🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.848 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
hakanuşak1974

hakanuşak1974

Yeni Üye · 2 mesaj

Merhaba Değerli Kardeşim Ben Hakan Uşakta Oturuyorum 34 Yaşindayim Evli Ve 1 Kiz Babasiyim. Bu Sitede Yeniyim, Hayirli Günler Dilerim Allah Cellecelehü Hepimizi Bütün şerlerden Korusun. Amin...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

hakanuşak1974Merhaba Değerli Kardeşim Ben Hakan Uşakta Oturuyorum 34 Yaşindayim Evli Ve 1 Kiz Babasiyim. Bu Sitede Yeniyim, Hayirli Günler Dilerim Allah Cellecelehü Hepimizi Bütün şerlerden Korusun. Amin...

selamun aleyküm abicim üyeliğin hayırlı olsun hoşgeldin sefalar getirdin aramıza Rabbimiz evladınızı size bagışlasın selametle kalın inşaallah
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleytküm Kardeşim Konumuzla Alakali Değil Ama Buraya Yazmak Istedim Allah Razi Olsun Döndüğüne Cok Sevindi Rabbim Herdayim Gönlündekini Murat Eder Inşallah Rabbime Emanet Ol Kardeşim Sağlicakla Kal:T
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

CEVDET-71Selamün Aleytküm Kardeşim Konumuzla Alakali Değil Ama Buraya Yazmak Istedim Allah Razi Olsun Döndüğüne Cok Sevindi Rabbim Herdayim Gönlündekini Murat Eder Inşallah Rabbime Emanet Ol Kardeşim Sağlicakla Kal:T

ve aleyküm selam degerli abim Rabbimiz razı olsun ilgin için Rabbimiz cümlemizin gönlüne göre versin Rabbimize emanet ol saglıcakla kal:H:H
KaRaMeL

KaRaMeL

Yeni Üye · 2 mesaj

slm bende yeni üye oldum bu siteye gerçekten çok verimli...işe yaramaz bilgiler yerine en gereklilerini seçip koymuşlar...neyse esra 19 yaşındayım kastamonuluyum büro yönetimi 2. sınıftayım şimdilik bu kadar ....
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

M DENIZYOK ANNEM DUR NAPIYON BİTANE BURAK DİYE OĞLUM VAR 2,5 YAŞINDA O 5 ÇOCUĞA BEDEL ZATEN. AMAN ANNEM BEN YANLIŞ ANLATMIŞIM. 2. YOLDA 5 AYLIK ODA ERKEK OLACAK İNŞALLAH ONUN İÇİN 2 TANE DEMİŞTİM. AMA BEN ÇİFT YUMURTA İKİZİM TORUNUN OLMADI AMA BAK OĞLUN VAR:D.
RABBİM BÜTÜN EVLATLARI ANNELERİNE BABALARINA BAĞIŞLASIN ONLARIN YOKLUKLARINI ACILARINI GÖSTERMESİN. HAYIRLI İMANLI EVLATLAR OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP ATSİN. AMİNNNNNNNN

HA ŞİMDİ ANLADIM NEDEN YANLIŞ YAZDIĞINI GENE OĞLUN OLACAK DİYE SEVİNCİNDEN ŞAŞIRDIN DEMİ AMA RABBİM SANA BİRTANEDE KIZ VERSİN O KADAR ÇOK SEVİLİYORKİ ANLATAMAM ERKEK ADAMIN ERKEK DAMADIDA OLURMUŞ :K:H
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

hafizeHA ŞİMDİ ANLADIM NEDEN YANLIŞ YAZDIĞINI GENE OĞLUN OLACAK DİYE SEVİNCİNDEN ŞAŞIRDIN DEMİ AMA RABBİM SANA BİRTANEDE KIZ VERSİN O KADAR ÇOK SEVİLİYORKİ ANLATAMAM ERKEK ADAMIN ERKEK DAMADIDA OLURMUŞ :K:H

ANNEM BİZDE KIZ İSTEMİŞTİK AMA RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ BİZEDE BÜYÜTMEK DÜŞER HAYIRLISI. BİDE İYİ TARAFINDAN BAKARSAK İNŞALLAH BÜYÜTME ZAHMETİNE GİRMEDEN 2 TANE KIZIMIZ OLACAK:D
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

S.A. HAYIRLI SABAHLAR.BEN İKLİM,HEM OKUYORUM HEMDE ÇALIŞIYORUM.KONYALIYIM 28 YAŞINDAYIM.HEPİNİZLE TANIŞMAKTAN MUTLULUK DUYARIM.ALLAHA EMANET OLUN ARKADAŞLAR...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

iklim.elaS.A. HAYIRLI SABAHLAR.BEN İKLİM,HEM OKUYORUM HEMDE ÇALIŞIYORUM.KONYALIYIM 28 YAŞINDAYIM.HEPİNİZLE TANIŞMAKTAN MUTLULUK DUYARIM.ALLAHA EMANET OLUN ARKADAŞLAR...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

ve aleyküm selam sizede hayırlı sabahlar Allahu Teala kolaylık versin Rabbimize emanet olun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

KaRaMeLslm bende yeni üye oldum bu siteye gerçekten çok verimli...işe yaramaz bilgiler yerine en gereklilerini seçip koymuşlar...neyse esra 19 yaşındayım kastamonuluyum büro yönetimi 2. sınıftayım şimdilik bu kadar ....

ve aleyküm selam kardeşim hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun selametle kalın inşaallah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

hafize, post: 525649, member: 33601SELAMÜNALEYKÜM BEN BURSALIYIM SİTENİN ANNESİ ABLASI TEYZESİ HATA ANNANE DE DİYEBİLİRSİN [QUOTE]

ve aleyküm selam ben sana ben sana en iyisi abla diyeyimde yaşlı hissetme kendini hafize abla:evethayırlı günler Rabbimize emanet ol inşaallah
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

hayırlı sabahlar tuğba cım bende 31 yaşında çalışan bir anneyim 8 yaşında bir oğlum 3 yaşında bir kızım var bursada yaşıyorum siteye yeni üye oldum emeği geçen herkesten allah razı olsun çok yararlı bilgiler ediniyorum
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

S.A Bende Erzurumdan Musa Sİteye Yeni Üye Oldum...20 Yasındayım ALLAH İzin Verirse Agustosta Askerim...
Rabbim Hepinizden Razı Olsun...
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Konuyu biraz geç gördüm sanırım:) Ben aslen KONYAlıyım ama şu an URFA da öğretmenlik yapıyorum. 23 yaşındayım...sizlerle tanıştığıma memnun oldum..ALLAHa emanet olunuz saygıdeğer arkadaşlar...hoşçakalın...
mtts23

mtts23

Yeni Üye · 2 mesaj

selamunaleyküm arkadaşlar ben yeni üye oldum ben tokatlıyım tokatta çalışıyorum esnafım yani 25 yaşındayım
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

BEN HATİCE 21 YAŞINDAYIM ZONGULDAKTA YAŞIYORUM MUHASEBE İŞİNDE ÇALIŞIYORUM ALLAH'A EMANET OLUN...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

cerennurumhayırlı sabahlar tuğba cım bende 31 yaşında çalışan bir anneyim 8 yaşında bir oğlum 3 yaşında bir kızım var bursada yaşıyorum siteye yeni üye oldum emeği geçen herkesten allah razı olsun çok yararlı bilgiler ediniyorum

hayırlı sabahlar ablacım öncelikle üyeliğin hayırlı olsun inşaallah Rabbimiz size ve çocuklarına hayırlı uzun ömürler versin inşaallah hayırlı günler..Rabbimize emanet ol inşaallah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

musa____S.A Bende Erzurumdan Musa Sİteye Yeni Üye Oldum...20 Yasındayım ALLAH İzin Verirse Agustosta Askerim...
Rabbim Hepinizden Razı Olsun...

ve aleyküm selam üyeliginiz hayırlı olsun inşaallah hoşgeldiniz aramıza Rabbimiz hayırlısıyla görevinizi yapıp gelebilmeyi nasip eylesin hayırlı günler
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Im_muslimKonuyu biraz geç gördüm sanırım:) Ben aslen KONYAlıyım ama şu an URFA da öğretmenlik yapıyorum. 23 yaşındayım...sizlerle tanıştığıma memnun oldum..ALLAHa emanet olunuz saygıdeğer arkadaşlar...hoşçakalın...

selamun aleyküm sagolsun konumuzu gören kendisini tanıtıyo geç sayılmaz Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun inşaallah hayırlı görevler
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mtts23selamunaleyküm arkadaşlar ben yeni üye oldum ben tokatlıyım tokatta çalışıyorum esnafım yani 25 yaşındayım

aleyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah Rabbimize emanet olun hayırlı işler
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.