🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.848 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

r.sezerhayırlı akşamlar ben rabia 22 yaşındayım meslek lisesinin kuaförlük bölümünü bitirdim.yeni hatime başladım allah kısmet ederse yakında bitecek tekrar başlamyı düşünüyorum. ankara da oturuyorum

hayırlı akşamlar hoş geldiniz inşaallah inşaallah hayırlısıyla biter hatimiiz Rabbimiz kabul eylesin selamun aleyküm
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

s.a.rabia kardeşim hoşgeldin.üyeliğin hayırlı olsun.A.E.O.
r.sezer

r.sezer

Üye · 18 mesaj

sena30s.a.rabia kardeşim hoşgeldin.üyeliğin hayırlı olsun.A.E.O.

sağolun hayırlı akşamlar
eyhdbo

eyhdbo

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamun Aleyküm.

Arkadaşlarım ve kardeşlerim bende bugün itibariyle sitenize kayıt olmuş bulunmaktayım.

Babamın, ben lisede okurken vefat etmesi, kendime bazı sorular sormama neden oldu. Yaklaşık 8 yıldır bu soruları kendime devamlı sorar, cevaplar ararım. Neticesinde Allah'ın izniyle kendimi rahatlamış bulurum.

Bugünden sonra bu konularda sizlerinde bana yardımcı oldacağını umar, hepimizi Allah'a emanet ederim.

Hz.Mevlana'nı deyimiyle:

"Selam hidayete tabi olanlara olsun".
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

eyhdboSelamun Aleyküm.

Arkadaşlarım ve kardeşlerim bende bugün itibariyle sitenize kayıt olmuş bulunmaktayım.

Babamın, ben lisede okurken vefat etmesi, kendime bazı sorular sormama neden oldu. Yaklaşık 8 yıldır bu soruları kendime devamlı sorar, cevaplar ararım. Neticesinde Allah'ın izniyle kendimi rahatlamış bulurum.

Bugünden sonra bu konularda sizlerinde bana yardımcı oldacağını umar, hepimizi Allah'a emanet ederim.

Hz.Mevlana'nı deyimiyle:

"Selam hidayete tabi olanlara olsun".

ve aleyküm selam kardeşim babanıza Rabbimiz rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah aramıza hoşgeldiniz Rabbimize emanet olun saglıcakla kalın:H
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

aysem06selamün aleyküm kardeşim bende yeni üyeyim ismim ayşe.. ankarada yaşıyorum ama konyalıyım.. eczanede çalışıyorum ...20 yaşındayım Allah a emanet ol kardeşim.

SELAMUN ALEYKÜM NE GÜZEL MESLEKTAŞLARIMIZDA VARMIŞ ÇOK SEVİNDİM.
BEN MURAT 30 YAŞINDAYIM. 4 YILLIK EVLİYİM 1 TANE 2,5 YAŞINDA DİĞERİDE YOLDA 5 AYLIK İKİTANE OĞLUM OLACAK İNŞALLAH RABBİM KISMET EDERSE. ALLAH'(C.C) OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN. ANKARADA ECZANEDE ÇALIŞIYORUM RECEB-İ KAMER KARDEŞİMLE BERABER. HARKESE HAYIRLI GÜNLER ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

M DENIZ, post: 524116, member: 25977SELAMUN ALEYKÜM NE GÜZEL MESLEKTAŞLARIMIZDA VARMIŞ ÇOK SEVİNDİM.
BEN MURAT 30 YAŞINDAYIM. 4 YILLIK EVLİYİM 1 TANE 2,5 YAŞINDA DİĞERİDE YOLDA 5 AYLIK İKİTANE OĞLUM OLACAK İNŞALLAH RABBİM KISMET EDERSE. ALLAH'(C.C) OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN. ANKARADA ECZANEDE ÇALIŞIYORUM RECEB-İ KAMER KARDEŞİMLE BERABER. HARKESE HAYIRLI GÜNLER ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.

ALEYKÜM SELAM RABBİMİZ SİZE BAGIŞLASIN EVLADINIZI HAYIRLI UZUN ÖMÜR NASİP EYLESİN HAYIRLI GÜNLER RABBİMİZE EMANET OLUN
Betül YURDAKUL

Betül YURDAKUL

Üye · 42 mesaj

Selamun Aleykum arkadaşlar
Ben Gayseriden Betül. 22 Yaşındayım, 4 Aylık Evliyim Bi Şirkette Muhasebe elemanıyım. Kayseri Meslek Yüksek Okulu Mezunuyum. Çok Mutluydum Bu Siteyle Tanışınca Dahada Bi mutlu oldum.:) bilmedigim Çok Şey Oldugunun Farkına Varmak. Farkına Varmakla Kalmayıp Ögrenmek İçin Çaba Sarfetmek Çabası İçerisinde Hem Çalışıyor Hemde Sitemizi Takip Ediyorum İnşAllah.

Allaha Emanet Olun Ve Huzur İçin Duayı Hiç Bırakmayın Dualarınızda Kardeşinizede Yer Vermeyi Neolur Unutmayın?
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Betül YURDAKUL, post: 524306, member: 11099Selamun Aleykum arkadaşlar
Ben Gayseriden Betül. 22 Yaşındayım, 4 Aylık Evliyim Bi Şirkette Muhasebe elemanıyım. Kayseri Meslek Yüksek Okulu Mezunuyum. Çok Mutluydum Bu Siteyle Tanışınca Dahada Bi mutlu oldum.:) bilmedigim Çok Şey Oldugunun Farkına Varmak. Farkına Varmakla Kalmayıp Ögrenmek İçin Çaba Sarfetmek Çabası İçerisinde Hem Çalışıyor Hemde Sitemizi Takip Ediyorum İnşAllah.

Allaha Emanet Olun Ve Huzur İçin Duayı Hiç Bırakmayın Dualarınızda Kardeşinizede Yer Vermeyi Neolur Unutmayın?

VE ALEYKÜM SELAM ARAMIZA HOŞGELDİNİZ HAYIRLI OLSUN :H SİZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ HAYIRLI GÜNLER
HAYIRLIİŞLER BOL KAZANÇLAR DİLERİM
masumkız

masumkız

Üye · 34 mesaj

selamun aleykum ben bursadan yıldız 20 yasındayım bır sırkette ön muhasebe tutuyorum ımam hatıp lısesı mezunuyum bekarım sımdı ehlıyet sınavına gırıcem sızlerden bana vede tum sınava gıren kardeslerım ıcın dua ıstıyorum allaha emanet olun dını konularda sohbet etmek ıcın msn mmı verebılırım arkadaslar
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

masumkızselamun aleykum ben bursadan yıldız 20 yasındayım bır sırkette ön muhasebe tutuyorum ımam hatıp lısesı mezunuyum bekarım sımdı ehlıyet sınavına gırıcem sızlerden bana vede tum sınava gıren kardeslerım ıcın dua ıstıyorum allaha emanet olun dını konularda sohbet etmek ıcın msn mmı verebılırım arkadaslar

Essalamun aleykum kardesim Allah c.c. razi osun Hosgeldiniz.InsaAllah, ben daha ehliyet dersindeyim.InsAllah kazaniriz.Tüm Kardeslerim insaAllah.Ayrica kardesim burada MSN VEYA ÖZEL ADRES VERMEK YASAKTIR..Sohbet etmek için SOHBET MEYDANI diye bir formumuz var kardesim oradan sohbet edebilirsin kardeslerimle.Allah c.c. ye emanet olun.
ayşem

ayşem

Üye · 10 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar ben adanadan ayşe.yaşım 25 evliyim bir çocuk annesiyim.ayrıca ev hanımıyım zamanımın çogu çocugumla gecıyor henuz cok kucuk tabı zaman buldukcada siteye giriyorum.çok şeyler öğrendim burdan hepinizden allah razı olsun .ayrıca çok eglenceli .selametle kalın.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

masumkızselamun aleykum ben bursadan yıldız 20 yasındayım bır sırkette ön muhasebe tutuyorum ımam hatıp lısesı mezunuyum bekarım sımdı ehlıyet sınavına gırıcem sızlerden bana vede tum sınava gıren kardeslerım ıcın dua ıstıyorum allaha emanet olun dını konularda sohbet etmek ıcın msn mmı verebılırım arkadaslar

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİMİZ ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞAALLAH KAZANIRSIN HAYIRLISIYLA :H
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

:H
ayşemselamün aleyküm arkadaşlar ben adanadan ayşe.yaşım 25 evliyim bir çocuk annesiyim.ayrıca ev hanımıyım zamanımın çogu çocugumla gecıyor henuz cok kucuk tabı zaman buldukcada siteye giriyorum.çok şeyler öğrendim burdan hepinizden allah razı olsun .ayrıca çok eglenceli .selametle kalın.

VE ALEYKÜM SELAM ABLACIM RABBİMİZ ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞAALLAH SELAMETLE KALIN RABBİMİZE EMANET OLUN
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

SELAMÜNALEYKÜM BEN BURSALIYIM SİTENİN ANNESİ ABLASI TEYZESİ HATA ANNANE DE DİYEBİLİRSİN [QUOTE]
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

M DENIZ, post: 524116, member: 25977SELAMUN ALEYKÜM NE GÜZEL MESLEKTAŞLARIMIZDA VARMIŞ ÇOK SEVİNDİM.

MURAT İKİZLERİNMİ OLACAK ALLAHA HEP DUA ETTİM İKİZ TORUNLARIM OLSUN DİYE AMA OLMADI AMA BAK ŞİMDİ OLUCAK RABBİM HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VERSİN ANALI BABALI BÜYÜSÜNLER İNŞ :K:H

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

ALEYKÜMSELAM MASUM KIZ BENDE BURSALIYIM YANİ HEMŞERİYİZ İNŞ TANIŞMA FIRSATI BULABİLİRİZ BURSALILAR ÇOĞALIYOR YAVAŞ YAVAŞ ALLAH SAYILARIMIZI ARTIRSIN YAKINDA BENİM KARDEŞİMDE BU SİTEYE ÜYE OLCAK ALLAHIN İZNİYLE İMTİHANINDA BAŞARILAR DİLİYORUM :H

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

Bursali Kimler Var Bi Saysak

Mevlana'dan

Bana

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

selamün aleyküm.ben tuğçe istanbulda oturuyorum.tekirdağlıyım.19 yaşındayım çalışıyorum bir mağazada.bu kadar.ALLAHA emanet olun
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

hafizeMURAT İKİZLERİNMİ OLACAK ALLAHA HEP DUA ETTİM İKİZ TORUNLARIM OLSUN DİYE AMA OLMADI AMA BAK ŞİMDİ OLUCAK RABBİM HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VERSİN ANALI BABALI BÜYÜSÜNLER İNŞ :K:H

YOK ANNEM DUR NAPIYON BİTANE BURAK DİYE OĞLUM VAR 2,5 YAŞINDA O 5 ÇOCUĞA BEDEL ZATEN. AMAN ANNEM BEN YANLIŞ ANLATMIŞIM. 2. YOLDA 5 AYLIK ODA ERKEK OLACAK İNŞALLAH ONUN İÇİN 2 TANE DEMİŞTİM. AMA BEN ÇİFT YUMURTA İKİZİM TORUNUN OLMADI AMA BAK OĞLUN VAR:D.
RABBİM BÜTÜN EVLATLARI ANNELERİNE BABALARINA BAĞIŞLASIN ONLARIN YOKLUKLARINI ACILARINI GÖSTERMESİN. HAYIRLI İMANLI EVLATLAR OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP ATSİN. AMİNNNNNNNN
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.