🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim
57.848 görüntülenme · 597 yanıt
hyalcin_67BEN HATİCE 21 YAŞINDAYIM ZONGULDAKTA YAŞIYORUM MUHASEBE İŞİNDE ÇALIŞIYORUM ALLAH'A EMANET OLUN...
selamun aleyküm hayırlı günler hayırlı işler inşaALLAH RABBİMİZE EMANET OLUN
eseaselamün aleyküm ben yeni üye oldum istanbuldanım bana yardımcı olursanız sevinirim
VEALEYKÜM SELAM HOŞGELDİNİZ ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ İNŞAALLAH HAYIRLI GÜNLER
*tuğba*hayırlı sabahlar ablacım öncelikle üyeliğin hayırlı olsun inşaallah Rabbimiz size ve çocuklarına hayırlı uzun ömürler versin inşaallah hayırlı günler..Rabbimize emanet ol inşaallah
allah razı olsun sağol bende konu açmak istiyorum ama bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
ben de 29 yaşında ev hanımıyım önlisans mezunuyum küçük bir oğlum var Aydın da ikamet ediyorum şu an. cerennurum solda aşağıda yeni konu diye bir yer olması lazım orayı tıklıyorsun istediğin başlığğı ve içeriği yazıyorsun tamam a tıklıyorsun canım.
keltepeSelamun Aleyküm Kardeşim....ben Hülya 35 Yaşinda 2 çocuk Annesi Bir Ev Hanimiyim.....çoğunlukla çocuklarimla Ilgilenirim,zaman Buldukçada Siteye Girip Kardeşlerimin Forumlarini Okuyup Cevap Yazarim....peki Sen Kendini Tanitmamişsin?allaha Emanet Ol Dua Ile..
hülya ablacım bende Bursadanım hayırlı günler
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selam tuğba cım ben eskişehir de ikamet etmekteyim evliyim biri 9 aylık diğeri, 5yaşında bir kızım var önceden eczacı kalfasıydım maddiyattan üniversiteyi terk etmek zorunda kaldım şu an küçük kızım için ara verdim ama biraz büyüyünce tekrar işe devam
ben aslen emirdağlıyım eşimde sivrihisarlı pek anlaşamayız
evlenmeden önce eşini çok iyi tanı canım benden bir abla tavsiyesi .a.e.o. sevgilerimle
ben aslen emirdağlıyım eşimde sivrihisarlı pek anlaşamayız
evlenmeden önce eşini çok iyi tanı canım benden bir abla tavsiyesi .a.e.o. sevgilerimle
selamualeykümm .. öncelikle Tuğba kardeşimize bu konuyu dile yazıya dönderdigi için tşk ederim.
ben istdan baki aslen bayburtlu olup bayburtlu olmaktan gurur duyarım.meslek lise elk bölümü mesunu şimdi ö.g. görevlisi olmaya çalişiyorum yaş 20. bayburtlu olan kardeşlerimle tanışmak konuşmak isterim . selametle kalın. Dualarda buluşmak üzere.. h.kalın.
ben istdan baki aslen bayburtlu olup bayburtlu olmaktan gurur duyarım.meslek lise elk bölümü mesunu şimdi ö.g. görevlisi olmaya çalişiyorum yaş 20. bayburtlu olan kardeşlerimle tanışmak konuşmak isterim . selametle kalın. Dualarda buluşmak üzere.. h.kalın.
-Tuğba-selamun aleyküm
19 yaşındayım çalışıyorum samsunluyum bu konuyu açmamızdaki sebep kimsenin kimseyi tanımaması hitap etmekte zorluk çekmemizdir Rabbimize emanet olun saglıcakla kalın inşaallah:H:H:H
:Hselamün aleyküm kardeşim ben de samsunluyum ve aramıza hoşgeldin diyorum ... görüşmek üzere Allaha emanet olunuz selam ve dua ile kalınız...
selamun aleykum...bende sakaryadan bilal 21 yaşındayım çalışıyorum :) öncelikle sizlerle tanıştıgım için çok mutlu oldum..keşke bu güzel insanlarla bu özel site ile daha önceden tanışma fırsatım olsaydı..geçte olsa aranıza katıldım..eklenen konular ve yapılan yorumlar gerçekten buradaki kardeşlerimizin ne kadar bilgili olduklarının göstergesidir Allah Yolumuzu açık etsin İnşaAllah herkese selamun aleykum..
havva362:Hselamün aleyküm kardeşim ben de samsunluyum ve aramıza hoşgeldin diyorum ... görüşmek üzere Allaha emanet olunuz selam ve dua ile kalınız...
aleyküm selam ablacım abbimiz razı olsun e ben geleli bayagı oldu tabi...
:evet:evet
bak hemşeriymişiz ne güzell
:evet:evet
bak hemşeriymişiz ne güzell
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22780-sizleri-taniyabilirmiyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.