Yeni Üye Kuralları

1.149.785 görüntülenme · 277 yanıt

Paylaş:
mehmet ercan

mehmet ercan

Kıdemli Üye · 325 mesaj

''Dost istersen ALLAH yeter, Yaren istersen KURAN yeter, Düşman istersen NEFİS yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter...'' selamünaleyküm arkadaşlar hepinize hayırlı sabahlar...
Genç Müslüman

Genç Müslüman

Yeni Üye · 5 mesaj

Selamünaleyküm,Nasılsınız İSLAMİYET.GEN.TR çalışanları Sizin bu sayfanızı çıkardığınızdan dolayı sizlere çok TEŞEKKÜR EDERİM.Allah (c.c.)'dan sizlere hayırlı vesileler versin.
HAYIRLI BAYRAMLAR
halisee

halisee

Yeni Üye · 1 mesaj

selamun aleykum arkadaslar bende bu siteye fransadan katiliyorum insaalah ogrenecegim cok sey olur
Ahmet_58

Ahmet_58

Üye · 18 mesaj

Allah razı olsun. Rabbimizin izni ile bu faydalı siteden,Bütün İnsanların yararlanıp hakikata görmesi için dua edelim. ( Amin ). S.A
asaint

asaint

Kıdemli Üye · 145 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu
Kurallar gercekten aydınlatıcı ayrıntılı bir şekilde anlatılmış daha yeni okudum

biraz gec okumamın nedeni ise böyle kuralları cok sitede okudun aynısı diye okumayı gerek görmedim fakat şimdi okudum kuralları gercekten sitenin ahlakına yönetimine ve kalitesine uygun bir kural anlatılmış admine teşekkürlerimi sunuyorum
LOCKAMM

LOCKAMM

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a ben yeni üye oldum arkadaslar inşallah güzel bilgiler faydalı bilgiler ögreniriz . :)
ayşeğül

ayşeğül

Yeni Üye · 4 mesaj

ALLAH'ın selamı ve rahmetı butun ümmetin uzerıne olsun.ben tesadüfen sitenizle tanıştım.
sevcan83

sevcan83

Yeni Üye · 2 mesaj

S.A...
bende yeni üye oldum, hayırlısı olsun. hala vicdanlı ve inanan insanların olduğunu görmrk beni çok mutlu etti.Allah hepinizden razı olsun...
(yanlız özel mesaj okumayla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.)
emre yaman

emre yaman

Yeni Üye · 5 mesaj

selamün aleykum mevlamın yolunda giden can ve din kardeşlerim yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun bu plartformu hazırlayan kardeşlerimdende allah razı olsun.
CideTR

CideTR

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamunaleyküm değerli dostlar, öncelikle bu siteyi kurmakta emeği geçen herkesten Allah razı olsun.işte Allah c.c.'ın verdiği nimetleri en güzel şekilde kullanmak budur...

saygı ve selamlarımı sunarım...
belmurat

belmurat

Kıdemli Üye · 107 mesaj

esselamü aleyküm böyle bir forumda emeği geçnler den ALLAH razı olsun. cok beğendim. çalışmalarınızın devamını diliyorum..
baturay.m

baturay.m

Aktif Üye · 98 mesaj

Selamunaleyküm
Yeni üyeyim.tüm Kardeşlerime Allahin Rahmeti Bol Bol Olsun.
beytullah41

beytullah41

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a bende bu siteye yeni üye oldum ve iiki olmuşum diyorumm.hepinizden Allah razı olsun
tuluhak

tuluhak

Yeni Üye · 1 mesaj

Duayla

Duayla

Yeni üyeyim Ve Duaya çok Ihtiyacim Var Neolur Eksik Etmeyin Rabbim Razi Olsun
rasulehasret

rasulehasret

Yeni Üye · 7 mesaj

yeni uye

yeni uye

selamun aleykum ...
ben yeni uye oldum sayilir...
tevaffuk oldu buraya bulmam...
allah razi olsun emegi gecen tum kardeslerimden ins.
hayirlara vesile olmasi dilegiyle
Yagmur-89

Yagmur-89

Yeni Üye · 8 mesaj

s.a ben de yeni üyeyim ve cok faydali bir site oldugunu gördüm... Allah a emanet olun kardeslerim.... Dua ile...
MüHüRLü_KaLP

MüHüRLü_KaLP

Aktif Üye · 81 mesaj

s.a kardeşim inşaallah herkes bu kurallara uyarlar :) saygılar
Aylin B.Sandıkçı

Aylin B.Sandıkçı

Yeni Üye · 1 mesaj

Esselamü Aleyküm...
Ben yeni üye oldum dua ve Allah dostlarım...
Dua edenlerden Allah(c.c)Razı Olsun İnşallah...
Bir tevafuk eseri bu siteye girdiğimde keşfettim...
Emeği geçenlerden Allah Razı Olsun,hakikaten güzel bir çalışma...
Dualarda buluşmak dileğiyle
mhmtky

mhmtky

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah razı olsun bu siteden ötürü sizden. Allah yar ve yardımcınız olsun. kolay gelsin.
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

s.a emeğinize sağlık..ALLAH (c.c.)razı olsun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.