ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM
73.786 görüntülenme · 952 yanıt
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU.
CEVDET ABİCİĞİM ;ESKİ FORUMDAKİ SANA AİT FORUM OLAN "CEHENNEM"ADLI VİDEONU BULAMADIM BURALARDA..TEKRAR İZLEMEK İSTEDİM AMA ..MÜMKÜN MÜ ACABA İZLEMEM..
SELAM VE DUALARIMLA..:T
CEVDET ABİCİĞİM ;ESKİ FORUMDAKİ SANA AİT FORUM OLAN "CEHENNEM"ADLI VİDEONU BULAMADIM BURALARDA..TEKRAR İZLEMEK İSTEDİM AMA ..MÜMKÜN MÜ ACABA İZLEMEM..
SELAM VE DUALARIMLA..:T
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
s.a bende yeniyim
s.a bende yeniyim
galiba bir aydır sitenizden istifade ediyorum ama ilkkez yazıyorum cünki bilgisayar kullanmasını bilmiyorum sadece konuları okuyorum.belkide bu msjı gönderemem .risaleyi nur hakkındaki yazı icin tesekkürler hayırlı ramazanlar.
s.a bende yeniyim
galiba bir aydır sitenizden istifade ediyorum ama ilkkez yazıyorum cünki bilgisayar kullanmasını bilmiyorum sadece konuları okuyorum.belkide bu msjı gönderemem .risaleyi nur hakkındaki yazı icin tesekkürler hayırlı ramazanlar.
CEVDET-71aleyküm selam kardeşim tamam cıkarıyım allaha emanet ol benim kardeşim
:T yardımcı olduğun için;
Allah(cc)razı olsun cevdet abiciğim..tekrar tekrar hatırlatmak nefsime faydalı olur inşallah..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
yesilyol, post: 457762, member: 1572galiba bir aydır sitenizden istifade ediyorum ama ilkkez yazıyorum cünki bilgisayar kullanmasını bilmiyorum sadece konuları okuyorum.belkide bu msjı gönderemem .risaleyi nur hakkındaki yazı icin tesekkürler hayırlı ramazanlar.
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM İSTERSEN BAK TANIŞMA BÖLÜMÜ VAR ORAYI AC ÜSTE YENİ KONU YAZIYOR ONU TIKLA VE BEN YENİ GELDİM YAZ ARKADAŞLAR SANA SELAM VERİRLER EĞER BAŞKA SORACAN VARSA SOR AMA YAPAMASSAN BEN SENİN YERİNE YAPARIM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ınanın bu sıte okadr iyi olmus kii bılmedıklerımızı ogrenıyoruz ama ben namaz kılarken gunluk yasadıklrımı dusunuyorum ozaman kabul olmazmı cokmerak edıyorm belkı gulunc gelebılır ama lutfn gerckden bılen bırıısı bunun cevabını werebılırmı
gamze001ınanın bu sıte okadr iyi olmus kii bılmedıklerımızı ogrenıyoruz ama ben namaz kılarken gunluk yasadıklrımı dusunuyorum ozaman kabul olmazmı cokmerak edıyorm belkı gulunc gelebılır ama lutfn gerckden bılen bırıısı bunun cevabını werebılırmı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BUNUN GİBİ SORULARINIZI BAŞ SAYFADA SORU CEVAP VAR ORAYA SORA BİLİRSİNİZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

CEVDET-71B)B)B)B)
abicim ben sordugum sorularn cevabını alamıyorm.nerden bakmm gerek yardmcı olursanz sevinirim
selamu aleykum
selamu aleykum
sevgili tubaa kardeşim ve cevdet abim.öncelikle fösterdiğiniz ilgi için çok sağolun
benim çok duaya ihtiyacım var.kendimi çok yalnız ve çaresiz his ediyorum
rabbim yardım eder inşallah.dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim..ALLAHA EMANET OLUN
selamu aleykum
sevgili tubaa kardeşim ve cevdet abim.öncelikle fösterdiğiniz ilgi için çok sağolun
rabbim yardım eder inşallah.dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim..ALLAHA EMANET OLUN
yames, post: 458033, member: 33601sevgili tubaa kardeşim ve cevdet abim.öncelikle fösterdiğiniz ilgi için çok sağolun
Aleyküm selam kardeşim Allah sana bütün tefriciye okuyanlardan razı olsun, dua edenlerin duasını kabul etsin, yar ve yardımcın olsun inşaallah,
bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine. Allah'a emanet ol. Selamun Aleyküm.
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Lütfen Yardimci Olun
Lütfen Yardimci Olun
Selamün Aleyküm
Sevgili Kardeşlerim;
Ramazanin Bereketi Ve Rabbimin Rahmeti Tüm Müslümanlarin Ve Siz Kardeşlerimizin üzerine Olsun Inşallah
Ben Burdan Bir Kaç Arkadaşin özeline Sadece Onlarin Okuyabileceği Bir şekilde Mesaj Atmak Istiyorum. Ben Dinimi Yeni Yeni öğrenmeye Ve Eksiklerimi Rabbimin Sayesinde Tamamalamaya çalişiyorum. O Yüzdendir Ki
Burdan Bir Kaç Arkadaştan Bu Konuda Destek Isteyeceğim Ve Rabbim Nasip Olursa Bende öğrendiklerimi Başkalariyla Paylaşmak Isteyeceğim O Yüzden Dir Ki Burda Kardeşlerimizin özeline Nasil Yazabiliriz Sadece O Kişi Benim Yazdiğimi Görebilir.
Bu Konudaki Değerli Bilgilerinizi Bekliyorum
Rabbim Yardimcimiz Olsun
Dua Ile
Lütfen Yardimci Olun
Selamün Aleyküm
Sevgili Kardeşlerim;
Ramazanin Bereketi Ve Rabbimin Rahmeti Tüm Müslümanlarin Ve Siz Kardeşlerimizin üzerine Olsun Inşallah
Ben Burdan Bir Kaç Arkadaşin özeline Sadece Onlarin Okuyabileceği Bir şekilde Mesaj Atmak Istiyorum. Ben Dinimi Yeni Yeni öğrenmeye Ve Eksiklerimi Rabbimin Sayesinde Tamamalamaya çalişiyorum. O Yüzdendir Ki
Burdan Bir Kaç Arkadaştan Bu Konuda Destek Isteyeceğim Ve Rabbim Nasip Olursa Bende öğrendiklerimi Başkalariyla Paylaşmak Isteyeceğim O Yüzden Dir Ki Burda Kardeşlerimizin özeline Nasil Yazabiliriz Sadece O Kişi Benim Yazdiğimi Görebilir.
Bu Konudaki Değerli Bilgilerinizi Bekliyorum
Rabbim Yardimcimiz Olsun
Dua Ile
Arzu_76Selamün Aleyküm
Sevgili Kardeşlerim;
canım kardeşim sana istediğin her konuda yardımcı olurum
bana yazmak istersen sana e mail göndereyim
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Allah (cc) razı olsun kardeş sizin yazmanızda bir sakıncası yoksa burda yazabilirsiniz.
Dua ile
Dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18898-uye-kardeslerimize-yardim · 03.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.