🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim
57.848 görüntülenme · 597 yanıt
selamun aleykum bende manısalıyım halkla ılışklıer okuyorum artı hastanede dokttor yanında tıbbı sekreterlık yapıyorum ve 21 yasındayım selam ve dua ıle kalın inşallah :)
Selamun aleyküm arkadaşlar ..Ben aranıza yeni katıldım Görünce bende kendimi tanıtıyım dedim :) Ben ankaradan 23 Yaşındayım İlahiyat mezunuyum.SAnırım bu kadar :) Sizleri tannıdığıma memnun oldum :)
hayrunissa86selamun aleykum bende manısalıyım halkla ılışklıer okuyorum artı hastanede dokttor yanında tıbbı sekreterlık yapıyorum ve 21 yasındayım selam ve dua ıle kalın inşallah :)
ve aleyküm selam Allah zihin açıklıgı versim Rabbimize emanetsiniz
S.A Ben 20 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim.Aynı zamanda abimin şirketinde çalışıyorum.Kayseride ikamet etmekteyim. 20 yaşındayım..Boş zamanlarımı boş boş gezip tozmak yerine böyle faydalı şeylerle geçirmeyi tercih ederim.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
roses_death88S.A Ben 20 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim.Aynı zamanda abimin şirketinde çalışıyorum.Kayseride ikamet etmekteyim. 20 yaşındayım..Boş zamanlarımı boş boş gezip tozmak yerine böyle faydalı şeylerle geçirmeyi tercih ederim.
ve aleyküm selam öncelikle üyeliğiniz hayırlı olsun hoşgeldiniz derslerinizde Allah cc zihin açıklığı versin inşaallah
Teşekkür ediyorum Tabagüner kardeşim. Bu siteye üye olduğum için o kadar seviniyorum ki sizleri tanıdığıma, öğrendiklerime.Allah herkese nasip eylesin inşallah.Allah'a emanet ol.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
roses_death88Teşekkür ediyorum Tabagüner kardeşim. Bu siteye üye olduğum için o kadar seviniyorum ki sizleri tanıdığıma, öğrendiklerime.Allah herkese nasip eylesin inşallah.Allah'a emanet ol.
inşaallah kardeşim Allah cc üyeliğini daim eylesin Rabbimize emanet ol
PıtırcıkBen 24 yaşında 1 yıllık evliyim.İstanbulda oturuyorum.Tekirdağ doğumluyum..Tanıdık bir şirkette çalışıyorum..Bu sitede böyle faydalı sohbetler yaptığım için çok memnunum.Herkese selamlar olsun:H
selamun aleyküm tanıştığımıza memnun oldum hoşgeldiniz :H
Selamın Aleyküm Tuba kardeş....
Birkaç kez kendimizi tanıttık,ama üye kardeşlerimizin sayısı Allah'a şükür o kadar arttı ki tekrar etmekte fayda var...
Adım...Erdal .......52 yaşında...evli...bir kız iki erkek evladım vardır.Rabbim bağışlarsa.....İnşaat mühendisiyim (İstanbul-1980)
Mühendislik ve İnşaat sektöründe hizmet veren şirketimiz var..
Kızım (24) mühendis ve yirmi gün önce evlenerek şirketimizi bıraktı...Mühendis damadımızın şirketine dahil oldu...
Oğlum (22) Mimar...Şirkette beraberiz...(Onun Samsunla bir irtibatı var.Feza Koleji Mezunu olması)...
Diğer oğlumuz Özel bir kolejde lise 2 de okuyor...Onun da Amacı Mühendislik.Rabbim gönlüne göre verir İnşaAllah...
Eski üyelerdenim ama çok yoğun çalışma ortamından dolayı fazla forum açamıyorum..Siz kıymetli kardeşlerimizin formlarına acizane katılmaya çalışıyorum..selametle kalınız..
Birkaç kez kendimizi tanıttık,ama üye kardeşlerimizin sayısı Allah'a şükür o kadar arttı ki tekrar etmekte fayda var...
Adım...Erdal .......52 yaşında...evli...bir kız iki erkek evladım vardır.Rabbim bağışlarsa.....İnşaat mühendisiyim (İstanbul-1980)
Kızım (24) mühendis ve yirmi gün önce evlenerek şirketimizi bıraktı...Mühendis damadımızın şirketine dahil oldu...
Oğlum (22) Mimar...Şirkette beraberiz...(Onun Samsunla bir irtibatı var.Feza Koleji Mezunu olması)...
Diğer oğlumuz Özel bir kolejde lise 2 de okuyor...Onun da Amacı Mühendislik.Rabbim gönlüne göre verir İnşaAllah...
Eski üyelerdenim ama çok yoğun çalışma ortamından dolayı fazla forum açamıyorum..Siz kıymetli kardeşlerimizin formlarına acizane katılmaya çalışıyorum..selametle kalınız..
erdalSelamın Aleyküm Tuba kardeş....
ve aleyküm selam erdal amca Rabbim aile düzeninizi başarılarınızı daim eylesin huzurunuzu bozmasın inşaallah demek oglunuz feza kolejinden mezun ne güzel samsuna gelmiş Rabbimize emnaet olun inşaallah
Selamun Aleyküm
Ben Birnur.Bende 24 yaşında bir bilgisayar firmasında muhasebe departmanında görev almaktayım.Aslen amasyalıyım. fakat samsun doğumluyum :) istanbulda ikamet ediyorum..
Hayırlı günler.Allah'a emanet olun.
Ben Birnur.Bende 24 yaşında bir bilgisayar firmasında muhasebe departmanında görev almaktayım.Aslen amasyalıyım. fakat samsun doğumluyum :) istanbulda ikamet ediyorum..
aysem06selamün aleyküm kardeşim bende yeni üyeyim ismim ayşe.. ankarada yaşıyorum ama konyalıyım.. eczanede çalışıyorum ...20 yaşındayım Allah a emanet ol kardeşim.
ve aleyküm selam üyeliğin hayırlı olsun kardeşim hoşgeldin :H rabbişmize emanetsin
BirnurSelamun Aleyküm
ve aleyküm selam birnur abla ilerinnde başarılar dilerim sana :H rabbimize emanetsin
tubagünerve aleyküm selam Allah zihin açıklıgı versim Rabbimize emanetsiniz
amın ecmaın selametle
hayırlı akşamlar ben rabia 22 yaşındayım ankarada oturuyorum . allah tüm müslümanların günahlarını affetsın ve tüm şehit ailelerine sabır versin. sizlerle tanışmak istiyorum . ve bilmediklerimi öğrenmek istiyorum hayırlı akşamlar. allah tüm müslümanların yardımcısı olsun.
hayırlı akşamlar ben rabia 22 yaşındayım meslek lisesinin kuaförlük bölümünü bitirdim.yeni hatime başladım allah kısmet ederse yakında bitecek tekrar başlamyı düşünüyorum. ankara da oturuyorum
hayırlı akşamlar ben rabia 22 yaşındayım meslek lisesinin kuaförlük bölümünü bitirdim.yeni hatime başladım allah kısmet ederse yakında bitecek tekrar başlamyı düşünüyorum. ankara da oturuyorum
r.sezerhayırlı akşamlar ben rabia 22 yaşındayım meslek lisesinin kuaförlük bölümünü bitirdim.
merhaba rabia
:evet
ben belinay
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22780-sizleri-taniyabilirmiyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.