ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

CEVDET-71, post: 427322, member: 62179S.A KARDEŞLERİM VİDEO NASIL YAPILIR BAHAR 58 KARDEŞİM ÖĞRETİYOR B)B)B)B)

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM BEN RESİM YAPMAYI ÖĞRENDİM BİRDE VİDEO NASIL YAPACAĞIM BANA ÖĞRETİRMİSİN ÖĞRETİRSEN COK COK SEVİNİRİM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Simdi abim Youtube da video nun sol yaninda adresler var____

URL adresini degilde Embed adresini alicaksin

(Embed adresi URL adresinin hemen altinda)

Embed adresi uzun oluyor mesela:

width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

burdan sadece kirmizi ile isaretlegim adresi Alicaksin http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI

Sonra abi adresin üzerinden gecip flash a bas ve flash ile adresin arasinda ESKİDEN BOŞLUK BURAKIYORDUK ŞİMDİ BOŞLUK BURAKMAYIN abi bu bosluk meselesini daha iyi anlamak icin benim videolu mesaji alinti yap bak!!!

Eger yapamazsan yine sor abi anlatirim yine.. ilk basta cok karisik geliyo ama cok kolay

KOLAY GELSIN

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM KOLAY GELSİN ANLAMADIĞINIZI YAZIN ALLAHA EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Selamun aleykum bende bir cok seyi yapamiyorum ama simdi fazla vaktim yok insaallah daha sonra goz aticagim.Ama bazi zaman birseyler sormak istiyorum forum hakkinda admin e ama ulasamiyorum nasil yapicam bana yardimci olursaniz sevinirim.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Gonlumun_guluSelamun aleykum bende bir cok seyi yapamiyorum ama simdi fazla vaktim yok insaallah daha sonra goz aticagim.Ama bazi zaman birseyler sormak istiyorum forum hakkinda admin e ama ulasamiyorum nasil yapicam bana yardimci olursaniz sevinirim.

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ANA SAYFADA BİZE YAZIN BÖLÜMÜ VAR ORAYA GİR ERKAN BEYE YAZ ŞU AN BAŞKA YÖNETİCİ YOK YAKINDA SECİLECEK ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

CEVDET-71ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ANA SAYFADA BİZE YAZIN BÖLÜMÜ VAR ORAYA GİR ERKAN BEYE YAZ ŞU AN BAŞKA YÖNETİCİ YOK YAKINDA SECİLECEK ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Allah razi olsun.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ÖNCELİKLE Profili AYARLARINIZI DÜZENLEYİN

BU ADRESTEN ÖĞRENE BİLİRSİNİZ

http://forum.islamiyet.gen.tr/yonetim-duyurulari/44386-profil-ayarlari.html

ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALLAHA EMANET OLUN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim

vuslat_gülüm

vuslat_gülüm

Üye · 23 mesaj

Video Yapmak Icin Anlamadigim Tek Yer Surasi..flash Ne:)birde Flas Yaptiktan Sonra O Yaziyi Nereye Kopyaliyvaz Konu Ac Dedikten Sonra?
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

vuslat_gülümVideo Yapmak Icin Anlamadigim Tek Yer Surasi..flash Ne:)birde Flas Yaptiktan Sonra O Yaziyi Nereye Kopyaliyvaz Konu Ac Dedikten Sonra?

s.a. kardeşim adresi kopyala ve gelişmiş bölümü ac üstarafta filaş butonu var oraya bas cıkan iki filaşın ortasına kopyaladıgın adresi yapıştır veya yine üst tarafta you tube var onabas cıkan iki youtube ortasına yapıştır umarım anladın eğer yapamassan tekrar sor ben tarif ederim yeterki kardeşlerimde öğrensin

allaha emanet ol kardeşim

hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

s.a kardeşler ben yeni bir konu yazmak sayfa açmak istiyorum :Adaha önce iki tane konu açtım ama şimdi olmuyor lütfen yardım eder misiniz s.a
son osm@nlı
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hafizkizs.a kardeşler ben yeni bir konu yazmak sayfa açmak istiyorum :Adaha önce iki tane konu açtım ama şimdi olmuyor lütfen yardım eder misiniz s.a

selamün aleyküm kardeşim purofil ayarlarına bak üst tarafta ayarladıktan sonra dene olmassa tekrar yaz haa saat ayarını unutma allaha emanet ol kardeşim

hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim purofil ayarlarına bak üst tarafta ayarladıktan sonra dene olmassa tekrar yaz haa saat ayarını unutma allaha emanet ol kardeşim

a.s galiba benim bu sorunlarımdan bıktınız ama olmuyo kardeşim yapamıyorums.a:(
son osm@nlı
kadriye teyze

kadriye teyze

Yeni Üye · 1 mesaj

selamu aleykum

selamu aleykum

cevdet kardeşim sen benim yerime açarsan çok sevinirim torun var burda çok bilmiyor.allah şimdiden razı olsun ben burdan takip ediyorum yapacağım birşey varsa çekinmeden söylersin olurmu......
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kadriye teyzecevdet kardeşim sen benim yerime açarsan çok sevinirim torun var burda çok bilmiyor.allah şimdiden razı olsun ben burdan takip ediyorum yapacağım birşey varsa çekinmeden söylersin olurmu......

selamün aleyküm tezeciğim benim tamam şimdi acıyorum şu an biraz yoğundum dörmedim hakkınızı helal edin rabbime emanetsiniz tezem benim

bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

kardeşlerim be selatı tefriciye okutturmak istiyorum ana sayfada nasıl kendi ismimi ekleyeceğim acilen yardım edermisiniz?
Yüce rabbim her iki cihandada yardımcınız olsun (AMİN)
bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

kardeşlerim bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmu?
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

bebekhasretikardeşlerim bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmu?

Selamun Aleyküm

Adresin üzerine tiklayin

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

CEVDET-71RESİM NASIL YAPILIR KAAN KARDEŞİMİN YÖNTEMİ

ImageShack® - Hosting tiklayin ve açılan siteden gözatı tıklayın ve yükleyeceğiniz resmi seçin.

selamün aleyküm kardeşim

bebekhasreti

bebekhasreti

Üye · 34 mesaj

bebekhasretikardeşlerim be selatı tefriciye okutturmak istiyorum ana sayfada nasıl kendi ismimi ekleyeceğim acilen yardım edermisiniz?
Yüce rabbim her iki cihandada yardımcınız olsun (AMİN)

cevdet kardeşim ben senin dediğin yere yazdım ama bence yanlış yere oldu.çünkü senin dediğin yerde insanlar okuduklarını ekliyolar :evet
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

bebekhasreticevdet kardeşim ben senin dediğin yere yazdım ama bence yanlış yere oldu.çünkü senin dediğin yerde insanlar okuduklarını ekliyolar :evet

selamün aleyküm kardeşim o adresi ben göstermedim size bahar kardeşim yazmış ama bende o adresi yazardım cünkü adres orası siz kayıdınızı yapacaksınız ne icin olduğunu ne sebeple yazacaksınız ve sıra bekleyen kardeşlerimiz var sıra size gelince sizede okunacak umarın anladınız allaha emanet olun

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.