Yeni Üye Kuralları
1.149.926 görüntülenme · 277 yanıt
asr-ı saadet yalnızca rahman ve rahim olan yüce Allahım (sav) sayesinde mümkün olacaktır .''Allahımi (sav) ,peygamberimizi,ümmü muhamedi,şehitlerimizi , erenler ve evliyalarımız başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm müslümalarımıza asr-ı saadeti nasip eylesin. . amin
selamun aleykum arkadaşlar busite kurucularına buradan cok teşekür ederim allah razıolsun inşaallah hayırlı bir müslaman oluma yollarından cıkmazlar ki allah (c.c) yapılan herşeyden haberdardır
hazırlıyanlardan ALLAH (c.c) gani gani razı olsun inş...
SEVGİLİ ADMİNİM DUYARLILIĞINIZ İÇİN TŞKKRLER
uyarınız başımız üzerine ama kişisel değildi önemli değil
kusurumuz var ise af ola
muhammed acar diye ilahi sanacısı duydunuz mu hiç bilmem
yüzünü kapatmak istemiştim o kadar
es-selam,ved-dua ile kalın inş...
SEVGİLİ ADMİNİM DUYARLILIĞINIZ İÇİN TŞKKRLER
uyarınız başımız üzerine ama kişisel değildi önemli değil
kusurumuz var ise af ola
muhammed acar diye ilahi sanacısı duydunuz mu hiç bilmem
yüzünü kapatmak istemiştim o kadar
es-selam,ved-dua ile kalın inş...
S.aleyküm Bu Siteyle Tanişmam Kafami Kurcalayan Bir Soruyla Oldu Ve Gerçekten Cevabini Ziyadesiyle Aldim Başarilarinizin Devamini Dilerim Allah Hepimizi Resullahin (sav) Hadisinde Dediği "bütün Sahabelerim Birer Yildizdir Bu Yildizlardan Birini Takip Eden Kurtuluşa Eracektir" Dediği Yildizlarin Işiğiyla Aydinlatsin ..................amin!!!!!!!!
selamün aleyküm.hayırlı günler hepinize.inşallah birbirimizden güzel bilgi alışverişinde bulunuruz.şimdiden hepiniz hakkınızı helal edin.
herkese selamünaleyküm. bende yeni üye oldum. inşaallah faydalı ve doğru bilgiler edinmek dileğiyle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21729-yeni-uye-kurallari · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.