Yeni Üye Kuralları

1.149.785 görüntülenme · 277 yanıt

Paylaş:
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum forum kullanmayı pek bilmiyorum bu yüzden çok sorun yaşıyorum.selametle kalın.
ahirzamangülü

ahirzamangülü

Kıdemli Üye · 168 mesaj

s.a

s.a

bende yeni üye oldum.benim gibi yenilere hayırlı olur inşallah.
mnsakarya

mnsakarya

Yeni Üye · 1 mesaj

arkadaşalar hepinize cümleten sa inşallah hepimize hayırlı olur ...!
ze-ta

ze-ta

Yeni Üye · 2 mesaj

a.s arkadaslar bende yenı uye oldum benım gıbı yenılerede hayırlı olur ınsallah...
eyyub_elensari

eyyub_elensari

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah In Selami Hepinizin üzerine Olsun Kendi Adima Söylüyorum Bööle Ortamlarda Kendi Gibi Düşünüp Kendi Gibi Yaşayan Kişilerle Bir Arada Olmaktan çok Mutlu Oluyorum Eminimki Hepiniz öyle Düşünüyosunuzdur
mehmetselman

mehmetselman

Yeni Üye · 2 mesaj

allah razı olsun
müsiad

müsiad

Yeni Üye · 1 mesaj

selamın aleyküm ALLAHın rahmeti ve bereketi cümle ümmeti Muhammedin üzerine olsun. ben yeni katılıyorum. CENAB-I HAKKdan hayırlısı
şeyma_41

şeyma_41

Yeni Üye · 1 mesaj

sa arkadaşlar yeni üyelerin arasına bende katıldım hayırlı olsun inşallah Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin hayırlı günler..
ebu talha

ebu talha

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleykum arkadaşlar RABBİM bu siteyi kurup biz inanları bir araya getiren arkadaşlardan razı olsun.İNŞALLAH mahşer yerindede peygamber efendimizin (sav) sancagi altında birarada oluruz.ALLAH hepinizden razı olsun
nur-efsa

nur-efsa

Üye · 33 mesaj

s.a.

s.a.

selamün aleyküm arkadaşlar
ben de yeni üye oldum tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun
neşe arslan

neşe arslan

Yeni Üye · 2 mesaj

:Dselamüaleyküm herkese hayırlı akşamlar
ketra

ketra

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleykum ben yeni uye oldum.hepinizden allah razi olsun.
hicret_87

hicret_87

Yeni Üye · 1 mesaj

sıteye yenı uye oldum gercekten kurallar cok gzuel allah razı olsun
muhammedhasim

muhammedhasim

Üye · 16 mesaj

Kurallar Güzel Inşallah Herkes Bu Kurallara Uyar.allah C.c Hepinizden Kat Kat Razi Olsun Slam Ve Dua Ile
YeL-iS

YeL-iS

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamun aleykum bende yeni üyyelerdenim.herkese iyi günler..
Aciz_Kulum

Aciz_Kulum

Yeni Üye · 7 mesaj

SAğolun Allah razı olsun
Huyela

Huyela

Mübarek Üye · 2.345 mesaj

C-) Yönetimin yetkileri hakkında;

21-) Forum yöneticileri kurallara uymayan, gönderildikleri konu ile bağlantısı olmayan mesajları değiştirme ya da silme hakkına sahiptirler. Bu durumdan mesaj sahibini bilgilendirme mecburiyeti yoktur. Konu ve mesajlar eğer ki Ehl-i sünnet itikatına ters düşerse, yöneticiler konuyu silme hakkına sahiptirler. Ehl-i sünnet vel cemaat dışı mesaj ve konuları yayınlayan kişiler uyarılır veya uyarılmadan uzaklaştırılır.

28-) Defalarca uyarmamıza rağmen halen forum içersine sorular sorulmaktadır. Biz forum içersine soru sorulmasını yasaklamıştık, bunun sebebi ise, farklı fikirler oluştuğu için biri çıkıp "Bence günah değildir, Bence birşey olmaz yani şundan dolayı şöyle olur çünkü, ama böyle olursa benim fikrimce olmamalıdır yani niye caiz olmasın ki" gibi saçmalıklar meydana gelebiliyor. Kişilerin kendi fikirlerini beyan etmesi güzel birşeydir. Ama konu dini konular olunca hassas bir konu olduğu için bunun vebali ağır olur. Bence sence onca gibi kelimelerle ifade edilmesi çok sakıncalıdır.
Konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler elbette kaynaklarıyla konuya cevap verebilir. Biz konu hakkında bilgi sahibi olmayan kişilerin cevap vermemesini, özellikle yukarıda da belirtildiği gibi "BENCE" kelimesini kullanarak yorum katmamasını rica ediyoruz.

Allahü teala razı olsun. Çok önemli yukarıdaki bu iki madde.

Cenabı Hak din ve dünya seadeti nasib etsin. Bütün hayırlı işlerinizde yardımcınız olsun.

Dua eder dua beklerim.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
zehra/b

zehra/b

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamin aleykum, bu siteye yeni uye oldum allah izniylen bisyeler ogrenebiliriz insallah..:)
yusuf_özkan

yusuf_özkan

Üye · 33 mesaj

(s.a)
bende aranıza yeni katıldım sıcak bir ortam....hayırlı akşamlar....
bayram8470

bayram8470

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamun aleyküm herkeze
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.