🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

102.916 görüntülenme · 1.013 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

uğur21Selamunaleyküm arkadaşlar aranızda yeniyim kimseyi tanımıyorum ama bende iki kişiye resim hediye etmek istedim selam ve dua ile...

<DAMLA> ikinci resmide size hediye ediyorum inşallah beğenirsiniz...

aleykum selam çok teşekkür ederim emeğine saglık çok güzel olmuş gerçekten rabbim razı olsun çok mutlu oldum:)
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

aliye_aliye
Nuresma kardeşimize

çok teşekkür ederim güzel kardeşcan'ım Aliye, bu da sana, selam ve sevgilerimle...

Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

nuresmaçok teşekkür ederim güzel kardeşcan'ım Aliye, bu da sana, selam ve sevgilerimle...

Çok teşekkür ederim candaş kardeşim:).. Çok şirin, çok güzel bir kuşmuş bu böyle maşallah..Çok beğendim resmi güzel kardeşim..Uğraş veren ellerinize ve güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam, dua ve muhabbetle inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar..B)
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

bana geri sayfalarda avatar hediye eden cennet yolcusu kardeşim,gülnisa kardeşim ve hafize abla hepiniz sağolun hatırladığınız için.....bu çiçeklerde benden size gelsin....hayırlı akşamlar

''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum

bu guzel yureklı alıye kardeşım ıcın

aliye_aliye

aliye_aliye

gülnisaselamunaleykum

bu guzel yureklı alıye kardeşım ıcın

Ve aleyküm selam Değerli Gülnisa hocam..Çok güzeldi, çok teşekkür ederim:)..Gül gönlünüze sağlık olsun inşallah..Allah c.c razı olsun..bu da benden gelsin inşallah..

GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

Efendim bu şuaranur ablaya

bu €bru kardeşime

bu da sitemizdeki Konyalılara:)

ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu...

İşlerimin yoğunluğu beni acayip derecede sıktı...bu sıkıntımı nasıl gidereyim diye düşündüm..ve aklıma dostlarıma hediye sunmak geldi...hediyeleşmek beni çok mutlu ediyor..:D

bu gizemli kardeşim Gizli Özne için gelsin..

buda gönlü güzel kardeşim Aliyem için gelsin..

buda kıymetli hocam Gülnisa hocama gelsin...

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Kabul buyurun lutfen....

Kabul buyurun lutfen....

TalipAmcaya......

Kaan kardesimiz için.....

Ayni gurbetin havasini soludugumuz kardesim Huzunlu_Gurbet için.....:H

[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

Kabul buyurun lutfen....

Kabul buyurun lutfen....

Aliye_Aliye kardesim için...:H

Gizliozne kardesim için.....

aliye_aliye

aliye_aliye

ireme, post: 634107, member: 78199Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu...

İşlerimin yoğunluğu beni acayip derecede sıktı...bu sıkıntımı nasıl gidereyim diye düşündüm..ve aklıma dostlarıma hediye sunmak geldi...hediyeleşmek beni çok mutlu ediyor..

buda gönlü güzel kardeşim Aliyem için gelsin..

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatü can İrem'im.. Çok teşekkür ederim gönlü güzel kardeşim:)..Mor çiçeğim gelmiş yine, sübhanallah ne güzel yaratıyor El-Halık c.c... Çok beğendim güzel kardeşim. Allah c.c razı olsun, gönlüne sağlık olsun inşallah. Bu pembe lale de benden gelsin inşallah..Selam ve baki dualar ile Rahman'a emanetsin güzel kardeşim.

MİHRİBAN ablam, güzel hediyenizi çok beğendim.Çok teşekkür ederim..Yüreğinize sağlık..Allah c.c razı olsun..Siz de benden bunu kabul edin inşallah..Rabbimize emanetsiniz.Selam ve baki dualar ile..B)

GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

ireme, post: 634107, member: 78199Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu...

İşlerimin yoğunluğu beni acayip derecede sıktı...bu sıkıntımı nasıl gidereyim diye düşündüm..ve aklıma dostlarıma hediye sunmak geldi...hediyeleşmek beni çok mutlu ediyor..

bu gizemli kardeşim Gizli Özne için gelsin..

[mihriban, post: 0"]
Gizliozne kardesim için.....

bu ireme abla için

bu mihriban abla için
GizliOzne

GizliOzne

Kıdemli Üye · 395 mesaj

ve bu da

nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

hayırlı akşamlar güzel insanlar:)
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

-->>Melek91,ravza sin,niğ-DELi, cennet yolcusu,-Tuğba-,SAFİYE,CEVDET-71,kasım hadi,elmedja,hafize,Nevin_1982,nurus,aminenur,hafizkiz,_Resul_,istikbal,<DAMLA>,uğur21,talipamca,Delete,nigdeli,cerennurum,hakan74, aliye_aliye,[mihriban],berat05,GizliÖzne,ahirzamangülü,Im_muslim,Ravza_Nur, -KAAN-,gecekondu,mustafa11,nihalim,ekremeee,gülnisa,T.Nur,ysmnkaos,Resulaydin,نعىمة ,suaranur, mustafa_xtar,nuresma,İreme isimli üyelere gelsin....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

nuresmagüzel gönüllü can, Rabbim razı olsun çok mutlu oldum. inşallah nasip eder cümlemize.
bu da benden sana, sevgi ve dualarımla...

selamün aleyküm gönlü güzelim..canım kardeşim..Çok teşekkür ederim..çok güzeldi, sübhanAllah..
Allah razı olsun..selam,dua ve sevgilerim ile..

değerli cennetyolcusu kardeşim..çok teşekkür ederim..aldık bu hediyenizi de inşaAllah..bu size güzel kardeşim..

Rabia_adeviye ablam..Allahu Teala razı olsun. hatırlamanız bu acizi çok memnun etti..bu da size inşaAllah değerli ablam..

nigdeli

nigdeli

iremeEssalamu Aleyküm Ve Rahmetullahi ve Berekatuhu..

buda benden canım arkadaşım Niğdeli için gelsin..canım arkadaşım inşaallah beğenirsin..
Rabbime emanetimsin...
baki selam sevgi ve dua ile ve de Muhammed-i Sevdayla kalman dileğiyle...

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü ebeden daima

canım kardeşim. güzel gönlüne sağlık. çok ama çok beğendim. Allah-u Teala razı olsun.. üzerindeki güzel de çok şirin ablası;), sübhanAllah.. uğur böceklerini çok severim..teşekkür ederim güzel arkadaşım..
sen de Mevlamıza emanetimsin iremcim..selam, sevgi ve dualarım ile..
Muhabbetle, Muhammed (sav)' le kal..

nigdeli

nigdeli

esselamü aleyküm

varlığı cana huzur, her daim O (c.c) nu hatırlatan Can Talip amcam.
bu mücrime yeğeninizden size inşaAllah kıymetli amcam..her bakışta YARADAN'ı görebilmemiz duasıyla..

kıymetli kardeşim aminenur'a
(Rabbimiz celle hayırlı, salih evlatlar nasip eylesin size inşaAllah)

değerli I'm muslim hocamız
acizane bu da size..

nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

Selamaunaleyküm arkadaslar ben de sizlere bir avatar hediye etmek isterdim ama resim eklemeyi bilmiyorum:D
Allaha emanet olun insallah..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.