Yeni Üye Kuralları
1.149.785 görüntülenme · 277 yanıt
selamınaleyküm sevgili mümmin kardeşlerim ben daha bugün üye oldum benide aranıza alırmısınız kardeşlerim benimde sizler gibi dualara ihtiyacım var mutlu olurum beni aranıza kabul ederseniz allah (cc) razı olsun hepimizden inşallah kardeşlerim
İçine NEFS karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!
Selamun aleyküm kardeşlerim .bende bu değerli siteye üye olmaktan gurur duydum.herkes ne ariyorsa onu buluyor .bende öylesine girdiğim sitenin yeni üyesi oldum .rabbim her zaman kendisinin razi olacaği işleri yapmayi hepimize nasip etsin.
Yasaklı Kullanıcı
• Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 49 mesaj
İnşallah hakkımda hayırlı olur. Bu site sayasinde inş faideli ilim sahibi olurum dualar eder kardeşlerimin dulararında bulunurum Allah'a emanet olun
allahın rahmetı uzerınıze olsun
arkadaslar bende yenı uye oldum
ınsallah hayırlı olur yenıve daha fazla bılgıler ögrenmeyıallahım bıze nıyaz eder ıster ıstemez bızden daha fazla bılgısı olan ınsanlar vardır. selametle
arkadaslar bende yenı uye oldum
ınsallah hayırlı olur yenıve daha fazla bılgıler ögrenmeyıallahım bıze nıyaz eder ıster ıstemez bızden daha fazla bılgısı olan ınsanlar vardır. selametle
esselamualeyküm din kardeşlerim ALLAH hepinzden razı olsun çok muhteşen ir sayfa yapmışsınız İNŞAALLAH RABBİM yolunuzu açık etsin.bu siteyi tanıdığım herkese öneriyor ve ısrarla söylüyorum.ALLAH SİZLERDEN VE SİZİN GİBİLERDEN RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE...
Selamün aleyküm;
bende yenilerdenim şuan siteyi öğrenme çalişmalarindayim.buda ilk mesajim.
Rabbim bu siteden edineceğimiz dini bilgileri hayatimiza geçirebilmeyi nasib eylesin inşallah.biz yeni bilgiler öğrenip uyguladikça ve bu bilgileri paylaştikça kazanilacak sevaptan bu site kurucularida nasipleneceklerdir.rabbim cümlemizden razi olsun inşallah
bende yenilerdenim şuan siteyi öğrenme çalişmalarindayim.buda ilk mesajim.
Rabbim bu siteden edineceğimiz dini bilgileri hayatimiza geçirebilmeyi nasib eylesin inşallah.biz yeni bilgiler öğrenip uyguladikça ve bu bilgileri paylaştikça kazanilacak sevaptan bu site kurucularida nasipleneceklerdir.rabbim cümlemizden razi olsun inşallah
bende yeni uyeyim insallah hayirli olur, herkesin mirac kandilini cani gonulden kutlarim yuce rabbim butun dualarimizi kabul etsin.Amin
selamün aleyküm
selamün aleyküm
sevgili arkadaşlar bende nette tesadüfen dolaşırken siteyi farkettim.bilgilendirici yazılar var.benim bir arkadaşım var ne yazıkki allahı ve efendimizi bilmeyen bir arkadaş ona göndereceğim uygun yazı arıyordum bu sitede buldum onuda kazandırmak istiyorum topluma ve islam ile şereflenmesini istiyorum sürekli sorular sorarak öğrenmeye çalışıyor ona dini zorlamadan korkutmadan anlatmak istiyorum yardım edebilirseniz sevinirim.herkese hayırlı günler allaha emanet olun
selamün aleyküm
sevgili arkadaşlar bende nette tesadüfen dolaşırken siteyi farkettim.bilgilendirici yazılar var.benim bir arkadaşım var ne yazıkki allahı ve efendimizi bilmeyen bir arkadaş ona göndereceğim uygun yazı arıyordum bu sitede buldum onuda kazandırmak istiyorum topluma ve islam ile şereflenmesini istiyorum sürekli sorular sorarak öğrenmeye çalışıyor ona dini zorlamadan korkutmadan anlatmak istiyorum yardım edebilirseniz sevinirim.herkese hayırlı günler allaha emanet olun
Ben ilk defa bu siteyi gördüm. Ama iyikide görmüşüm insana her şeyi hatirlatiyor bu yüzden herkezden allah razi olsun bir de herkesin miraç kandilini kutluyorum allah herkesi hidayete erdirsin allaha emanet olun hayirli dualar.
şenay babansevgili arkadaşlar bende nette tesadüfen dolaşırken siteyi farkettim.bilgilendirici yazılar var.benim bir arkadaşım var ne yazıkki allahı ve efendimizi bilmeyen bir arkadaş ona göndereceğim uygun yazı arıyordum bu sitede buldum onuda kazandırmak istiyorum topluma ve islam ile şereflenmesini istiyorum sürekli sorular sorarak öğrenmeye çalışıyor ona dini zorlamadan korkutmadan anlatmak istiyorum yardım edebilirseniz sevinirim.herkese hayırlı günler allaha emanet olun
Selam, arkadaşım! Arkadaşınızın Size verdiği soruları bizlere sorun belki birlikte cevap bulabiliriz....
"Allah`tan yalnız alimler korkar!"
Sevgilerle
Aysel
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21729-yeni-uye-kurallari · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.