ebralimNeslihancım pasta şahane bende istiyorum...
hoşgeldin ne demk buyrunnnnnnnn tabi ement55 den kalırsaaaaa:K
9.173 görüntülenme · 109 yanıt
ebralimNeslihancım pasta şahane bende istiyorum...
tufan_78gel ben sana güzel bi yemek ısmarlayayım cafede birde kahve şu yemek işini bana bırak:) bak dört topictede varsın ekmeğimle oynuyorsun :):)
emanet55neslihan abla burada devreye senin girmen gerekiyo hadi dinliyorum seni....
neslihantozantufan_78 ve emanet55 yandım ben ya iki dişli rakip ve zavallı ben ikinizle napcam ben
neslihantozanşimdi benim gönlüm bolll ikinizede desem sen isyan etceksin sadece seni seçsem tufan78 ayrımcı diycek napcam ben yaaaaaaa:A
emanet55valla bizi başına sen bela ettin ablacım..
bilmiyorum artık sonun ne olacak..
bi çözüm düşün istersen top sende.....
emanet55ay üzüldüm sana ya nekadarda zor bi durumdasın..bak hazır tufan_78 yokken aramızda halledelim bu meseleyi...
emanet55bak şimdi msn var nasıl olsa sende adresi vereyim sana sende yaptıklarını hepsiiiinnnnnnniiii koy kargoya yolla gitsin bu kadar yani basit iş:K:B
emanet55seni bulaştırmadan hiç olurmu ablacım ya..işin kaynağı sensin:K
neslihantozan, post: 675568, member: 60957hımmmm olur canım neden olmasın buarada ankarada akraban varmı yani
buraya geliyomusunnnnn
emanet55yok ya malesef aslında varda çooook uzaktan gidiş gelişimiz yok...olsa çok güzel olurdu ama...arkadaşım var orda okuyan sadece...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34235-yas-pasta-isteyen-varmi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.