102.916 görüntülenme · 1.013 yanıt
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
€bru;635296-->>Melek91,ravza sin,niğ-DELi, cennet yolcusu,-Tuğba-,SAFİYE,CEVDET-71,kasım hadi,elmedja,hafize,Nevin_1982,nurus,aminenur,hafizkiz,_Resul_,istikbal,<DAMLA>,uğur21,talipamca,Delete,nigdeli,cerennurum,hakan74, aliye_aliye,[mihriban],berat05,GizliÖzne,ahirzamangülü,Im_muslim,Ravza_Nur, -KAAN-,gecekondu,mustafa11,nihalim,ekremeee,gülnisa,T.Nur,ysmnkaos,Resulaydin,نعىمة ,suaranur, mustafa_xtar,nuresma,İreme isimli üyelere gelsin....
ebru kardeşim,hatırlanmak çok güzel Allah(c.c.)razı olsun sizden
bu da benden size...
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Ebru Kardeşim..
çok mutlu ettiniz beni...ismimi değerli arkadaşlarımla birlikte zikredip,unutmadığınız için Rahman ve Rahim (cc) olan Allah'ım (cc) sizden ebeden ve daima razı ve hoşnut olsun...çok teşekkür ederim...güzel gönlünüze sağlık..buda acizane benden size gelsin inşaallah...baki selam,sevgi,dua,muhabbet ve de Muhammed-i (sav) sevdayla kalmanız dileğiyle gönlü güzel kardeşim..

çok mutlu ettiniz beni...ismimi değerli arkadaşlarımla birlikte zikredip,unutmadığınız için Rahman ve Rahim (cc) olan Allah'ım (cc) sizden ebeden ve daima razı ve hoşnut olsun...çok teşekkür ederim...güzel gönlünüze sağlık..buda acizane benden size gelsin inşaallah...baki selam,sevgi,dua,muhabbet ve de Muhammed-i (sav) sevdayla kalmanız dileğiyle gönlü güzel kardeşim..

selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun adnan (gecekondu) kardeşim ben bu resmi sana yakıştırdım şiirde çok güzel askere gitmedin yaa:)
Rabbimiz hayırlısıyla gidip gelmeni vatani görevini layıkıyla yerine getirmeni nasip eylesin..
inşaallah dualarla uğurlarız seni..
Rabbimize emnaet ol inşaallah..:H
€bru;635296-->>Melek91,ravza sin,niğ-DELi, cennet yolcusu,-Tuğba-,SAFİYE,CEVDET-71,kasım hadi,elmedja,hafize,Nevin_1982,nurus,aminenur,hafizkiz,_Resul_,istikbal,<DAMLA>,uğur21,talipamca,Delete,nigdeli,cerennurum,hakan74, aliye_aliye,[mihriban],berat05,GizliÖzne,ahirzamangülü,Im_muslim,Ravza_Nur, -KAAN-,gecekondu,mustafa11,nihalim,ekremeee,gülnisa,T.Nur,ysmnkaos,Resulaydin,نعىمة ,suaranur, mustafa_xtar,nuresma,İreme isimli üyelere gelsin....
selamun aleyküm bende sizlere katılmak istiyorum ama henüz bu işin inceliklerini bilmiyorum inş öğrenir bende size daha aktif katılırım
çerkes kızıselamun aleyküm bende sizlere katılmak istiyorum ama henüz bu işin inceliklerini bilmiyorum inş öğrenir bende size daha aktif katılırım
ve aleykümselam kardeşim hoşgeldin inşaallah

bu resimde değerli büyüğümüz Talip amcama gelsin Rabbimiz sitemide varlığını daim eylesin inşaallah:)
bu resimle çok kıymetli kaan abime

kıymetli kardeşim aminenur'a
(Rabbimiz celle hayırlı, salih evlatlar nasip eylesin size inşaAllah)

çok teşekkür ederim kıymetli aziz nigdeli kardeşim bu resmin ve ettiginiz duanın benin için önemini tahmin edemezsiniz güzel kardeşim sagolun amin amin ecmain inşallah ..rabbime emanetsiniz mevla dünya ve ahiret muradınızı versin inşallah
selam ve sevgi ve baki dua ile

(Rabbimiz celle hayırlı, salih evlatlar nasip eylesin size inşaAllah)

çok teşekkür ederim kıymetli aziz nigdeli kardeşim bu resmin ve ettiginiz duanın benin için önemini tahmin edemezsiniz güzel kardeşim sagolun amin amin ecmain inşallah ..rabbime emanetsiniz mevla dünya ve ahiret muradınızı versin inşallah
selam ve sevgi ve baki dua ile

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32116-avatar-imza-hediye-edelim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.