🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

58.161 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm :evet

aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm kardeşim..ben Aliye.. izmirde ikamet ediyorum.. bilgisayar mühendisliği mezunuyum.. bu yıl mezun oldum.20 yaşındayım..şu an eski bölümüm tıbba devam etmek gayesindeyim.. nasip bakalım inşallah..bunun dışında haftaiçi her gün kuran, tecvit ve okul dersleri veriyorum. sohbetlere ve konferanslara katılıyorum zaman oldukça.siteye de nette işim oldukça girmeye çalışıyorum..

selam ve dua ile.Allah'a emanet olunuz.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

aliye_aliye, post: 477486, member: 23787selamün aleyküm kardeşim..ben Aliye.. izmirde ikamet ediyorum.. bilgisayar mühendisliği mezunuyum.. bu yıl mezun oldum.20 yaşındayım..şu an eski bölümüm tıbba devam etmek gayesindeyim.. nasip bakalım inşallah..bunun dışında haftaiçi her gün kuran, tecvit ve okul dersleri veriyorum. sohbetlere ve konferanslara katılıyorum zaman oldukça.siteye de nette işim oldukça girmeye çalışıyorum..

selam ve dua ile.Allah'a emanet olunuz.

ALEYKÜM SELAM ABLACIM TEŞEKKÜR ETTİM BENDE SAMSUNLUYUM
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Selamun Aleyküm Kardeşim....ben Hülya 35 Yaşinda 2 çocuk Annesi Bir Ev Hanimiyim.....çoğunlukla çocuklarimla Ilgilenirim,zaman Buldukçada Siteye Girip Kardeşlerimin Forumlarini Okuyup Cevap Yazarim....peki Sen Kendini Tanitmamişsin?allaha Emanet Ol Dua Ile..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

19 Yaşinda Samsunluyum
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

tubagüner19 Yaşinda Samsunluyum Liseden Sonra Amcamin Işyerinde Işe Başladim Cep Telefonu üzerine 3 Kiz Kardeşiz En Küçügü Benim

TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM TUBACIM....BENDE BURSALIYIM ABLAM....A.E.OL.DUA İLE.
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

selamün aleyküm ben de istanbul da yaşıyorum 22 yaşındayım grafikerim
Allaha emanet ol kardeşim
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

belgin, post: 477528, member: 65737selamün aleyküm ben de istanbul da yaşıyorum 22 yaşındayım grafikerim
Allaha emanet ol kardeşim

ALEYKÜM SELAM İLGİ VE ALAKAN İÇİN SAGOLUN ALLAHA EMNET OLUN
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

keltepeTANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM TUBACIM....BENDE BURSALIYIM ABLAM....A.E.OL.DUA İLE.

BENDE ÇOK MEMNUN OLDUM ABLACIM
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum ben nurcan 22 yasindayim evliyim ve 4 aylik bir kizim var belçikada yasiyorum, anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum baskada bisey yok galiba ha bide trabzonluyum tamam a.e.o
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ayşin

ayşin

Üye · 14 mesaj

s.a tuğbacım bende 23 yaşında 1 çoçuk annesiyim genelde vaktimi bebeşimle geçiriyorum vakit buldukçada bu güzel siteye girip kardeşlerimin yazdılkarı güzel şeyleri okuyup cevap vermeye calışıyorum tuğbacım a.e.o güzel kardeşimduada untma
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ayşins.a tuğbacım bende 23 yaşında 1 çoçuk annesiyim genelde vaktimi bebeşimle geçiriyorum vakit buldukçada bu güzel siteye girip kardeşlerimin yazdılkarı güzel şeyleri okuyup cevap vermeye calışıyorum tuğbacım a.e.o güzel kardeşimduada untma

aleyküm selam ablacım Allah bağışlasın evladını Allah! emanet ol sende
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

huzunlu_gurbet, post: 477536, member: 37970selamunaleykum ben nurcan 22 yasindayim evliyim ve 4 aylik bir kizim var belçikada yasiyorum, anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum baskada bisey yok galiba ha bide trabzonluyum tamam a.e.o

aleyküm selam sevgili hemşerim bende aslen traabzonluyum
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SA.TUBACIM İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN.29 YAŞINDAYIM.1 ÇOCUK ANNESİYİM.MUHASEBECİYİM.BURSADA İKAMET EDİYORUM.SELAMETLE KAL.
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

S.a Ben Mine 25 yaşındayım Erzurumluyum Liseden Sonra Başörtüsü Sorunundan Dolayi Okumadim Ama Bende Sohbetlere Gidiyor Hem Aliyor Hemde Vermeye çalişiyorum Burada Olmaktan Ve Sizleri Tanimaktan çok Mutluyum
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

aleyküm selam aablacım kendini tanıttıgın için teşekkür ederim Allah'a emanet ol
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

moneceS.a Ben Mine 25 yaşındayım Erzurumluyum Liseden Sonra Başörtüsü Sorunundan Dolayi Okumadim Ama Bende Sohbetlere Gidiyor Hem Aliyor Hemde Vermeye çalişiyorum Burada Olmaktan Ve Sizleri Tanimaktan çok Mutluyum

Allah kabul etsin ablacım niyetini bende sizleri tanimaktan mutlu oluyorum
ruzgar_17

ruzgar_17

Kıdemli Üye · 274 mesaj

selamunaleykum ben de 18 yasında rıyaddan geldım hacettepe sınıf ogr okuyodum 1. sınıufff :) bende hızmete yardım etmeye calıısyorum aslen aksaraydan gelen bıruzgarımm ovunmek gıbı olmasın da sıtenın ılk uyelrındenım
memnun oldum krdesler abıle ablalar
jalal

jalal

Üye · 11 mesaj

bende samsundan malatyalı celal 19 yaşındayım okuyorum bu siteden olmaktan büyük zevk alıyorum ama arkdaşlarımız büyüklerimiz bazı konulara duyarsız kalıyorlar
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a kardeşim ben 14 yaşındayım ilahi dinlemeyi çok seviyorum şanlı urfalıyım gaziantepte oturuyorum 7 yıldır burdayım gaziantepte
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.