🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.936 görüntülenme · 1.954 yanıt
Salat-selam Sana Ey Nebi
Salat-selam Sana Ey Nebi
Salat-selam Sana Ey Nebi
"ES-SALATU VES-SELAMU ALEYKE YA RESULULLAH,
ES-SALATU VES-SELAMU ALEYKE YA HABİBALLAH,
ES-SALATU VES-SELAMU ALEYKE YA NEBİYALLAH,
ES-SALATU VES-SELAMU ALEYKE YA SEYYİDİNEL
EVVELİNE VE'L AHİRİN
VE SELAMUN ALEL MÜRSELİN,
VE'L HAMDÜLİLLAHİ RABBİ'L ALEMİN "
ES-SALATU VES-SELAMU ALEYKE YA HABİBALLAH,
ES-SALATU VES-SELAMU ALEYKE YA NEBİYALLAH,
ES-SALATU VES-SELAMU ALEYKE YA SEYYİDİNEL
EVVELİNE VE'L AHİRİN
VE SELAMUN ALEL MÜRSELİN,
VE'L HAMDÜLİLLAHİ RABBİ'L ALEMİN "
" EL-FATİHA "
(Tema's-Salavat)
(Tema's-Salavat)
EsSelamuAleyküm Kardeşim ;
Allah(CC) razı olsun..500 Adet alayım..tekrar alırız inşaAllah.
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
efzairemböyle güzel bir kampanyayı başlatanlardan allah razı olsun 2000 tanede ben alayım şimdilik rabbim hepimizi o nebiler nebisinin şefeatine erdirsin inşallah
AMIN AMINNN__ ALLAH (c.c) Enesbatur Abimizden Razi Olsun
ALLAH Kabul Etsin Kardesim Enes abi isminizi Listeye Ekleyecdektir_ Bitince Bi Zahmet Haber Verirseniz Seviniriz
AMIN InsALLAH KArdesim Rabbim Bizlere Peygamber Efendimizin Sefaatine nail olmayi nasip eylesin insALLAH
ALLAH´a.e.o
ALLAH Kabul Etsin Kardesim Enes abi isminizi Listeye Ekleyecdektir_ Bitince Bi Zahmet Haber Verirseniz Seviniriz
AMIN InsALLAH KArdesim Rabbim Bizlere Peygamber Efendimizin Sefaatine nail olmayi nasip eylesin insALLAH
ALLAH´a.e.o
20,000 TANEDE BEN ALIYORUM BİTİNCE YİNE ALIRIM SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
selamun aleyküm 1000 adet alıyorum okuyunca tekrar Alcam
Allah nasip Ederse ....
Allah nasip Ederse ....
Rabbim Bizlere Peygamber Efendimizin Sefaatine nail olmayi nasip eylesin insALLAH
AMİNNNNNNNNN
Allaha emanet olun selam ve dua ile... B)

Neden salavat?
Bize ihsan ettiği sayısız nimetlerinden dolayı Cenab-ı Hakk’a her vesileyle hamdetmemiz lazımgeldiği gibi, hemen akabinde Rasül-i Ekrem (asm)’a salavat getirmemiz icab ediyor.
Çünkü istifade ettiğimiz bütün nimetler hep O Zat (asm)’ın vesilesiyle geliyor. O nimetleri yaratan Allah’tır (cc), vesile Habibullah’tır (asm).
Bize ihsan ettiği sayısız nimetlerinden dolayı Cenab-ı Hakk’a her vesileyle hamdetmemiz lazımgeldiği gibi, hemen akabinde Rasül-i Ekrem (asm)’a salavat getirmemiz icab ediyor.
Çünkü istifade ettiğimiz bütün nimetler hep O Zat (asm)’ın vesilesiyle geliyor. O nimetleri yaratan Allah’tır (cc), vesile Habibullah’tır (asm).
nesrin_77Allah ( cc ) razı olsun Bahar kardeşim.
Cenabı hak cümlemizinkini kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Beni geçmiş oldun bu arada bu sayıyla :)
:D Evet biraz arayi acmisim ama eminimki sen kisa zamanda tamamlarsin... Hem Sen bizim icin listenin basindasin zaten abla sayi önemli degil... ;)
ALLAH´a.e.o Ablacim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.