yaş pasta isteyen varmı

9.173 görüntülenme · 109 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

tufan_78gözlemeyı yedık uzerıne birde pasta oooh..birde cafedemizde cayımızı içersek,birde guzel sohbet muhabbet..oohh aman sabahlar olmasın :)

maşallah allah bozmasın slm ve dua ile
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Allah razı olsun..e bu keyıf burdaki siz dostlarla olcak tabiki...
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

ımmmmmmmmmmmm çok nefis görünüyor. ben tatlının her türlüsüne EVET diyenlerdenim .çok severim.allahıma dua ettim zaman yarabbi talıdan beni mahrum etmede diye arada derim .:) allah korusun çok seven biri için şeker hastalığı gibi kötü bir şey olamaz .çevremde görüyorum.allah muhafaza hem hastalar hemde yemeden edemiyorlar....çok güzel görünüyor tarifini alabilirmiyim .:)
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

ebe78ımmmmmmmmmmmm çok nefis görünüyor. ben tatlının her türlüsüne EVET diyenlerdenim .çok severim.allahıma dua ettim zaman yarabbi talıdan beni mahrum etmede diye arada derim .:) allah korusun çok seven biri için şeker hastalığı gibi kötü bir şey olamaz .çevremde görüyorum.allah muhafaza hem hastalar hemde yemeden edemiyorlar....çok güzel görünüyor tarifini alabilirmiyim .:)

ııh alamazsın..lütfen tatlılarıma dokunmayın hatta sulanmayın bile çünkü onlar benim:):)
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

tufan_78ııh alamazsın..lütfen tatlılarıma dokunmayın hatta sulanmayın bile çünkü onlar benim:):)

yavaşşşşş...tatlılarımmı dedin ortada olmayan tatlıları sahiplenmeyelim lütfen.çoktan yok oldu onlar sayende......
Emanet

Emanet

ebe78ımmmmmmmmmmmm çok nefis görünüyor. ben tatlının her türlüsüne EVET diyenlerdenim .çok severim.allahıma dua ettim zaman yarabbi talıdan beni mahrum etmede diye arada derim .:) allah korusun çok seven biri için şeker hastalığı gibi kötü bir şey olamaz .çevremde görüyorum.allah muhafaza hem hastalar hemde yemeden edemiyorlar....çok güzel görünüyor tarifini alabilirmiyim .:)

biri dahamı çıktı başıma yoksa ben yanlışmı anlıyorum....
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:A:A Banane bende istiyorum pastaaaaaa!

Eline sağlık kardeşim

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol Hayırlı CUMA lar
neslihantozan

neslihantozan

sınavlardan sonra ayrıntılı bi şekilde yazıcam inşallah,ewt şeker hastalığ çok zor rabbim şifa versin ilginiz için sağolun slm ve dua ile:H
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78ııh alamazsın..lütfen tatlılarıma dokunmayın hatta sulanmayın bile çünkü onlar benim:):)

s.a korkma kardeş pastayı değil tarfi istiyo:Khayırlı cumalar:H
neslihantozan

neslihantozan

emanet55yavaşşşşş...tatlılarımmı dedin ortada olmayan tatlıları sahiplenmeyelim lütfen.çoktan yok oldu onlar sayende......

zeynep iş başındaaaaaaaaa:K:K
neslihantozan

neslihantozan

umeyye

Eline sağlık kardeşim

[/QUOTE
s.a hoşgeldin ne demek buyrun kardeşim afiyet olsun slm ve dua ile:H
Emanet

Emanet

umeyye

Eline sağlık kardeşim

hadi kardeş kalabalık yapma boşuna kimler geldi kimler geçti buralardan biriyle hala uğraşıyorum ama zafer benim olacak sonunda
neslihantozan

neslihantozan

emanet55, post: 680733, member: 9204hadi kardeş kalabalık yapma boşuna kimler geldi kimler geçti buralardan biriyle hala uğraşıyorum ama zafer benim olacak sonunda

way be nekadar azimlisinnn:K:H
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

neslihantozanway be nekadar azimlisinnn:K:H

s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar..keyıfler nasıl
neslihantozan

neslihantozan

tufan_78, post: 681192, member: 22944s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar..keyıfler nasıl

hayırlı akşamlar allaha şükür yorucu ama güzel bi gün siz nasılsınız:)
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

neslihantozanhayırlı akşamlar allaha şükür yorucu ama güzel bi gün siz nasılsınız:)

elhamdülillah iyiyiz..aynen yorucu bir gun işin stresinden kurtulmaya çalışıyoruz..tatlı yemeye geldim ?..
Emanet

Emanet

tufan_78, post: 681192, member: 22944s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar..keyıfler nasıl

ve aleyküm selam arkadaşım..sanada hayırlı akşamlar..
ben stresliyim biraz heyecenlıyım sınav öncesi güzel bi tatlı gider dedim geldim bilmem anlatabildimmi
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

emanet55, post: 681245, member: 58677ve aleyküm selam arkadaşım..sanada hayırlı akşamlar..
ben stresliyim biraz heyecenlıyım sınav öncesi güzel bi tatlı gider dedim geldim bilmem anlatabildimmi

anlamak istedigim kadarı ile anladım evet :)sınavında başarılar Allah yardımcın olsun
Emanet

Emanet

tufan_78, post: 681255, member: 64706anlamak istedigim kadarı ile anladım evet :)sınavında başarılar Allah yardımcın olsun

yok benim anlatmak istediğimi anla sen iyi olur...RABBİM razı olsun..
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

benım rakıp sanırım pes etti:)..hiç görünürlerde yok..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.