Bahar_58Ve Aleyna Aleyküm Selam
BULENT TUNALI,saktas,gecekondu,ikra,havva362
Katilimlarinizdan Dolayi Rabbim Binlerce kez razi Olsun Sizleri en güzel sekilde mükafatlandirsin insALLAH
allah yar ve yardmcımız olsunn..
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
169.936 görüntülenme · 1.954 yanıt
Bahar_58Ve Aleyna Aleyküm Selam
BULENT TUNALI,saktas,gecekondu,ikra,havva362
Katilimlarinizdan Dolayi Rabbim Binlerce kez razi Olsun Sizleri en güzel sekilde mükafatlandirsin insALLAH
NİLGÜNselamün aleyküm kardeşlerim bende 1,000 adet alıyorum forumu yeni gördüm yoksa şimdiye kadar çoktan alırdım. inşallah bitirince tekrar alırım. inşallah bu hediye hepimize şefaatçi olur. allaha emanet olun.
Bahar_58Sanada Hayirli Aksamlar ikraa
MASALLAH KARDESIM (Hih iste böyle ikraa kardesimiz gibi saga sola, arkadasa, koluya komsuya haber edin okumayan kalmasin :D )
ALLAH Kabul Etsin Kardesim_ Sevabini Kat kat yazsin insALLAH
ALLAH´a.e.o
afakisevdaSelamün Aleyküm kardeşlerim en son 5.000 tane almıştım onuda okudum yanlış hatırlamıyorsam toplam 26.000 oldu RABBİM kabul eylesin ben bir kaç gün aranızda olamıcam gidip dönmemek gelip görmemek var derlerya hakkınızı helal edin RABBİM izin verirse gelince görüşmek duasıyla
SELAMETLE KALIN ALLAHA EMANET OLUN
SAFİYEselamün aleyküm bende katılmak istiyorum bazı konularda çok yetersizim herşeyi öğrenmek katkıda bulunmak istiyorum utanarak sizden birşey istiyorum salavat-ı şerif i yazarsanız bende okumak istiyorum saygılarımla
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.