tufan_78gözlemeyı yedık uzerıne birde pasta oooh..birde cafedemizde cayımızı içersek,birde guzel sohbet muhabbet..oohh aman sabahlar olmasın :)
maşallah allah bozmasın slm ve dua ile
9.173 görüntülenme · 109 yanıt
tufan_78gözlemeyı yedık uzerıne birde pasta oooh..birde cafedemizde cayımızı içersek,birde guzel sohbet muhabbet..oohh aman sabahlar olmasın :)
ebe78ımmmmmmmmmmmm çok nefis görünüyor. ben tatlının her türlüsüne EVET diyenlerdenim .çok severim.allahıma dua ettim zaman yarabbi talıdan beni mahrum etmede diye arada derim .:) allah korusun çok seven biri için şeker hastalığı gibi kötü bir şey olamaz .çevremde görüyorum.allah muhafaza hem hastalar hemde yemeden edemiyorlar....çok güzel görünüyor tarifini alabilirmiyim .:)
tufan_78ııh alamazsın..lütfen tatlılarıma dokunmayın hatta sulanmayın bile çünkü onlar benim:):)
ebe78ımmmmmmmmmmmm çok nefis görünüyor. ben tatlının her türlüsüne EVET diyenlerdenim .çok severim.allahıma dua ettim zaman yarabbi talıdan beni mahrum etmede diye arada derim .:) allah korusun çok seven biri için şeker hastalığı gibi kötü bir şey olamaz .çevremde görüyorum.allah muhafaza hem hastalar hemde yemeden edemiyorlar....çok güzel görünüyor tarifini alabilirmiyim .:)
tufan_78ııh alamazsın..lütfen tatlılarıma dokunmayın hatta sulanmayın bile çünkü onlar benim:):)
emanet55yavaşşşşş...tatlılarımmı dedin ortada olmayan tatlıları sahiplenmeyelim lütfen.çoktan yok oldu onlar sayende......
umeyye:A:A Banane bende istiyorum pastaaaaaa![/QUOTE
Eline sağlık kardeşim
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol Hayırlı CUMA lar
s.a hoşgeldin ne demek buyrun kardeşim afiyet olsun slm ve dua ile:H
umeyye:A:A Banane bende istiyorum pastaaaaaa!
Eline sağlık kardeşim
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol Hayırlı CUMA lar
emanet55, post: 680733, member: 9204hadi kardeş kalabalık yapma boşuna kimler geldi kimler geçti buralardan biriyle hala uğraşıyorum ama zafer benim olacak sonunda
tufan_78, post: 681192, member: 22944s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar..keyıfler nasıl
tufan_78, post: 681192, member: 22944s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar..keyıfler nasıl
emanet55, post: 681245, member: 58677ve aleyküm selam arkadaşım..sanada hayırlı akşamlar..
ben stresliyim biraz heyecenlıyım sınav öncesi güzel bi tatlı gider dedim geldim bilmem anlatabildimmi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34235-yas-pasta-isteyen-varmi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.