🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

102.916 görüntülenme · 1.013 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

birnur kardeşime

Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
e.s.s.s.y

e.s.s.s.y

Aktif Üye · 73 mesaj

mustafa11 kardeşime
mustafa11

mustafa11

e.s.s.s.ymustafa11 kardeşime

canım benim çok teşekkür ederim...............
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

es selamü aleyküm

€bru kardeşim Allah razı olsun..teşekkür ederim hediyeniz için..
bu size inşaAllah güzel kardeşim..

papatya diyarının DAMLA' sına ...

kıymetli aminenur kardeşime

değerli Delete kardeşimize

g.yaralı

g.yaralı

Üye · 25 mesaj

s.a. arkadaşlar beyaz gül istiyorum eğer bulabilirseniz banada gönderirseniz sevinirim bana huzur veriyor beyaz gül resimleri istiyorum sizden lütfen herkesten
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

g.yaralı, post: 638285, member: 69715s.a. arkadaşlar beyaz gül istiyorum eğer bulabilirseniz banada gönderirseniz sevinirim bana huzur veriyor beyaz gül resimleri istiyorum sizden lütfen herkesten

selamunaleykum bunlar senın
nigdeli

nigdeli

aminenur

kıymetli aziz NİGDELİ kardeşim çok çok teşekkür ederim can kardeşim...rabbime emanet siniz inşallah SELAM SEVGİ VE BAKİ DUA İLE

selamün aleyküm can kardeşim:) Hayırlı, bereketli günler..B)
Allah razı olsun, sizin gönderdiğiniz avatar da çok güzeldi..
uğur böceklerini seviyorum..gönlünüze sağlık olsun kıymetli aminenur kardeşim...
Rabbimize emanetsiniz inşaAllah..selam, baki sevgi ve dualarım ile..:H
g.yaralı

g.yaralı

Üye · 25 mesaj

allah razı olsun çok güzeller bu yoktu bende
çoook
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

nigdeli
selamün aleyküm can kardeşim:) Hayırlı, bereketli günler..B)

Allah razı olsun, sizin gönderdiğiniz avatar da çok güzeldi..
uğur böceklerini seviyorum..gönlünüze sağlık olsun kıymetli aminenur kardeşim...

Rabbimize emanetsiniz inşaAllah..selam, baki sevgi ve dualarım ile..

aleyküm selam aziz kardeşim baş tacısınız... çok teşekkür ederim...sizin de günleriniz hayırlı_nurlu olsun can kardeşim sizi fazla göremiyoruz yogunsunuz sanıyorum gözlerim arıyor:)avatar yakışmış benimki çok güzel en sevdigim renkler... rabbime emanet olun aziz kardeşim... selam ve sevgi ile ..
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

nigdeli, post: 638250, member: 54443
es selamü aleyküm

papatya diyarının DAMLA' sına ...

çok teşekkür ederim nigdeli abla ben paptyalarımı aldım hemen:)
buda benden sana abla
nigdeli

nigdeli

aminenur, post: 638295, member: 22491aleyküm selam aziz kardeşim baş tacısınız... çok teşekkür ederim...sizin de günleriniz hayırlı_nurlu olsun can kardeşim sizi fazla göremiyoruz yogunsunuz sanıyorum gözlerim arıyor:)avatar yakışmış benimki çok güzel en sevdigim renkler... rabbime emanet olun aziz kardeşim... selam ve sevgi ile ..

Mevla Teala razı olsun canım kardeşim..siz de benim için öylesiniz gerçekten..;)
gündüzleri yoğunluklarım oluyor kardeşim, haklısınız..akşamları girebiliyorum genelde..:)
beğenmenize çok sevindim güzel kardeşim..çok yakışmış gerçekten size..

önceki gönderdiğim avatarda yazdıklarınız içimi burktu kardeşim..çok dua ediyorum bunun için de inşaAllah..

Rabbimiz her gününüzü hayır ve bereketle donatsın inşaAllah, mücrime kardeşinizin duasında, aklındasınız..
baki muhabbetle inşaAllah..
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

nigdeli
Mevla Teala razı olsun canım kardeşim..siz de benim için öylesiniz gerçekten..;)

gündüzleri yoğunluklarım oluyor kardeşim, haklısınız..akşamları girebiliyorum genelde..:)
beğenmenize çok sevindim güzel kardeşim..çok yakışmış gerçekten size..

önceki gönderdiğim avatarda yazdıklarınız içimi burktu kardeşim..çok dua ediyorum bunun için de inşaAllah..

Rabbimiz her gününüzü hayır ve bereketle donatsın inşaAllah, mücrime kardeşinizin duasında, aklındasınız..

baki muhabbetle inşaAllah..

baştacı kalp incisi kardeşim çok sagolun :)içiniz burkulmasın güzel kardeşim tekrar yazıyorum buğün çok kullandım nedense Kun fe yekun!... hamdolsun hamdolsun binlerce kez bu idakla güzel kardeşim hem halim İNŞALLLAH
DUANIZA EN KALBİ DUYGULARIMLA AMİN AMİN ECMAİN KARDEŞİM...mevlaya emanet olun
selam ve sevgi ile____
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

€bru;635296-->>Melek91,ravza sin,niğ-DELi, cennet yolcusu,-Tuğba-,SAFİYE,CEVDET-71,kasım hadi,elmedja,hafize,Nevin_1982,nurus,aminenur,hafizkiz,_Resul_,istikbal,<DAMLA>,uğur21,talipamca,Delete,nigdeli,cerennurum,hakan74, aliye_aliye,[mihriban],berat05,GizliÖzne,ahirzamangülü,Im_muslim,Ravza_Nur, -KAAN-,gecekondu,mustafa11,nihalim,ekremeee,gülnisa,T.Nur,ysmnkaos,Resulaydin,نعىمة ,suaranur, mustafa_xtar,nuresma,İreme isimli üyelere gelsin....

SELAMÜN ALEYKÜM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÖNLÜ GÜZEL EBRU KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN ÇOK SEVİNDİM ADIMI LİSTENİZDE GÖRÜNCE RABBİM RAZI OLSUN

mustafa11

mustafa11

s a bütün kardeşlerime

ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu can arkadaşım Afna_nur..

güzel arkadaşım benim..bu hediyem senin için inşallah beğenirsin...geç oldu ama;) şuda bi gerçek geç olsun güç olmasın:K...Allah'a (cc) emanet ol güzel kardeşim... Baki sevgi,selam ve dua ile kal...

istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

gecekondu

bu Avatarda İSTİKBAL Kardeşime

Selemu alaykum,Allah c.c senden razı olsun kardeşim;)hediyen çok hoşuma gitti:).Ellerin dert görmesin,yüzünden tebessümün eksilmesin,Rabbim hakında ne varsa en hayırlısını versin amin.Eksik olma,Allah c.c emanet ol kardeşim,hayırlı günler..
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

gülnisabu da afra nur kardeşıme

s.a gülnisa kardeşim çoooooooook teşekkür ediyorum beni çook mutlu ettin..ama ben resim eklemeyi hala bilmediim için sana yollayamıyorum.hayalen sana mis kokulu nergisler yolluyorum.Allah gönlüne göre versin kardeşim selametle AEO.
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

selamun aleykum arkadaslar ben de yapmaya calıstım ama olmadı 1 tanecıkte benım ıcın yaparsanız cok sevınırım:A:A:A:A
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.