102.916 görüntülenme · 1.013 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
iremeEsselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu güzel Aliyem..cuman mübarek olsun güzel yürekli kardeşim..Rabbim hayırlara vesile kılsın inşaallah..Rahman (cc) 2 dünya saadeti versin inşaallah..güzel kardeşim bana lale hediye etmişsin..kalbimi lalezara çevirdiğin için Allah 'ım (cc) senden ebeden razı ve hoşnut olsun...bende sana kalbimi gönderiyorum...yani lalezara dönüştürdüğün gönül bahçemi kabul buyur güzel kardeşim....
vede mor çiçeği çok sevdiğin için bunuda hediye etmek istedim..inşaallah beğenirsin...Rabbime emanetimsin..baki selam sevgi ve dua ile inşallah...
Selamün Aleyküm can İrem'im. Allahü Teala senden de ebeden razı olsun, gönlü güzel kardeşim..Senin ve kıymetli ailenin de Cuması mübarek olsun, Rabbimiz c.c hayırlara vesile kılsın inşallah..Her yer lale bahçesine döndü bende de..Nereye koyacağım ben bunları şimdi?:D Güzel kardeşim, senin de güzel avatarından yola çıkarak pembe lale seçmek istedim ben de...Beğendiğine çok sevindim..Ben de bu güzel hediyeler için çok teşekkür ederim. Rabbimiz c.c o güzel gönlüne göre versin can kardeşim. Hepsi çok güzeller.. Rabbimize emanetsin..Dualarımda daimsin..Selam, dua ve muhabbetle kal inşallah..

Bu da yağmur damlalarının oluşturduğu, küçük bir gölcük:)..Yağmurları da sevdiğim için göndermek istedim güzel kardeşim. Beğenirsin inşallah.

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamualeyküm
gizliözne kardeşim güzel degişik bir form acmışsın eline ve yüreğine saglık resim gönderen arkadaşlarında eline saglık
benim için birşeyler gönderen yok mu hoş geldin misali...........
gizliözne kardeşim güzel degişik bir form acmışsın eline ve yüreğine saglık resim gönderen arkadaşlarında eline saglık
aliye_aliyeGizliÖzne kardeşim, tekrar size inşallah
Sırf resimle bile müminin imanı tazelenir.Bu gönderdiğiniz gerçekten çok güzel..Teşekkür ederim.
Bu da tekrar size inşaAllah.Umarım beğenirsiniz:)

Aleykumselam hoşgeldiniz.Beğendiğinize sevindim.Tabi ki size de resim göndeririz.Selametle kardeşim.Selam ve dua ile.

Bu da tekrar size inşaAllah.Umarım beğenirsiniz:)

snunh_0587selamualeyküm
Aleykumselam hoşgeldiniz.Beğendiğinize sevindim.Tabi ki size de resim göndeririz.Selametle kardeşim.Selam ve dua ile.

snunh_0587selamualeyküm
aleykume selam hoşgeldiniz
bu size

bu ailye ablaya

bu kasım abiye

ayrıca bana avatar hediye edenlerden ALLAH razı olsun
ALLAHA emanet olun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
nuresma, post: 632964, member: 9204güzel kardeşim çok sevindim kusura bakma baya bi geç oldu ama bu da senin için. selam ve sevgilerimle..
bu da tüm diğer abilerim, ablalarım ve kardeşlerime...
çok teşekkür ediyorum nuresma kardeşim begenmezmiyim çok güzel ellerinize saglık selam ve dua ile

nuresmaçok değerli Afra_nur ablacığıma...
güzel can Birnur için...
hafize annemize...
gülnisa hocama...
s.a. ay pamuğum benim ya ne tatlısın sen var yaa.sabah sabah bunlar nasıl iyi geldi bana.Allah razı olsun,Allah gönlüne göre versin inşallah.acizane dualarımdasın selametle emanetin ALLAH!'CC a inşallah.çok teşekkür ederim
iremeEsselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu...
Bahar_58 kardeşime hediyemi sunuyorum..kardeşim inşaallah beğenirsin..Güzeller güzeli Rabbime emanet ol kıymetli arkadaşım...baki sevgilerimle...
VE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHI VE BEREKATÜH
Cok güzel Kardesim Sagolasin cok Begendim Hediyeni :)
Bu da benden sana olsun
ALLAH´a Emanet Ol... :H

hayırlı geceler...
islamiyet.gen.tr sakinlerine, selamlarla...
hüzünlensek de

neşeniz yüzünüzde olsun inşaAllah

islamiyet.gen.tr sakinlerine, selamlarla...
hüzünlensek de

neşeniz yüzünüzde olsun inşaAllah

Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32116-avatar-imza-hediye-edelim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.