🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.936 görüntülenme · 1.954 yanıt
selamün aleyküm.hayırlı cumalar olsun.
mahsun kul.......3500
dilek...........3000
tuba............6000
cemile..........2000
kezban.........1500
figen............3500
allaha emanet olun.
mahsun kul.......3500
dilek...........3000
tuba............6000
cemile..........2000
kezban.........1500
figen............3500
allaha emanet olun.
VE ALEYKÜM SELAM
Birnur Kardesim, Nesrin_77 Abla, Mahsun Kul Abla
ALLAH (c.c) Kabul Etsin_
Nesrin Abla :eek: Bana yaklasiyon bakiyomda :D
"Mahsun Kul" Abla MASALLAH Arkadaslarinin okuduklari degilmi_ Selam Söyle... ALLAH Gönüllerine Göre Versin
RABBIM Okudugunuz SALAVAT larin Mükafaatini en güzel sekilde versin insALLAH
Nesrin Abla :eek: Bana yaklasiyon bakiyomda :D
"Mahsun Kul" Abla MASALLAH Arkadaslarinin okuduklari degilmi_ Selam Söyle... ALLAH Gönüllerine Göre Versin
RABBIM Okudugunuz SALAVAT larin Mükafaatini en güzel sekilde versin insALLAH
HAYIRLI CUMALAR
Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
gecekonduselamun aleyküm 1000 adet alıyorum okuyunca tekrar Alcam
Allah nasip Ederse ....
Rabbim Bizlere Peygamber Efendimizin Sefaatine nail olmayi nasip eylesin insALLAH
AMİNNNNNNNNN
Allaha emanet olun selam ve dua ile... B)
kardeşim daha önce 2000 adet almışsın acaba onlar okundumu
bilgilendirirsen seviniriz.
havva362ablacığım şu ana kadar selavatımız Allahın izniyle 37500 ü tamamladık kaldı ? ne kadar kaldı bilmiyorum neyse çekeriz inşallah! dualarınız duamız ,dualarımız dualarınız olsun.amin
Allah Razı Ola kardeşim
himmetiniz 55.000 di okunan 37.500
kalan 17.500
Devamını bekliyoruz inşallah
ALLAH RAZI OLSUN..
GÜZEL BiR HiZMET..
RABBiM iNSALLAH BU EMEGiNiZiN KARSILIGINI;HEM DÜNYADA,HEM DE AHiRETTE VERiR,CENNETiME GiR,CEMALiMi GÖR,DEDiGi,KULLARINDAN EYLER,VE BiZLERi,PEYGAMBERiMiZiN SEFAATiNE NAiL EYLER VE BiZLERi,O ESSiZ iNSANA KOMSU EYLER.
BEN DE ESiMLE BERABER,SiMDiLiK 10.000 ADET ALIYIM...
GÜZEL BiR HiZMET..
RABBiM iNSALLAH BU EMEGiNiZiN KARSILIGINI;HEM DÜNYADA,HEM DE AHiRETTE VERiR,CENNETiME GiR,CEMALiMi GÖR,DEDiGi,KULLARINDAN EYLER,VE BiZLERi,PEYGAMBERiMiZiN SEFAATiNE NAiL EYLER VE BiZLERi,O ESSiZ iNSANA KOMSU EYLER.
BEN DE ESiMLE BERABER,SiMDiLiK 10.000 ADET ALIYIM...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.