🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

102.916 görüntülenme · 1.013 yanıt

Paylaş:
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

€bru;635296-->>Melek91,ravza sin,niğ-DELi, cennet yolcusu,-Tuğba-,SAFİYE,CEVDET-71,kasım hadi,elmedja,hafize,Nevin_1982,nurus,aminenur,hafizkiz,_Resul_,istikbal,<DAMLA>,uğur21,talipamca,Delete,nigdeli,cerennurum,hakan74, aliye_aliye,[mihriban],berat05,GizliÖzne,ahirzamangülü,Im_muslim,Ravza_Nur, -KAAN-,gecekondu,mustafa11,nihalim,ekremeee,gülnisa,T.Nur,ysmnkaos,Resulaydin,نعىمة ,suaranur, mustafa_xtar,nuresma,İreme isimli üyelere gelsin....

çok teşekkür ederim güzel kardeşim rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile

ferahhfeza

ferahhfeza

bu resim kardeşlerim ebru
resul
cennet ağacı
ekreme
aminenur
için...:H

çok teşekkür ederim tugbacıgım

ellerine saglık
rabbime emanetsin
selam ve dua
ile

ferahhfeza

ferahhfeza

güzel kardeşim aliye lale resimlerini sevdignizi düşünüyorum inşallah begenirsiniz
rahmana emanet olun
selam ve dua ile

ferahhfeza

ferahhfeza

dualar can kardeşim...
bu şekerler senin olsun.....
rahmana emanetsin güzel kardeşim
selam ve dua ile
GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

-Tuğba-
selamun aleyküm kardeşim ellerine sağlık çok teşekkür ederim Rabbimiz razı olsun inşaallah.

emeğine sağlık

bu da benim sana hediyem olsun

Bir Hadis-i Şerifi anımsattığınız için Rabbim razı olsun.Bu yine size.

bu zemzemm kardeşime

bu da vuslat_hasen kardeşime
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

aminenur

güzel kardeşim aliye lale resimlerini sevdignizi düşünüyorum inşallah begenirsiniz
rahmana emanet olun
selam ve dua ile

Selamün Aleyküm gönlü güzel kardeşim benim. O güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Rahman c.c sizden ebeden razı olsun, çok teşekkür ederim bu güzel hediyeleriniz için..Evet, güzel kardeşim:) laleleri çok seviyorum, mor olanları daha da çok beğeniyorum..Hepsi çok güzeller, güzel kardeşim. Çok beğendim..Kaydettim inşallah...Size de acizane benden bu güzel resimler gelsin..Selam ve baki dualar ile Rahman ve Rahim olana emanetsiniz inşallah.

aliye_aliye

aliye_aliye

gecekondu

Bu ALİYE kardeşime

Değerli kardeşim. Rabbimiz c.c razı olsun, çok güzeldi.Çok teşekkür ederim.. Rahman c.c cümlemizin kalplerini iman nuruyla aydınlatsın..Amin. Bu da bizden olsun inşallah..Selam ve baki dua ile Rabbimize emanet olunuz.

Çoban Uveys kardeşim. Hediyenizi yeni gördüm, teşekkür ederim. Bu da size gelsin inşallah.

aliye_aliye

aliye_aliye

Safiye kardeşime

€bru kardeşim, güzel hediyeniz için çok teşekkür ederim..Bu da size gelsin inşallah..

<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

gecekondu Bu Avatar DAMLA' ya

çok teşekkür ederim :) rabbim razı olsun buda benden sana kardeşim

nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

Allah razi olsun kardesim.. cok mutlu oldum..bir insanin baskasi tarafindan degerli oldugunu bilmesi cok güzel bir duygu..siz de benim icin degerlsiiniz..Bu sitedeki tüm kardeslerimde ayni.hayatin stresini, SIKINTISINI burada unutuyorum gercekten..Allah razi olsun insallah..Allaha emanet olun..
aminenur, post: 626048, member: 3814
nurus kardeşim (sen degerlisin )

rabia adeviye kardeşime(resim eklememe siz yardım etmiştiniz)

In_müslim kardeşime(sitede ilk tanıştıgım kardeşim)

selam ve dua ile inşallah begenirsiniz
nurus

nurus

ek #758Buda benden Degerli aminenur kardesime ve tüm islamiyet.gen.tr üyelerine olsun..yüklemeyi ek #758Becerebildim mi bilmiyorum..
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

CEVDET-71, post: 632630, member: 70042
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN COK MUTLU ETTİNİZ BENİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

BU DA BENDEN SİZE HEDİYEMDİR UMARIM BEĞENİRSİN

ALLAH RAZI OLSUN CEWDET ABİ
son osm@nlı
ferahhfeza

ferahhfeza

nurusek #758Buda benden Degerli aminenur kardesime ve tüm islamiyet.gen.tr üyelerine olsun..yüklemeyi ek #758Becerebildim mi bilmiyorum..

____çok teşekkkür ediyorum degerli nurus kardeşim becermişsiniz elinize saglık
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile________
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

bu gecekondu kardeşıme

nurus

nurus

Allah razi olsun ama neden benimki ekranda görünmüyor..:( yine beceremedim ...
aminenur

____çok teşekkkür ediyorum degerli nurus kardeşim becermişsiniz elinize saglık
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile________
ferahhfeza

ferahhfeza

degerli nurus kardeşim delete kardeşimin hazırladıgı forumlar var resim yükleme için yardımcı olabilirsize bir bakın derim

http://forum.islamiyet.gen.tr/tanisma-kosesi/56947-yardim-resim-yukleme.html

bu ilk link
bu ikincisi bu daha kolay ysnlız pc ye yüklemem lazım

http://forum.islamiyet.gen.tr/bilgisayar-programlari/56963-resim-yukleme-imageshack.html

kolay gelsin inşallah yardımcı olabilmişimdir
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

çok değerli Afra_nur ablacığıma...

güzel can Birnur için...

hafize annemize...

gülnisa hocama...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

B) B) B) B)
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

aliye_aliye
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatü can İrem'im.. Çok teşekkür ederim gönlü güzel kardeşim:)..Mor çiçeğim gelmiş yine, sübhanallah ne güzel yaratıyor El-Halık c.c... Çok beğendim güzel kardeşim. Allah c.c razı olsun, gönlüne sağlık olsun inşallah. Bu pembe lale de benden gelsin inşallah..Selam ve baki dualar ile Rahman'a emanetsin güzel kardeşim.

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu güzel Aliyem..cuman mübarek olsun güzel yürekli kardeşim..Rabbim hayırlara vesile kılsın inşaallah..Rahman (cc) 2 dünya saadeti versin inşaallah..güzel kardeşim bana lale hediye etmişsin..kalbimi lalezara çevirdiğin için Allah 'ım (cc) senden ebeden razı ve hoşnut olsun...bende sana kalbimi gönderiyorum...yani lalezara dönüştürdüğün gönül bahçemi kabul buyur güzel kardeşim....

vede mor çiçeği çok sevdiğin için bunuda hediye etmek istedim..inşaallah beğenirsin...Rabbime emanetimsin..baki selam sevgi ve dua ile inşallah...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.