ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Re: üye Kardeşlerimize Yardim

Re: üye Kardeşlerimize Yardim

ALTTA TAMAMEN AÇIKLANIYOR.BİRDE FORUMDA GENEL KULLANIM VAR ERKAN KARDEŞİMİZİN DETAYLI AÇIKLAMASI Forum Kullanımı 1 - Islamiyet.gen.tr - Huzur Dolu BU ADRESİ KOPYALAYIP ULAŞABİLİRSİNİZ.SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.

CEVDET-71 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞLERİM VİDEO NASIL YAPILIR BAHAR 58 KARDEŞİM ÖĞRETİYOR B)B)B)B)

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM BEN RESİM YAPMAYI ÖĞRENDİM BİRDE VİDEO NASIL YAPACAĞIM BANA ÖĞRETİRMİSİN ÖĞRETİRSEN COK COK SEVİNİRİM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Simdi abim Youtube da video nun sol yaninda adresler var____

URL adresini degilde Embed adresini alicaksin

(Embed adresi URL adresinin hemen altinda)

Embed adresi uzun oluyor mesela:

width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

burdan sadece kirmizi ile isaretlegim adresi Alicaksin http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI

Sonra abi adresin üzerinden gecip flash a bas ve flash ile adresin arasinda bosluk birak(basta ve sonda) abi bu bosluk meselesini daha iyi anlamak icin benim videolu mesaji alinti yap bak!!!

Eger yapamazsan yine sor abi anlatirim yine.. ilk basta cok karisik geliyo ama cok kolay

KOLAY GELSIN
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

RE: ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

CEVDET-71 yazdı:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9J2DQdxUDTg"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9J2DQdxUDTg" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Abi bak simdi bu uzun adresten sadece Kirmizi ile isaretledigimi alicaksin

Sonrada yazilarin üzerinden gecip flash a basicaksin video nun yanindakine
(sen üzerinden yazilarin üzerinden gecmeden flash a basmissin!!!)

Sonrada flash ile adresin arasina bosluk birakacaksin
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A KARDEŞİM NURCAN ŞİMDİ BURDA SOR NE İSTİYORSUN NE YAPMAK İSTİYORSUN YARDIMCI OLURUZ İNŞALLAH A.E.O.B)B)B)B)

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

:TB)B)B)B)

katresu67

katresu67

Üye · 16 mesaj

Hasta İçin kan ve dua yardımı

merhabalar. Ben yeni üyelerinizden Zeliha Sıcak. Siteyi devamlı takip etmeye çalışıyorum ama, henüz öğrenebilmiş değilim. Bunun için Maili yanlış yere gönderebilirim. Benim sizlerden ricam, bir kardeşimiz karaciğer kanserine yakalandı ve hergün iki kişinin kan vermesi gerekiyor. Kan grubu önemli değilmiş zira, verilen kanlardan Beyazkan yapılıp, hastaya veriliyormuş. Kardeşimiz, Adana Balcalı Hastanesinde yatıyor. Babası Cengiz Köksalan hergün hastanede. Lütfen kan vermek isteyen gitsin. (İrtibat telefonu Remzi İspir'den alınabilir. Remzi hocamın telefonu 0 322 239 6765) Allah rızası için birileri ilgilensin ve kardeşimiz için dua edilsin. Ümit ederim bu mailim yayınlanır ve birileri sesimizi duyar. Herkesden şimdiden Allah Razı Olsun.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm abi şimdi biz de yeni olduk:D:D
forum değişmiş.. :D
Allah(c.c)'ya emanet ol...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

aleykümselam kardeşim evet biz de artık yenilendik ama biraz karışık uğraşa uğraşa cözeceğiz allahın izni ile allaha emanet ol kardeşim

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

merhabalar. Ben yeni üyelerinizden Zeliha Sıcak. Siteyi devamlı takip etmeye çalışıyorum ama, henüz öğrenebilmiş değilim. Bunun için Maili yanlış yere gönderebilirim. Benim sizlerden ricam, bir kardeşimiz karaciğer kanserine yakalandı ve hergün iki kişinin kan vermesi gerekiyor. Kan grubu önemli değilmiş zira, verilen kanlardan Beyazkan yapılıp, hastaya veriliyormuş. Kardeşimiz, Adana Balcalı Hastanesinde yatıyor. Babası Cengiz Köksalan hergün hastanede. Lütfen kan vermek isteyen gitsin. (İrtibat telefonu Remzi İspir'den alınabilir. Remzi hocamın telefonu 0 322 239 6765) Allah rızası için birileri ilgilensin ve kardeşimiz için dua edilsin. Ümit ederim bu mailim yayınlanır ve birileri sesimizi duyar. Herkesden şimdiden Allah Razı Olsun.

SELAMÜN ALETKÜM KARDEŞLERİM BİR KARDEŞİMİZ YARDIM İSTİYOR İLGİLENEN KARDEŞLERİMİZE DUYURULUR ALLAHA EMANET OLUN

Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

Cevdet abi bi kac haftadir giremedim beya bir degismis site kendi acmis oldugum forumlara bi bakiyim dedim bulamadim kayboldum sitede
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim kayboldun yazısına okadar güldüm ve gülüyorumki anlatamam allah razı olsun beni güldürdün neyse şu an bizlerde alışmaya uğraşıyoruz biraz araştır birde konular varya onlardan bulmaya calış bir acıklama gelene kadar idare et bizler öğrenince haber veririz yazdığın formların adlarından bulmaya calış allaha emanet ol kardeşim

ozlemm_06

ozlemm_06

Yeni Üye · 1 mesaj

bi meseleyle ilgili dualarınızı bekliyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin çok zor durumdayım
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ozlemm_06, post: 454756, member: 2021bi meseleyle ilgili dualarınızı bekliyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin çok zor durumdayım

selamün aleyküm kardeşim konu nedir ne meselesi ne zanman nasıl dua istiyorsun bizlere biraz bilgi verirsen memnun oluruz allaha emanet ol kardeşim

zerdali

zerdali

Kıdemli Üye · 198 mesaj

rabbim okunan kur'anlar hürmetine cümle ümmeti muhammedi ve seni inşallah sıkıntılardan selamete çıkarsın
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

zerdalirabbim okunan kur'anlar hürmetine cümle ümmeti muhammedi ve seni inşallah sıkıntılardan selamete çıkarsın

selamün aleyküm kardeşim allahrazı olsun allah ne muradın varsa vesin allah seni peygamber efendimize komşu olmak nasip etsin allaha emanet ol kardeşim

zerdali

zerdali

Kıdemli Üye · 198 mesaj

allah cümlemize nasip etsin inşallah
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

zerdali, post: 454777, member: 3585allah cümlemize nasip etsin inşallah

S.A. KARDEŞİM AMİN AMİN ALLAHA EMANET OLUN

Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim kayboldun yazısına okadar güldüm ve gülüyorumki anlatamam allah razı olsun beni güldürdün neyse şu an bizlerde alışmaya uğraşıyoruz biraz araştır birde konular varya onlardan bulmaya calış bir acıklama gelene kadar idare et bizler öğrenince haber veririz yazdığın formların adlarından bulmaya calış allaha emanet ol kardeşim

CEVDET abi ne guzel guldurmusum iste... sitede degil forumda kaybolmustum yanlis yazmisim iste... Forum cevabi yazabildigime gore gayet iyi gidiyorum Bide zamanim olsa siteyi iyice arastircam ama firsatim yok. Hayirli Sabahlar, Okuldayim Dualarini eksik etme abi.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim allaha emanet olun

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim allah hepinizden razı olsun allaha emanet ol

smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

üye Puani???

üye Puani???

Selamun Aleyküm ; yeniden. Allah rızası için bilen biri varsa söylesin bu üye puanı nedir? Ne işe yarar? Nasıl kazanılır? Ne kazandırır?:confused:
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.