🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa

169.870 görüntülenme · 1.954 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
ahnef

ahnef

Kıdemli Üye · 191 mesaj

islam düşmanlarına dikkat!!!!!

islam düşmanlarına dikkat!!!!!

arkadaşlar yaptığınız çok güzel maşallah rabbim kabul eder inş . bole işler yaparken islam düşmanlarına dikkat!!!! bu insanlarda üye olup okuduk die kandırabilirler inş dikkat edelim buna
hilal-g

hilal-g

Yeni Üye · 4 mesaj

bende 500 alyım bıtırıp tekrar alırım
"""aysen"""

"""aysen"""

Yeni Üye · 6 mesaj

iyi aksamlar bende salavat kampanyasina katilmak istiyorum
ama nasil katilacagimi bilmiyorum
yardimci olursaniz sevinirim
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

"""aysen"""iyi aksamlar bende salavat kampanyasina katilmak istiyorum
ama nasil katilacagimi bilmiyorum
yardimci olursaniz sevinirim

SIZEDE IYI AKSAMLAR

BU KAMPANYAMIZ BITTI
YENI KAMPANYAMIZ
ASAGIDAKI ADRESTE ÜZERINE TIKLAMANIZ YETERLI
seastar

seastar

Aktif Üye · 71 mesaj

selamün aleykum ben almış oldugum 30,000adet selavatın 10,000 adeti bitirdim eklerseniz sevinirim
h_denizkizi

h_denizkizi

Kıdemli Üye · 117 mesaj

s.a. ben salavatlarımın hepsini okudum bitirdim daha öncede yazmıştım ama listeye okundu olarak geçmemiş.tekrar belirtmek istedim.yeni kampanyada tekrar buluşuruz inşallah.Allah kabul etsin...Allah razı olsun...
silan_99

silan_99

Yeni Üye · 7 mesaj

şilann

şilann

cennet_agaciS.a Bende 50.000 Aliyorum Selametle Inş

selam aleyküm herkese bende 5.000 tane salavat çekecem yazrsınız inşallah çok vaktım olmuyo elımden geldınce hep okuyom:Teşekürler::::G
keçi

keçi

Üye · 37 mesaj

ben 3000 tane daha yaptım acaba onuda yazarmısınız
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm..cumanız mübarek olsun..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
seastar

seastar

Aktif Üye · 71 mesaj

Almış olduğum 30,000 adetin tamamını okudum okun muş toplam 50,000 dir lütfen listeye işleyin bitti diye kimse bakmıyor ama okunmuş olarak görmek istiyorum adımı Allah razı olsun
MENEKŞEM

MENEKŞEM

Üye · 31 mesaj

esselamu aleykum kardeşlerim
konunuza dikkat ettim de en cok cevap buraya yazılmış sebebi belli öss...
bende 3 sene çekmiştim zamanında ama şimdilerde öyle bir sıkıntım yok RABBİME şükür kazandık ...
KARDEŞLERİM sakın ola canınızı sıkmayın inanın üniversiteye girdikten sonra bu sınav mıymıs diyeceksiniz. sistemin kölesiyiz yapacak bişe yok sadece sabırlı ve inançlı olun bu sizi mutlak düzeye ulaştıracaktır .ve de herşeyin hayırlısını isteyiniz
ÇÜNKÜ size hayır gelen şey sizin için şer olabilir:)
şimdidn sizlere ve tüm össye girecek olan kardeşlerime başarılar diliyorum her ne kadar sizin rakipleriniz de olsa da dualarım hep sizinle .....

:H ALLAHA EMANETSİNİZ
shinenur

shinenur

Üye · 14 mesaj

selamün aleküm kardeşim kusura bakma işlerimin yoğunluğundan sadece 1 000 tane okuyabildim buarada 5 000 tanede arkadaşım dilek için alıyorum inşallah hayırlı günler. selamün aleyküm
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.