🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.909 görüntülenme · 1.954 yanıt
lavess.a. artık sıteye belırlı sebeplerden dolayı gıremedıgım ıcın sızede yazamamıyorum okuduklarımı 20.000 daha okunmustur Rabbım kabul eder ınsaallah Allaha emanet olun selam ve dua ıle
Allah Razı Ola kardeşim
özlettirdin kendini
arayı uzatmayasın
lenihayırlı akşamlar kardeşim bende 5.000 tane alayım ALLAH kabul etsin inşallah yalnız ben bitirince haber weremeyblrm internete girmek için çok fırsatım olmuyor ama kesin bitiririm gelebilrsemde haber weririm ALLAH razı olsun inşallah
Allah Razı Ola kardeşim
ismin listeye eklenmiştir
inşAllah haber verebilirsin
keçisevgili kardeşim bende 2.000 tane almak istiyorum hatta aldım bu akşam başlarım eğer kabul ederseniz:G
keçibende alabilirmiyim 2000 tane almak istiyorum inanın bitirebilirim lütfen benim adımıda yazarmısınız lütfen cevap yzın yazacakmısınız
keçibende katılmak istiyorum nolur listeye benimde adımı yazın 2000 tane almak istiyorum
Kabul etmek ne demek tabiki Kardesim seve seve :D
Enes abim isminizi listeye ekleyecektir... Bitince de haber verirseniz bi zahmet listeye "okundu" Diye ekleyebilsin abi
ALLAH KABUL ETSIN DEVAMINIDA BEKLIYORUZ INSALLLAH
ALLAH´a.e.o
ALLAH´a.e.o
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
“İnsanların şefâatıma en lâyığı; bana en çok salâvat okuyandır.”