🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

102.916 görüntülenme · 1.013 yanıt

Paylaş:
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Selamun Aleyküm...canım kardeşim seda_seda_ bu senin için gelsin..Selam ve dua ile inşaallah

hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

Buda Benden Tüm üyelere
son osm@nlı
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

ireme
Selamun Aleyküm...canım kardeşim seda_seda_ bu senin için gelsin..Selam ve dua ile inşaallah

Allah razı olsun canım kardesım cok tesekkur ederım :B
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

Talip amcamıza...

mustafa11 ağabeyimize...

Kasım hadi ağabeyimize...

€bru kardeşime...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
nuresma

nuresma

AFRA_NURs.a. ay pamuğum benim ya ne tatlısın sen var yaa.sabah sabah bunlar nasıl iyi geldi bana.Allah razı olsun,Allah gönlüne göre versin inşallah.acizane dualarımdasın selametle emanetin ALLAH!'CC a inşallah.çok teşekkür ederim

a.s. ablacım Rabbim senden de razı olsun. çok özletme olmaz mı, sen de kardeşinin dualarındasın. Rabbime emanetsin. selam ve sevgilerimle...
--------------------------------------------------------------
BiRNUR
selamun aleyküm
nuresmancım canım çok teşekkür ederim. Yeni gördüm gülüm.Allah cc. razı olsun güzel yürekli kardeşim benim.Rabbimize Emanetsin inşallah. Hayırlı geceler.

aleykum selam beğenmene sevindim..nurlu güzelimm, Mevla cümlemizden razı olsun inşaAllah, O'na emanet ol...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

nuresma

nuresma

hafizkiz, post: 641272, member: 60957
buda benden nuresma ablama hediye olsun
amamanda başörtü ne güzel yakışmışşşş...:evet:H

Allah razı olsun tatlı kardeşim, teşekkür ederim:H
bu da benden sana

Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Selamunaleykum hafizkiz Allah c.c. razı olsun cok tşkler buda benden kabul edin inşallah a.e.olunuz hayırlı aksamlar

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

bu avatarlar tevbeya hak ablaya

ahmet abi avatarın çok güzeldi aldım helal et

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Yak Sultanım :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Çoban Uveys

Çoban Uveys

Mübarek Üye · 741 mesaj

Helal olsun ekrem cim canın sagolsun hayırlı aksamlar a.e.ol
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

Selamün Aleyküm Ekrem Kardeşim Sana Bi şey Söleyecektim Hani Senin Açtiğin Bi Konu Wardiya
Yeni Bir Oyuna Varmisiniz
Diye O Kapanmiş Herhalde Lütfen Tekrar Açarmisin Nooooooooluuur çok Güzeldi Ben Açarim Ama Uygun Olmaz Senin Açman Daha Efdal
Bu Awatarda Sana Hediyem Olsun
http://forum.islamiyet.gen.tr/attachment.php?attachmentid=812&stc=1&d=1208377943
son osm@nlı
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
içimden geldı bu da tüm kardeşlerıme :)

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

SİTEMİZİN YÖNETİCİSİ ABİMİZE....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Esselamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu can Aliyem..uzun zaman oldu sana hediye sunmadım.:K..içimden geldi güzel kardeşim...Allah'a (cc) emanet ol biricik kardeşim...

ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

S.a

buda tekrar dan sevgili Birnurum için gelsin...canım arkadaşım benim..Allah (cc) emanet ol...Baki selam sevgi dua ve muhabbetle inşaallah..

cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Esselamü Aleyküm....benım hedıyemde sitede LALE seven herkese gelsin .....

dördüncü

dördüncü

Üye · 49 mesaj

S.A BEN LALEYİ ÇOOOOK SEVERİM TŞK EDERİM. BİZİM BAHCEDE COK GÜZEL LALELER VAR AMA BEN RESİM NASIL YOLLANIYOR BİLMİYORUMKİ ARKADAS TARİF ETMİŞ AMA BEN ANLAMADIM PEK DAHA PRATİK TARİF EDECEK OLAN VARSA RİCA EDİCEM BAHCEMDEKİ LALERİ YOLLUCAAMM A.E.O
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

vealeyküm selam kardeşim bende laleleri çok sevıyorum istanbulda şuan lale mevsımı heryerde rengarenk laleler var harıka göruntuler...:)

sana tarıf etmeye çalışıyım kardeşim inş yardımcı olabılırım...

şimdi sana yazdıgım lınkı tıklaa önune sayfa açılcak o sayfada gözalt bölümü var orayı tıkla ve pcnde kayıtlı olan resımlerı sec ve daha sonra altında kırmızı kutucuk var ''host it'' yazıyor onu tıkla sonra yenı bır sayfa acılcak koymak ıstedıgın resım cıkıcak karsına onun altında yıne kutucuklar var ılk olan kutucuk yanı ''Hotlink for forums (1) '' bu kutucuktakı yazıyı kopyala ve bızım cvp yazdıgımız bölüme kopyala bu kadar inş yapabılırsın kardeşim... bahcendekı güzel lale resımlerını beklıyorummmmm:):)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.