55ben geldiiiim.
arkadaşım noldu ya bi faorum açtım adına bağladın...yapma...
yani bencede öle aaaa zeynep bloğumu arkadaşım yeniledi şablonu değişti baksana yaaaa bide yorum yaz nası kardeşssin sen:K
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK AMA BAKIN BİŞİ DİYECEM BU PASTAYI YERKEN BENİM AYAĞIMI SİZİN ELLERİNİZİ BAĞLARLARSA KABUL YOKSA BANA YETMEZ BU RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK AMA BAKIN BİŞİ DİYECEM BU PASTAYI YERKEN BENİM AYAĞIMI SİZİN ELLERİNİZİ BAĞLARLARSA KABUL YOKSA BANA YETMEZ BU RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
ooo siz buraya gelirmiydiniz çok sevindim ne demek zeynebi ben tutarım siz hepsini yiyebilirsiniz afiyet bal olsun slm ve dua ile:H
CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNİZE SAĞLIK AMA BAKIN BİŞİ DİYECEM BU PASTAYI YERKEN BENİM AYAĞIMI SİZİN ELLERİNİZİ BAĞLARLARSA KABUL YOKSA BANA YETMEZ BU RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
vay cevdet abi sendemi...
bence hiiiiç girme bu olaya.sen resme bak ellerine sağlık güzel olmuş de yeter emin ol...:K
emanet55vay cevdet abi sendemi...
bence hiiiiç girme bu olaya.sen resme bak ellerine sağlık güzel olmuş de yeter emin ol...:K
:K:Kallahım ya
tufan_78yenı pasta gelince bu topic hatıra topiğimi oldu :)
öle oldu kardeşim eee zeynep duyarsa sonumuz olur ama:]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34235-yas-pasta-isteyen-varmi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.