🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim
58.161 görüntülenme · 597 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm kardeşim..ben Aliye.. izmirde ikamet ediyorum.. bilgisayar mühendisliği mezunuyum.. bu yıl mezun oldum.20 yaşındayım..şu an eski bölümüm tıbba devam etmek gayesindeyim.. nasip bakalım inşallah..bunun dışında haftaiçi her gün kuran, tecvit ve okul dersleri veriyorum. sohbetlere ve konferanslara katılıyorum zaman oldukça.siteye de nette işim oldukça girmeye çalışıyorum..
selam ve dua ile.Allah'a emanet olunuz.
aliye_aliye, post: 477486, member: 23787selamün aleyküm kardeşim..ben Aliye.. izmirde ikamet ediyorum.. bilgisayar mühendisliği mezunuyum.. bu yıl mezun oldum.20 yaşındayım..şu an eski bölümüm tıbba devam etmek gayesindeyim.. nasip bakalım inşallah..bunun dışında haftaiçi her gün kuran, tecvit ve okul dersleri veriyorum. sohbetlere ve konferanslara katılıyorum zaman oldukça.siteye de nette işim oldukça girmeye çalışıyorum..
ALEYKÜM SELAM ABLACIM TEŞEKKÜR ETTİM BENDE SAMSUNLUYUM
Selamun Aleyküm Kardeşim....ben Hülya 35 Yaşinda 2 çocuk Annesi Bir Ev Hanimiyim.....çoğunlukla çocuklarimla Ilgilenirim,zaman Buldukçada Siteye Girip Kardeşlerimin Forumlarini Okuyup Cevap Yazarim....peki Sen Kendini Tanitmamişsin?allaha Emanet Ol Dua Ile..
tubagüner19 Yaşinda Samsunluyum Liseden Sonra Amcamin Işyerinde Işe Başladim Cep Telefonu üzerine 3 Kiz Kardeşiz En Küçügü Benim
TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM TUBACIM....BENDE BURSALIYIM ABLAM....A.E.OL.DUA İLE.
belgin, post: 477528, member: 65737selamün aleyküm ben de istanbul da yaşıyorum 22 yaşındayım grafikerim
Allaha emanet ol kardeşim
ALEYKÜM SELAM İLGİ VE ALAKAN İÇİN SAGOLUN ALLAHA EMNET OLUN
keltepeTANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM TUBACIM....BENDE BURSALIYIM ABLAM....A.E.OL.DUA İLE.
BENDE ÇOK MEMNUN OLDUM ABLACIM
selamunaleykum ben nurcan 22 yasindayim evliyim ve 4 aylik bir kizim var belçikada yasiyorum, anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum baskada bisey yok galiba ha bide trabzonluyum tamam a.e.o
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ayşins.a tuğbacım bende 23 yaşında 1 çoçuk annesiyim genelde vaktimi bebeşimle geçiriyorum vakit buldukçada bu güzel siteye girip kardeşlerimin yazdılkarı güzel şeyleri okuyup cevap vermeye calışıyorum tuğbacım a.e.o güzel kardeşimduada untma
aleyküm selam ablacım Allah bağışlasın evladını Allah! emanet ol sende
huzunlu_gurbet, post: 477536, member: 37970selamunaleykum ben nurcan 22 yasindayim evliyim ve 4 aylik bir kizim var belçikada yasiyorum, anestezi teknisyenligi bolumu lise mezunuyum baskada bisey yok galiba ha bide trabzonluyum tamam a.e.o
aleyküm selam sevgili hemşerim bende aslen traabzonluyum
SA.TUBACIM İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN.29 YAŞINDAYIM.1 ÇOCUK ANNESİYİM.MUHASEBECİYİM.BURSADA İKAMET EDİYORUM.SELAMETLE KAL.
moneceS.a Ben Mine 25 yaşındayım Erzurumluyum Liseden Sonra Başörtüsü Sorunundan Dolayi Okumadim Ama Bende Sohbetlere Gidiyor Hem Aliyor Hemde Vermeye çalişiyorum Burada Olmaktan Ve Sizleri Tanimaktan çok Mutluyum
Allah kabul etsin ablacım niyetini bende sizleri tanimaktan mutlu oluyorum
selamunaleykum ben de 18 yasında rıyaddan geldım hacettepe sınıf ogr okuyodum 1. sınıufff :) bende hızmete yardım etmeye calıısyorum aslen aksaraydan gelen bıruzgarımm ovunmek gıbı olmasın da sıtenın ılk uyelrındenım
memnun oldum krdesler abıle ablalar
memnun oldum krdesler abıle ablalar
s.a kardeşim ben 14 yaşındayım ilahi dinlemeyi çok seviyorum şanlı urfalıyım gaziantepte oturuyorum 7 yıldır burdayım gaziantepte
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22780-sizleri-taniyabilirmiyim · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.