yaş pasta isteyen varmı
9.268 görüntülenme · 109 yanıt
haklısın nolcak şimdi ben resim yüklemeyi öğrendim ya her yaptığım pastayı ekliycem şimdi göz hakkını nasıl ödiycem allaha emanet ol
neslihantozanoldukça büyük çıkmış ben bide resim küçültmeyi öğreneyim pardon
:Kkardeşim sen büyük eklemişsin bende hep küçük ekliyorum bilen söylesin şunun sırrını
büyültmeyide küçültmeyide :K
Yasemin_şima:Kkardeşim sen büyük eklemişsin bende hep küçük ekliyorum bilen söylesin şunun sırrını
ya söyleyelim de hep böyle pasta resimleri ekleyin dimi...:K
heeeey neslihantozan nerdesin söylimmi dedim yok öyle resmi koyupta kenara çekilme:K
heeeey neslihantozan nerdesin söylimmi dedim yok öyle resmi koyupta kenara çekilme:K
emanet55ya söyleyelim de hep böyle pasta resimleri ekleyin dimi...:K
YA SÖYLE BİZ SANA KARGOYLA GÖNDERRİZ
Yasemin_şima:Kkardeşim sen büyük eklemişsin bende hep küçük ekliyorum bilen söylesin şunun sırrını
:Kbilmirum nası olcak heralde bi kardeşimiz de resim küçültmeyi öğretir zamanla öğreniriz slm ve dua ile:H
selamün aleyküm imeil yolu ile pasta nakil şeklini bilim adamları icat ederseler ilk sizden pasta rica edicem ALLAH A EMANET OLUN
özlücenefesselamün aleyküm imeil yolu ile pasta nakil şeklini bilim adamları icat ederseler ilk sizden pasta rica edicem ALLAH A EMANET OLUN
hehe kardeşim maşallah pek güzel fikirleriniz var ama belli omaz bggün dünyada neler cat ediliyo slm ve dua ile kalın:H
emanet55şey ya kargo var yani...hani evlere servisinden anlarsın ya...:K
anladım kargo var napalım artık göndeririz bi kargo ama ya bozulursa pasta içinde:K
emanet55ha işte bende bunu söylicektim kargo var yani bugün ver yarın alırım :Kama resim küçültme nasıl oluyo onu bilmiyom işte:G
hani biliyodun seni seni pasta için oyun yaramaz seniiiiiiii:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34235-yas-pasta-isteyen-varmi · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.