yaş pasta isteyen varmı
9.173 görüntülenme · 109 yanıt
emanet55yapmak isteyen yok ya ne uğraşacam onla yemek isteyen var huuuuu
hazıra koncan yani ama ben yemeği değil yapmayı seviyorum eh napalım sen ye bende yapıyım:K:H
neslihantozanhazıra koncan yani ama ben yemeği değil yapmayı seviyorum eh napalım sen ye bende yapıyım:K:H
hımmm güzel sevdim ben bu fikri..ben varım valla hatta işi büyütelim bi dükkan aç sen ben toplarım müşteriyi merak etme:K
emanet55hımmm güzel sevdim ben bu fikri..ben varım valla hatta işi büyütelim bi dükkan aç sen ben toplarım müşteriyi merak etme:K
olur valla yapalım da senin görev nolcak sen yaptıklarımı yersin bizde sermayeyi kediye yükleriz:K
emanet55neyse benim şimdi çıkmam lazım gelcem yine devam ederiz sonra ALLAHA EMANETSİNİZ..
çok ilginç bende çıkıyorum namaz vakti çünkü :H
hayırlı günler herkese kız nesli döktürmüşün gene yaaaaaaaaa şunları yapıyon bide gösteriyon eline salık
aysun adakhayırlı günler herkese kız nesli döktürmüşün gene yaaaaaaaaa şunları yapıyon bide gösteriyon eline salık
aysun abla sen en şanslılarısın çünkü bunları tadıyosun ama burdaki kardeşlerim sadece resimleri görüyo:evetsanada iiii günler:H
BURGESS, post: 674622, member: 75498Bazen forumlarda " Eline Sağlık " dersin ama ilkkez gerçek anlamıyla kullanıorum sanırım :D
hümm bide kivilimiş çok güsel ellerinize sağlık :)
hoşgeldin,ilgin için sağol allaha emanet ol slm ve dua ile:H
tufan_78baklava un kurabiyesi ve yaş pasta..kan şekeri ve nakavt en sonunda:)
:K:K:Ktuzlu bi ayran için geçer
neslihantozan, post: 674984, member: 61910:K:K:Ktuzlu bi ayran için geçer
tabi on dilim baklava 5 dilim yaş pasta bilmem kaçtane ki en az 5-10 tane kurabiye yiyceksin.butun bunlara bi tuzlu ayran ııh hiç sanmıyorumki gecirsin:).he ayranıda sürahiyle içersen o ayrı
tufan_78tabi on dilim baklava 5 dilim yaş pasta bilmem kaçtane ki en az 5-10 tane kurabiye yiyceksin.butun bunlara bi tuzlu ayran ııh hiç sanmıyorumki gecirsin:).he ayranıda sürahiyle içersen o ayrı
:K:K:K slm ve dua ile
tufan_78, post: 675373, member: 77146Allah razı olsun Allaha emanet olun
allah sizden de razı olsun bu arada siz mutfağı seviyosunuz galiba:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34235-yas-pasta-isteyen-varmi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.