Yeni Üye Kuralları
1.149.785 görüntülenme · 277 yanıt
''Dost istersen ALLAH yeter, Yaren istersen KURAN yeter, Düşman istersen NEFİS yeter, Nasihat istersen ÖLÜM yeter...'' selamünaleyküm arkadaşlar hepinize hayırlı sabahlar...
Selamünaleyküm,Nasılsınız İSLAMİYET.GEN.TR çalışanları Sizin bu sayfanızı çıkardığınızdan dolayı sizlere çok TEŞEKKÜR EDERİM.Allah (c.c.)'dan sizlere hayırlı vesileler versin.
HAYIRLI BAYRAMLAR
HAYIRLI BAYRAMLAR
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu
Kurallar gercekten aydınlatıcı ayrıntılı bir şekilde anlatılmış daha yeni okudum
biraz gec okumamın nedeni ise böyle kuralları cok sitede okudun aynısı diye okumayı gerek görmedim fakat şimdi okudum kuralları gercekten sitenin ahlakına yönetimine ve kalitesine uygun bir kural anlatılmış admine teşekkürlerimi sunuyorum
Kurallar gercekten aydınlatıcı ayrıntılı bir şekilde anlatılmış daha yeni okudum
biraz gec okumamın nedeni ise böyle kuralları cok sitede okudun aynısı diye okumayı gerek görmedim fakat şimdi okudum kuralları gercekten sitenin ahlakına yönetimine ve kalitesine uygun bir kural anlatılmış admine teşekkürlerimi sunuyorum
selamün aleykum mevlamın yolunda giden can ve din kardeşlerim yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun bu plartformu hazırlayan kardeşlerimdende allah razı olsun.
yeni uye
yeni uye
selamun aleykum ...
ben yeni uye oldum sayilir...
tevaffuk oldu buraya bulmam...
allah razi olsun emegi gecen tum kardeslerimden ins.
hayirlara vesile olmasi dilegiyle
yeni uye
selamun aleykum ...
ben yeni uye oldum sayilir...
tevaffuk oldu buraya bulmam...
allah razi olsun emegi gecen tum kardeslerimden ins.
hayirlara vesile olmasi dilegiyle
Esselamü Aleyküm...
Ben yeni üye oldum dua ve Allah dostlarım...
Dua edenlerden Allah(c.c)Razı Olsun İnşallah...
Bir tevafuk eseri bu siteye girdiğimde keşfettim...
Emeği geçenlerden Allah Razı Olsun,hakikaten güzel bir çalışma...
Dualarda buluşmak dileğiyle
Ben yeni üye oldum dua ve Allah dostlarım...
Dua edenlerden Allah(c.c)Razı Olsun İnşallah...
Bir tevafuk eseri bu siteye girdiğimde keşfettim...
Emeği geçenlerden Allah Razı Olsun,hakikaten güzel bir çalışma...
Dualarda buluşmak dileğiyle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21729-yeni-uye-kurallari · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.