Yeni Üye Kuralları
1.149.785 görüntülenme · 277 yanıt
Dua Kardeşliği
Dua Kardeşliği
Bu siteye yeni üye oldum ve dua edecek kardeşler arıyorum...
Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu.
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir."
Dua Kardeşliği
Bu siteye yeni üye oldum ve dua edecek kardeşler arıyorum...
Allah(c.c.) Hz. Musa'ya: "Ya Musa, bana günahsız bir ağızla dua et" buyurdu.
Musa (a.s.) "Ya Rabbi, nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim, benim öyle bir ağzım yok ki" dedi.
Allah ü Teala "Başkalarının ağzıyla dua et, çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın.
Öyle hareket et ki, insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Allah'ın (c.c.) adı temizdir, onu zikreden ağız temizlenir."
esselamunaleykum..... RABBİM in rahmet merhamet ve hidayeti uzerımıze olsun inşaallah ..yenı katıldım aranıza ıns devamlı olur ..ALLAH hepınızden razı olsun .selam ve dua ile!!!
Selamun Aleyküm Arkadaslar Bende Araniza Katildim..buraya üye Olma Amacim Kuran-i Kerim 'i öğrenebilmek..inşallah Sizin De Yardimlarinizla Basarabilirim..
s.saharaselamün aleyküm yeni üye oldum amacım ,dini bilgilerimi artırmak, ve daha çok bilgil sahibi olmak.
ve aleyküm selam hayırlı olsun kardeşim çok güzel bir işe niyetlenmişsin inşallaah muvaffak olursun
selamünaleyküm arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum bu siteyi daha once bilmiyordum nisanlımda bu sitenin uyesi ve ALLAH ondan razı olsun bu siteye uye olmama siteyi tanımama sebep oldugu için ayrıca site cok guzel tum emegi gecen kardeslerimden ALLAH razı olsun selamunaleykum... KADİR BERAT ÇINAR
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21729-yeni-uye-kurallari · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.